Чоловічі труси з відкритою та прихованою гумкою: битва фасонів

«Всі люди поділяються на два типи», — ця фраза згадується нам під час вибору чого завгодно. І якщо йдеться про вибір між піцою і пастою, над цим ще можна жартувати. Тип гумки на трусах — питання набагато серйозніше: від нього іноді залежить, як складеться день. Отже, визначатимемось між двома видами — відкритою та прихованою гумкою. Ми розглянемо переваги та недоліки кожного варіанту й допоможемо вам знайти ідеальну пару білизни.

  1. «Закрита» і «відкрита» — що це означає?
  2. Що по моделях?
  3. Прихована гумка: плюси
  4. Зовнішня гумка: переваги
  5. Що ще врахувати під час вибору чоловічих трусів
  6. Отже, який з варіантів обрати?
  7. Влаштуйте білизняний тест-драйв

«Закрита» і «відкрита» — що це означає?

Тут все ясно з назви. Закрита або прихована гумка огорнена тканинним поясом, зашитим з внутрішнього боку. Відкрита — відповідно, просто пришита до основного матеріалу. Зазвичай, така гумка підкреслено широка, тому її нерідко використовують як елемент декору.

Що по моделях?

Прив’язати конкретні фасони чоловічих трусів до якогось одного типу гумки не вдасться. Адже у світі чоловічої білизни панує фантастична демократія. І якщо бренд обрав своєю «фішкою» відкриту гумку, то в його каталозі знайдуться і боксери, і брифи, і навіть стринги з такою особливістю. Відповідно, ті, хто «ховає» гумку, випускають переважно моделі із закритим варіантом.

Єдиний фасон, якого, здається, не торкаються ці зміни — старі добрі сімейники (вони ж широкі подовжені боксери). Оскільки ця модель розрахована на максимальний релакс, виробники прагнуть, щоб відпочивали там не лише життєво важливі чоловічі органи, а й тіло в цілому. Тому сімейні труси ви частіше зустрінете саме із закритою гумкою, що делікатно прилягає до тіла. Придивіться до колекцій українських брендів German Volf, Libertine, польського Cornette чи німецького Tom Tailor — це тотальне втілення відпочинку!

Прихована гумка: плюси

Ось кілька ключових чинників, які слід враховувати під час вибору трусів з прихованою гумкою.

Комфорт

Захована всередині пояса гумка забезпечує щільну посадку, не викликаючи незручності. Така гумка не буде врізатися у шкіру, незалежно від того, сидите ви чи рухаєтеся. Якщо основний матеріал трусів є досить м’яким, ви взагалі можете забути, що носите білизну. Наприклад, Lama, Anabel Arto і Effetto випускають лінійки чоловічих трусів, пошитих повністю з гладкого модалу.

Естетичність

Внутрішня гумка максимально гладенько прилягає до тіла. Це робить труси з нею ідеальними для носіння під будь-якими штанами, навіть звуженими. Якщо ваш стиль вирізняється стриманістю, прихована резинка — це ваш вибір.

Універсальність

Білизна з внутрішньою гумкою підходить для різних випадків. Незалежно від того, просиджуєте ви ці самі труси на робочих нарадах чи роз’їжджаєте містом у справах, їхній стриманий дизайн забезпечує максимальний комфорт без шкоди для образу.

До речі, про зручність можна сміливо говорити в тому разі, коли ви вирішите піти до тренажерної зали. Адже за годину-півтори ви змінюєте положення тіла максимальну кількість разів: від сидіння на велотренажері до бігу на доріжці. Ось де дається взнаки уся ваша відповідальність при виборі білизни!

Зовнішня гумка: переваги

Цей елемент привертає увагу, навіть коли труси не на тілі, а лише у пакованні. То кому саме і чому їх варто розглянути та поміряти?

Можливість експериментувати зі стилем

На відкритій гумці бренди часто розміщують свої логотипи, невеликі малюнки або навіть мотивуючі написи на кшталт «Живи», «Кохай» або легендарне «Just do it». Ці дрібні деталі додають штрихів до загального іміджу, перетворюючи навіть спідню білизну на сміливу модну заяву. Так ви можете продемонструвати свої модні вподобання чи навіть хобі.

Багато фірм беруть резинки кольорів, контрастних до основної тканини (цей хід трапляється у John Frank). Так «таємний» елемент гардеробу перетворюється на хуліганське доповнення до одягу, за яке не соромно, якщо воно випадково покажеться з-під штанів.

Посадка

Зовнішня еластична стрічка забезпечує більш надійну та регульовану посадку. Це не означає, що труси такого самого фасону, але з прихованою гумкою, з вас постійно сповзатимуть (звісно, не сповзатимуть, якщо під час вибору звертатимете увагу на якість гумки). Проте міцна, як ваша сила волі, зовнішня гумка стане вам у пригоді під час активного відпочинку, походів, пробіжок марафонів тощо.

Що ще врахувати під час вибору чоловічих трусів

Гумки мають надійно фіксувати труси на стегнах, не передавлюючи тіло і, як наслідок, не порушуючи циркуляцію крові. До речі, якщо гумки все-таки впиваються в шкіру, можливо, ви неправильно визначили розмір білизни.

Отже, який з варіантів обрати?

Зрештою, вибір між трусами з різними типами гумок завжди зводиться до особистих уподобань. Беріть до уваги потрібний вам рівень комфорту та естетичну привабливість вашої білизни. Одні віддають перевагу прихованому комфорту внутрішніх еластичних гумок, а іншим може сподобатися сміливий та модний вигляд зовнішніх.

Багато що залежить і від статури. Зокрема, «релаксуючу» гумку сімейників оцінять повнотілі чоловіки, для яких передавлений живіт перетворюється на справжню муку. Особливо після ситного обіду або соковитого бургера після роботи.

Експертна порада:

Леся Наказна,
експертка Intimo.ua

Сучасний чоловічий гардероб має містити білизну різних моделей та кольорів. Стереотипи про те, що чоловіки невибагливі в питанні вибору спідньої білизни, вже давно зламані, адже асортимент радує не лише своїми принтами, кольорами, а й варіантами крою.
А далі вибір за вами – обрати затишок і комфорт в класичних варіантах з закритою гумкою від Кеу та Lama чи носити яскраві кольори та принти з брендованою гумкою від John Frank та Jolidon.

Влаштуйте білизняний тест-драйв

Якщо раніше ви не замислювалися над тим, яка гумка вам підходить, і купували спідню білизну спонтанно, визначитися допоможе спеціальний тест. Дійте за такою схемою:

  1. Купуйте для себе дві моделі улюбленого фасону (наприклад, бриф-боксери) з обома типами резинок.
  2. Визначайте період «випробувань». Як правило, висновки можна зробити і за підсумками одного активного дня. Однак якщо ви дуже прискіпливі, збільшуйте перевірочний термін, скажімо, до тижня: три дні носіть приховану гумку, три — відкриту.
  3. Просто живіть своє звичайне життя, прислухаючись до відчуттів. Чи не заважає гумка концентруватися на робочих завданнях? Чи не перекручується в процесі носіння? Чи не вигулькує зі штанів, коли ви сідаєте? Чи не тисне на живіт, чи не сповзає так, що її доводиться раз у раз підтягувати тощо.

Буде чудово, якщо на дні тестування у вас припаде не тільки сидяча офісна робота, а й якась активність на кшталт тренування в спортзалі або прогулянки в парку з сім’єю (щось, де потрібно багато ходити). Так ви відразу відчуєте, наскільки вам зручно у тій чи іншій моделі.

Придбати чоловічі труси в Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.