Полювання на скарби: 10 речей, які варто придбати на весняних розпродажах

За що ви любите весну? За довші дні, теплішу погоду, за приязне сонечко? Зізнаємося самі собі: до цих причин додаються ще можливість вигуляти новенькі речі під цим сонечком, а також величезна кількість розпродажів. Вивіски та банери «Sale» приваблюють нас на кожному кроці, з магазинів різної направленості. Щоб не розгубитися у розмаїтті знижок, треба складати гайд та купувати все за списком. 

Передусім, слід придивитися до білизни та одягу, які вважаються базовими. Проте, якщо увімкнути режим підвищеної уважності, можна поповнити гардероб і трендовими речами за приємними цінами.

Отже, на які речі треба звернути увагу на цьогорічних весняних сейлах? 

1. Безшовні трусики

О, це, я вам скажу, такий must have, що його треба скуповувати пачками, ледь-ледь ви побачили знижку. За таку покупку вам не раз подякує не лише тіло, а й нервова система. Адже безшовні трусики ніде не тиснуть, не натирають, а їхні контури не просвічують під обтислими сукнями та джинсами. Погодьтеся, це суттєво зменшує кількість приводів для стресу (а у нас їх і так немало). 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/62866/
https://www.intimo.com.ua/goods/36037/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/54048/

Безшовна білизна передбачає з’єднання деталей за допомогою лазера, на кшталт склеювання. До речі, навіть стрінги, виготовлені за такою технологією, є зручнішими, ніж їхні «родичі» з мережива та тонких шлейок. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/59703/

Стосовно кольорової гами: у першу чергу беріть, звісно, чорні та бежеві трусики (краще по декілька пар). Далі вже на ваш розсуд, в залежності від палітри гардеробу: білизна без швів зараз випускається у різних відтінках.

2. Білизна пастельних кольорів

Про те, що тілесні трусики та бюстгальтери у жінки мають бути у кількості стратегічного запасу, ви вже давно знаєте. Але мова йде не обов’язково про класичний бежевий. Звертайте увагу на будь-які ніжні відтінки, наприклад, блідо-рожевий, світло-блакитний або фісташковий. Такі кольори милуватимуть око тим, хто втомився від звичної світлої бази та прагне різноманітності. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/54449/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/66415/

До того ж, бралети та ліфи у такій гамі можна носити і як самодостатні речі. Не забувайте, що білизняні майки та кроп-топи увійшли до цьогорічних трендів, причому, до трендів саме вуличного одягу! А такі милі деталі, як мереживні вставки, надають цим моделям грайливого вигляду.


 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68351/

3. Чорні бюстгальтери

Так, у вас уже 100% є така модель. А може навіть не одна. Але послухайте поради досвідченої «білизняної маніячки»: чорних бюстгальтерів точно не може бути забагато. Якщо  при придбанні білизни інших кольорів завжди радять купувати один ліф та до нього двоє-троє трусиків (бо вони швидше зношуються), то у випадку з чорним купувати треба багато і верхів, і низів. Ми ж бо носимо чорну білизну у будь-якій незрозумілій ситуації.

Така модель гарантовано пасуватиме під більшу частину речей з вашого весняного гардеробу (крім, звісно, світлих та прозорих). Чорний ліф — це ідеальний «ніндзя» у вашому гардеробі! Навіть якщо його бретелька раптово вибється -під блузки, то не приверне зайвої уваги. 

Яку саме модель обирати? То вже на ваш розсуд. Базовими слід вважати гладенькі закриті моделі full cup без мережива та об’ємного декору.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/68164/

https://www.intimo.com.ua/goods/65452/

Але якщо душа просить нестандартних форм, а класичними ліфами ви вже запаслися, зверніть увагу на декоровані топи-бра з фантазійними бретелями або лініями декольте. Як, зокрема, у латвійського бренду ZeBra.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69612/

https://www.intimo.com.ua/goods/67010/

4. Бюстгальтери балконет (анжеліка)

Звертайте увагу на моделі, де є можливість зняти лямки. Просто без бретелей — не те. Враховуючи цьогорічну моду на «голі» образи, думаю, вам неодноразово доведеться одягти щось з відкритими плечима. Коли знайдете свій колір та розмір, раджу брати одразу дві штуки — врешті, ми говоримо про знижки.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/17262/ 

5. Речі з анімалістичним принтом

Що ж, після лютневої леопардової лихоманки це й не дивно. Але насправді, попит на тваринні принти модельєри передрікали ще наприкінці 2022-го: подібні речі вже тоді з’являлися у весняно-літніх колекціях.

