Білизняні подарунки до 1000 грн: 16 варіантів на всі випадки життя

Білизняні подарунки до 1000 грн: 16 варіантів на всі випадки життя

Скільки має коштувати ідеальний подарунок? Добра новина: правильної відповіді не існує. Адже усі люди різні, і до вибору презенту щоразу потрібен індивідуальний підхід. Окрім того, бувають ситуації, коли бюджет на подарунки обмежений, а хочеться подарувати щось таке, щоб аж дух перехопило! Пропонуємо вам підбірку ідей для подарунків з категорій білизни вартістю до 1000 грн.

  1. Для близької жінки
  2. Для дами у віці: сюрприз для мами або бабусі
  3. Для близького чоловіка
  4. Для всіх та в останню мить

Для близької жінки

В сенсі, для жінки, достатньо близької для того, щоб їй було доречно дарувати білизну, домашній одяг або щось подібне. Адже ви як мінімум знаєте її розмір, особистий стиль, улюблені кольори та навіть приблизний wish-list.

Набір трусиків

Зазвичай у 1000 грн реально вкластися, придбавши паковання на 2-3 пари. Найчастіше такий формат використовують бренди, які випускають трусики з різноманітними принтами, зокрема, John Frank, Key або Anabel Arto. До речі, у John Frank є навіть принтований сет у чорно-білій гамі — це класика, яка пасує до всього!

В принципі, можна вибрати і набір однотонних трусиків, але принтовані самі по собі мають більш подарунковий вигляд. Польська марка Lama має цікаві варіанти, де бавовняна основа з ніжним малюнком міксується з мереживом або сіткою. Це схоже на експерименти з настроєм, які завжди виходять вдалими!

Мереживний бралет або комплект

Мереживо має чудову властивість — робити вишуканими навіть речі простого крою. Якщо жінка є поціновувачкою класики, не варто одразу шокувати її авантюрними фасонами. Тим паче, що у низки брендів є доволі цікаві однотонні сліпи саме з мереживом — або повністю мереживні (як у Ysabel Mora), або з фігурними вставками (у ORO та Lama).

Якщо ви точно знаєте, що одержувачка вашого подарунка фанатіє від вишуканої білизни, побалуйте її чимось таким, що виведе колекцію на новий рівень. Наприклад, гарячими стрінгами ORO зі стрепами на стегнах або Kleo з пікантним вирізом ззаду (такі є в колекції So sexy hypnose).

Виходячи з суми, можна зібрати або сет трусиків однієї марки з кількох різних моделей, або комплект з трусиків та бралета. Можливості для останнього варіанту надає Anabel Arto. Підбирайте верхи та низи з колекцій Anabel styles (повністю мереживні моделі) Grace, де чорне або колишнє мереживо поєднується з кольоровою тканиною.

Боді

Один із найоптимальніших варіантів, коли потрібно дотримуватися бюджету. Адже в діапазоні до 1000 грн можна знайти варіанти на будь-який смак. Один тільки Totalfit має вельми різнопланові варіанти:

  • боді з принтами і високими вирізами (майже від талії) — драйвовий та яскравий презент, який оцінить модна бунтарка;
  • прозорі моделі з коротким чи довгим рукавом — сподобаються тим, хто тяжіє до провокативного сексуального стилю або просто слідкує за трендами (а прозорі речі зараз на піку моди);
  • боді з термоефектом із суміші вовни та віскози — підійдуть усім, хто хоче поєднувати практичність і стиль.

А ось прихильниці класичного стилю вподобають моделі, в яких щільна гладка тканина (бавовна + модал) примхливо комбінується з мереживом. Цікаві варіанти є у турецького бренду Doreanse.

Безшовна білизна

Про здорові стосунки свідчать комфортні подарунки. А саме так можна назвати білизну без швів, яка не тисне та не натирає. Тут знову-таки є варіанти: або кілька безшовних трусиків, або набір із бюстгальтером.

Орієнтуючися на задану суму, можна вибрати із серії «Колірний комфорт» серії brabrabra. Там палітра налічує до 10 кольорів: від пастельних, до таких нестандартних, як помаранчевий і смарагдово-зелений. А бюстгальтери передбачають навіть наявність пуш-апу: так бренд вкотре доводить, що потреба в зручності — не привід відмовлятися від звичних лайфхаків для краси.

Безшовні трусики в наборах продаються або в одному кольорі, або в декількох базових (чорному, білому та бежевому). Такі сети обійдуться у 500-700 грн (дивіться лінійки марок Kleo, LingaDore або Ysabel Mora).

А італійська марка Jadea наважилася на такий експеримент, як безшовні трусики з еластичної бавовняної тканини, які і дихають, і відмінно сидять на тілі.

