Бюстгальтер-топ як тренд на красу: чому він потрібен у вашому гардеробі

Те, що колись вважалося швидкоплинним білизняним трендом, тепер стало невід’ємною частиною базового гардеробу будь-якої жінки: мова про топи-бра або бралети. Більше того: цей фасон поступово витісняє пуш-апи, такі популярні ще років із десять тому. Розберемося, чому так сталося, яку таку магію мають бралети, а головне – на які моделі вам варто звернути увагу в першу чергу.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/65598/
https://www.intimo.com.ua/goods/71800/
https://www.intimo.com.ua/goods/82133/

Під бралетом виробники зазвичай мають на увазі бюстгальтер без вкладок та кісточок, який має більш вільну посадку. Такий крій ідеально підходить тим, хто потребує підтримки та бажає, щоб груди були повністю прикриті, але не хоче носити чашку push up та вважає кісточки незручними. 

Зручність – нова сексуальність: що ми обираємо

Що ж не так із бюстгальтерами, які завжди вважалися ознакою стилю «сексі»?

Статистика говорить сама за себе. Каліфорнійська компанія з виробництва білизни Ruby Ribbon провела серед жінок опитування з приводу зручності бюстгальтерів. І кожна четверта респондентка відповіла, що перша річ, яку вона робить, переступивши поріг власної квартири — це знімає бюстгальтер. І загалом 52% опитуваних відповіли, що чинять так протягом півгодини після повернення додому (стільки ж голосів набрав варіант «цілують чоловіка чи дитину»). І це, між іншим, — дані за 2018 рік. Як бачите, запит на комфорт для «близнят» існував ще задовго до пандемійних модних трендів.

Звісно, будь-який бюстгальтер може вважатися комфортним у модному світогляді конкретної жінки. Кожна може знайти модель, яка підходить для її унікальної форми тіла, розміру грудей та відповідає почуттю стилю. Але є ще й інші цифри. За даними Big Brand Whole Sale, жінки з покоління міленіалів (1981-1996 років народження, до речі, найктивніша частина працюючого населення) все частіше обирають для повсякдення не пуш-апи, а спортивні бюстгальтери, бралети без підкладки або з легкою підкладкою. Це, звісно, дані американських споживачок, але за злополучний 2020 рік, тому українська картина, скоріш за все мало відрізняється. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/65653/
https://www.intimo.com.ua/goods/46704/

Це не просто модні примхи, комфорт стає філософією життя. Хоча, чого приховувати, з цими моделями дуже приємно гратися та створювати цікаві образи. Наприклад, носити фантазійні бралети під кардиган, шкірянку або розстібнуту сорочку oversize. Думаю, тренд на елементи білизни у якості «вуличного» одягу залишиться з нами надовго.

Джерело: Pexels.com/ Depositphotos.com

Для будь-якого розміру

Існує думка, що бралети призначені лише для маленьких грудей, яким не обов’язково потрібна додаткова підтримка. Проте ця точка зору є хибною. По-перше, ніхто не відміняв гравітацію, а отже незалежно від розміру грудей, вам все одно доведеться їх підтримувати. Звісно, ви можете обрати рівень цієї підтримки залежно від того, чим ви займаєтеся протягом дня (тренуєтеся, гуляєте чи ліниво переглядаєте YouTube), але розмір грудей не має нічого спільного з тим, можете ви носити бралет чи ні. І навіть якщо у вас компактні «майже нульовочки», є «по-друге». І це тендітні соски, які бажано захистити від тертя навіть об найтоншу блузку, вже не кажучи про грубі светри.

Від трикутників до «американок»

Розглянемо класичні типи бралетів, які зробили їх популярними:

1. Моделі з трикутними чашками. Така конструкція утворює глибокий виріз посередині та сприяє красивій лінії декольте.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/82065/
https://www.intimo.com.ua/goods/82132/
https://www.intimo.com.ua/goods/23377/

2. Прямі бралети з широкими бретелями схожі на тренувальні топи — часто вони не мають яскраво виражених чашок (відповідні вкладки вшиті усередині). Топи-бра спортивного плану зазвичай пошиті з дуже еластичних матеріалів, що допомагає створити розслаблений та комфортний образ.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68867/
https://www.intimo.com.ua/goods/67438/

3. Топи-бра з тонкими бретелями. Ці моделі вже більше тяжіють до білизняного стилю. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80605/
https://www.intimo.com.ua/goods/68955/
https://www.intimo.com.ua/goods/80509/

Найчастiше у продажу ви побачите гладенькі бюстгальтери-топи, але часто трапляються також цікаві варіанти з декором.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69263/

4. Американська пройма. Моделі з вираженими діагоналями від шиї. Таки крій підкреслює лінію плечей, та, до речі, візуально розширює їх (майте це на увазі при виборі). У цій категорії найчастіше зустрічаються саме ніжні та жіночні варіанти, рясно прикрашені мереживом, стрічками або вишивкою. Цікава деталь — додаткові бретелі, які створюють модний ефект портупеї (вони можуть бути також знімними).

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/65088/
https://www.intimo.com.ua/goods/54060/
https://www.intimo.com.ua/goods/69390/ 

Кісточки та «пушики»: виключення з правил? 

Для тих, хто любить невимушений вигляд бралетів, але просто не може відмовитися від кісточок або подушечок (через силу звички, наприклад), існують моделі з цими опціями для невеликої додаткової підтримки. Це, так би мовити, намір поєднати переваги обох світів. У деяких брендів представлені бралети, де передбачені бічні кісточки (є цілі колекції відповідного типу у французького бренду Marc&Andre, латвійського ZeBra та українського Anabel Arto) або невеликі вкладки у чашках. В останньому випадку асортимент брендів значно розширюється, для швидкого та успішного пошуку варто застосувати фільтр «на кісточках» на сайті магазину. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64300/
https://www.intimo.com.ua/goods/75054/
https://www.intimo.com.ua/goods/70977/


Особливо цікаві гібриди – безшовні топи-бра з push up. Такі, зокрема, представлені у лінійці іспанської марки Ysabel Mora. Причому є бюстгальтери різного крою – як з широкими бретелями, так і з вузькими. Це якраз той момент, коли справжній красі ніщо не стане на заваді!



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80804/

Любі мої, бажаю вам цієї весни почуватися найстильнішими, найпривабливішими та багато інших «най-най»!

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.