Отже, для того щоб цього року крокувати у ногу з модою, у гардеробі варто мати хоча б одну річ такого забарвлення. І це буде легко, враховуючи те, що леопардовий малюнок є класикою звабливого одягу та білизни. Якщо хочете неодмінно продемонструвати принт — зверніть увагу на домашній або пляжний одяг. До речі, більшість нових моделей виглядає так, що при правильній стилізації їх можна спокійно носити й у великому місті. Особливо подовжені речі з приємних на дотик тканин — це сукні до кісточок та штани-кюлоти від італійських брендів David та Iconique.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/63658/
https://www.intimo.com.ua/goods/63855/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/63662/

Не сприймаєте провокаційного леопарда? Не біда: у цьому сезоні модниці отримали карт-бланш! Брати можна речі з будь-яким тваринним принтом, не обов’язково хижим: підійде і зебра, і жираф.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64342/

https://www.intimo.com.ua/goods/64346/
https://www.intimo.com.ua/goods/78428/ 

6. Білизна та одяг для спорту

Дуже корисні речі, навіть якщо ви не є частою гостею у спортзалі і обіцяєте самій собі, що почнете бігати з наступного понеділка. Спортивний бюстгальтер без кісточок та з широкими лямками стане вам у пригоді під час будь-якої подорожі — хоч потягом до Польщі, хоч автівкою за місто на шашлики. І звичайно, такий ліф стане чудовим варіантом для дому.

У більшості спортивних бюстгальтерів передбачена знімна набивка чашок, що надає їм ще більшої універсальності. Вони забезпечують надійну підтримку грудей та запобігають їхньому передчасному обвисанню.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/56105/
https://www.intimo.com.ua/goods/67227/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/80944/

Трусики, що позиціонуються як спортивні — це взагалі окрема історія. Адже спеціалізовані моделі передбачають пласкі шви або взагалі безшовну структуру, а також виконані з супереластичного матеріалу. У таких трусиках буде зручно в тому числі під час критичних днів.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/47133/

https://www.intimo.com.ua/goods/67893/

7. Домашні джогери

З часів пандемії бренди частіше пропонують нам зручний одяг, який нагадує домашній.  Цей принцип схожості працює також у зворотній бік: ви можете сміливо купувати речі у домашніх лінійках та носити на вихід. Так, джогери чудово сполучаються не тільки зі спортивними речами, а й з класичним тренчем або пальтом.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75677/
https://www.intimo.com.ua/goods/74629/ 

8. Костюм у піжамному стилі

Продовжуємо тему домашнього одягу у вуличному виконанні. Такі комплекти а-ля піжама   можна поєднувати у образи як з кедами, так і з жіночним взуттям. До речі, не забувайте, що цей вид одягу з самого початку був створений не для сну, а власне для відпочинку. Отже розслабтеся та одягайтеся модно!

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/82378/
https://www.intimo.com.ua/goods/82284/ 

9. Сукня-комбінація

Або схожа модель. Цьогоріч плаття подібного крою залишаються на гребені моди, але деякі бренди вже скидають ціни на минулорічні колекції. Втім, строк давності не є критичним для суконь однотонних або з класичними принтами. Вони гармонійно виглядатимуть у поєднанні зі шкірянками та грубими черевиками або лоферами.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75881/
https://www.intimo.com.ua/goods/53420/ 

10. Колготки

Тут має бути бородатий жарт про те, що навесні коліна з-під коротких спідниць пробиваються, як ті первоцвіти з-під снігу. Що ж, такі коліна, а заодно й ноги повністю  потрібно упакувати як слід. Зверніть увагу на те, що в першу чергу магазини роблять знижку саме на ідеальні для весняної погоди щільні колготки на 60-80 ден. Ну, і частіше під акції потрапляють на моделі яскравих кольорів та з вибагливими принтами. Зазвичай їх купують рідше через страх перед експериментами. Але цьогоріч у моді і кольори, і анімалістичний принт (до речі, найпопулярніші серед виробників колготок). Хоча «павутинки» за вигідною ціною також можна знайти!

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/16319/

https://www.intimo.com.ua/goods/16335/?c=8506


Бажаю вам цієї весни розквітнути по-справжньому!

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.