Комплект для сну з шортами

Прояв турботи, як він є. Адже спати у шортах багатьом зручніше, ніж у сорочці: можна крутитися в ліжку скільки завгодно — і нічого не задереться до самих вух. Якщо ж розмова заходить про красу уві сні, то тут брендам теж є що сказати. Так, Leinle має одразу кілька homewear-колекцій, де представлені цікаві піжами з мереживом: Margaret у фатальному чорнильно-сірому кольорі та Josephine в пастельних відтінках.

Roksana голосує за елегантну простоту: в її серії Venera просторий крій футболок і шортів підкреслюють приємні для ока відтінки троянди й шоколаду.

Для дами у віці: сюрприз для мами або бабусі

Нашим мамам і бабусям слід частіше відпочивати і розслаблятися. А оскільки проводити цілими днями в SPA-салонах у них не виходить, давайте принесемо трохи релакс-ефекту прямо до них у вітальню. І навіть якщо мами, бабусі та інші родички запевняють, що «їм є що вдягнути», м’який та елегантний одяг для дому порадує їх.

Домашня сукня

Те, що потрібно, коли жінка в одязі прагне тотальної романтики, проте не на шкоду зручності. З обома завданнями справляються бренди, у яких представлені бюджетні homewear-лінійки. Зокрема, вписатися в 1000 грн дадуть змогу українські марки Roksana і Leinle.

У Roksana ви знайдете просторі сукні прямого крою і сукні-сорочки з бавовняного трикотажу. Leinle запропонує віскозні сукні до колін з комірцем гольф прилеглого силуету, а також просторі сукні з кулисками на поясі (колекція Liona).

Піжама

Дами елегантного віку частіше віддають перевагу піжамам, де і низ у вигляді штанів, і верх з довгими рукавами. До того ж ми так часто чуємо від мам: «що натуральніша тканина, то краще». У такому разі чудовим вибором стане бавовняна піжама турецького бренду SNY, польських Key та Cornette. Ясна річ, забарвлення, — справа смаку, але тут краще підібрати речі однотонні або з ненав’язливими принтами. У Cornette є навіть чорно-білий комплект, у якому можна навіть уві сні бути стильною, як Коко Шанель.

Якщо ви хочете подарувати піжаму на літо, зверніть увагу на «сонні» колекції Sabrario з мереживним декором. А у Anabel Arto і Bambaska, м’які бавовняні штани доповнюються принтованими футболками.

Стильні теплі капці

На свята прийнято бажати втілення якоїсь мрії. Ну, а до мрії потрібно й самому крокувати. Це дуже зручно робити в м’яких капцях із синтетичного велюру від Naviale, Anabel Arto або Bamboo. У межах від 400 до 700 грн ви знайдете відповідні моделі з задником або без.

Якщо хочете спробувати нові текстури, придивіться до лінійки капців Ysabel Mora: там представлені і в’язане полотно, і тедді, і букле, а всередині є навіть м’яке штучне хутро, в якому нога просто тоне. При виборі з таких моделей можна вкластися в суму до 1000 грн.

Халат

На свята їх дарують рідко, а дарма: адже халат — дуже практичний презент, яким користуються цілий рік. Зрештою, ванну чи душ ми приймаємо набагато частіше, ніж відвідуємо урочистості, для яких потрібні вечірні вбрання.

У межах бюджету вибирати можна серед халатів середньої довжини — до колін чи трохи вище. Це, зокрема, романтичні віскозні моделі від Leinlе та German Volf. або ніжний дотик суміші бавовни та модалу від Ora, приправлений жіночною вишивкою. Усі моделі — made in Ukraine.

Інший варіант — короткі халати, що закривають стегна (наприклад, моделі з начісуванням від Fawn або SNY). Вони дуже зручно носяться з піжамними штанами.

Елегантний домашній костюм

У сфері домашнього одягу тренд на зручність прижився особливо сильно, тож елегантність тут набуває нової форми. Вона більше тяжіє до спортивного стилю, але це не проблема! Зрештою, не кожні домашні штани схожі на спортивки. Це доводить Lelinle своєю серією віскозних костюмів зі штанами прямого крою та куліскою на джемпері.

Відтінки краще вибирати пастельні або приглушені — молочний шоколад, припилена троянда, сіро-синій тощо.

Для близького чоловіка

Якщо у вас виникає питання, що подарувати партнеру, брату чи дуже близькому другу, не соромтесь обирати товари з напряму спідньої білизни та одягу для дому.

Набір трусів

Ось що стане в пригоді навіть чоловікові, у якого є все! Звісно, ми тут також виходимо з того, що дарувальник (а скоріше за все, дарувальниця) знає розмір та вподобання одержувача.

Зазвичай чоловічі білизняні сети продаються наборами по 2 або 3 пари. Упаковку з двох пар брифів або боксерів із чистої бавовни (95-100%) можна купити приблизно за 400-500 грн. Три пари в упаковці коштуватимуть 700 грн. У такій ціновій політиці свою продукцію презентують українські бренди Naviale і German Volf (нотатка для любителів однотонних моделей), а також польські Key і Lama (у них є труси з дрібним малюнком, проте у стриманій гамі).

А от у Ysabel Mora та John Frank ціна за набір із двох пар дійде до 800-1000 грн. Ці бренди пропонують нам доплатити за настрій: в асортименті представлені яскраві кольори та сміливі принти.

Набір «веселих» шкарпеток

Веселощі можуть полягати в однотонному, але яскравому забарвленні або в божевільних принтах, на кшталт роботів або кавунових скибочок. Цей презент гарний своєю небанальністю, бо шкарпетки в цьому плані стали вже мемом.

Кольорові шкарпетки — тонкий, але ефектний спосіб підкреслити стиль, розбавивши монотонність традиційного темного костюма. А за бавовну в складі вам подякують особливо, адже матеріал, у якому дихає нога, сприяє гарному самопочуттю протягом дня.

1000 гривень вам вистачить на набір від John Frank — придбайте готовий або ж зберіть самі з пар із принтами, що подобаються найбільше. У Ysabel Mora або Sammy Icon набори з 2 пар можуть коштувати в районі 200-250 грн. В першому випадку ви отримаєте готовий комплект, у другому — свободу збирати подарунок самим. Також бренди випускають набори з кількох пар в одній колірній гамі, але з різними принтами: шкарпетки з них легко комбінуються між собою.

Бавовняна футболка

Чудовий презент для тих, хто цінує комфорт. Бавовняна футболка — універсальна річ: це і дихаючий нижній шар під теплий светр на зиму, і стильне рішення на теплу пору року, особливо якщо прикрашена малюнком або написом.

Ви можете зібрати набір із двох футболок вартістю близько 500 грн. Такі є, зокрема, у брендів German Volf або Scuola nautica italiana. А у Massana, Navigare та John Frank ціни підіймаються до 700-900 грн.

Термобілизна

Звучить дивно, але в межах 1000 грн відшукаються комплекти якісної термобілизни. Це залежить від того, який саме вид вам потрібен. Так, ви знайдете легкі комплекти, розраховані на активний рух за помірно холодних температур – для пробіжок у парку тощо. У лінійці термобілизни Totalfit представлені навіть речі з 35% вовни у складі (35%). Вибір бавовняних моделей у цьому ціновому діапазоні ширший: такі комплекти випускають Totalfit і Stimma.

Термобілизна з начісуванням уже дорожча: на подарунок у межах суми можна придбати або верх, або низ (ціни на кожну одиницю коливаються в межах 600-800 грн).

Домашні штани

Після пандемійної ізоляції у всіх ваших знайомих чоловіків скоріше за все є мінімум одне худі. А ось запасні штани для дому йому, найімовірніше, знадобляться. Так уже виходить, що низ зношується швидше, ніж верх, особливо якщо працювати з дому і весь час сидячи. А щоб сидіти було комфортніше, варто подарувати що-небудь суперзручне. Наприклад, прямі штани German Volf з чистої бавовни з поясом на гумці. Якщо ж чоловік визнає тільки спортивки, до його послуг моделі італійської марки Navigare.

Для всіх та в останню мить

Якщо ж часу катастрофічно мало або ви не знаєте, що саме подарувати близькій людині чи просто колезі по роботі, на допомогу прийдуть миттєві подарунки.

Сертифікат на потрібну суму

Це подарунок у європейському стилі, бо в ЄС часто дарують на свята саме сертифікати з підходящих крамниць. Врешті-решт, зручна білизна потрібна всім. А ще з таким подарунком неможливо промахнутися, бо реалізовувати сертифікат людина буде сама, а отже точно купить те, що їй сподобається.

У Intimo доступні до замовлення як традиційна картка так і електронний сертифікат. Перший варіант більше підійде любителям «ритуалів», наприклад, якщо ви хочете вручити його як доповнення до букета квітів або пляшки вина. А ось віртуальний сертифікат є більш універсальним: його можна оформити за пару хвилин та переслати у будь-яку точки країни (що виручає у стосунках на відстані).

Експертна порада:

Леся Наказна,
експертка Intimo.ua

Подарунки – це не просто презент, а вираження емоцій та почуттів, прояв піклування і симпатії. Сегмент подарунків до 1000 грн різноплановий: це можуть бути сети у вигляді яскравих шкарпеток та трусиків від John Frank; зручні та затишні капці від Ysabel Mora; колготки Trasparenze в актуальних відтінках або пікантні панчохи від Legs. І навіть якщо серед різноманіття асортименту не обрали ідеальний варіант, або боїтесь не вгадати з вподобаннями – подарунковий сертифікат стане безпрограшним варіантом подарунку.

Даруйте один одному тепло та турботу, а ми потурбуємося про ваш стиль та гаманець!

Придбати білизну на подарунок:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.