Комплект: футболка, брюки і шорти SNY, Туреччина SNY8019 фото
Немає в наявності
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео

Комплект: футболка, брюки і шорти SNY 83306

Ціна
1117грн 
Товар тимчасово відсутній на складі.
Будь ласка, подивіться інші товари цієї категорії: Піжами, костюми
Доставка на 24.05.2024
Не підійшов розмір -  обмін без проблем!
Чоловіча піжама бавовна
Склад тканини:

100% бавовна

Характеристики
Бренд SNY
Код товару 83306
Артикул SNY8019
Країна виробництва інформація додається
Лінія Classic
Тип товару брюки, футболка, шорти
Застібка ґудзики
Особливості комбінований колір
Довжина виробу у підлогу
Наявність кишень кишені спереду
Посадка (талія) середня
Посадка одягу вільна
Повнота розміру повнорозмірний
Матеріал бавовна
Рукав короткий
Особливості прання ручне прання за температури води до 40 °C
Сезон Весна-літо, Осінь-зима
Тип фігури звичайна

Залишити свій відгук про товар:

Ваша оцінка:
Доповніть відгук фото або відео, зробивши його більш цікавим:
97% наших клієнтів задоволені нашою роботою!
Добрий день. Отримала замовлення - білий бюстгальтер 70В з м'якою чашкою SI e LEI. Чудовий до неймовірності! Просто королівський. Забрала останній.
Оксана, Костополь
20 мая 2024
Сьогодні, 19 травня 2024 року, вдячна за високий професіоналізм Вашому співробітнику, увагу, доброзичливість. Багато років обслуговуюсь ТІЛЬКИ у ВАС. Дякую за Брендові товари високої якості. Із пов...
Наталія, Киев
19 мая 2024
Вітаю. Я в захваті, що усе сіло. Дякую. Це означає одне: чудова навігація по сайту і грамотна таблиця розмірів і знімки. Дяка за професійність.
тетяна, Киев
17 мая 2024
Доброго дня))) Замовлення отримала))) Дякую!!!
Елеонора, Киев
11 мая 2024
Розмірна сітка товарів не відповідає дійсності З двох бюстгальтерів жоден не підійшов Альтернативи подальшого обміну не знайшла для себе Дуже жаль що немає повернення
Оксана, Львов
11 мая 2024
Доброго дня. Отримала речі, все чудово підійшло.. якість гарна. Дякую за допомогу з розміром.
Irina G., Львов
11 мая 2024
Отримала посилку,дуже задоволена якістю. Дякую за оперативність та пораду менеджера з розміром!!! Ви круті, рекомендую. Мирного неба та Перемоги
Ірина
10 мая 2024
Представляємо вам чоловічу піжаму, яка стане вашим вірним компаньйоном у затишних моментах вдома. Ця піжама виконана з натуральної 100% бавовни, що робить її неймовірно зручною і приємною на дотик.

Завдяки своєму комбінованому кольору і класичному дизайну, ця піжама підходить для будь-якого стилю і смаку. Вона має короткий рукав і кишені спереду, що додає їй функціональності і зручності.

Ця піжама забезпечує вам комфортну посадку завдяки своїй середній посадці на талії і вільному крою. Вона також повнорозмірна, що дозволяє вам знайти ідеально підходящий розмір.

Цей продукт пройшов високі стандарти якості і виготовлений з дбайливістю до деталей. Він має застібку на гудзиках і виготовлений з легкої і дихаючої бавовни, що забезпечує максимальний комфорт протягом усього дня.

Ця піжама підходить для будь-якого сезону - весна, літо, осінь або зима. Вона також легко пранеться, рекомендується ручне прання при температурі до 40 °C.

Не втрачайте можливість зануритися в світ комфорту і затишку з цією чоловічою піжамою від бренду SNY. Замовляйте вже зараз і насолоджуйтеся моментами релаксу у стильному і комфортному вбранні.

Комплект: футболка, брюки і шорти SNY 83306 пропонується купити від бренду SNY в нашому каталозі жіночої білизни та купальників по незавищеній ціні 1 117 грн. Intimo.com.ua - каталог, який надає можливість зробити покупку товарів категорії Піжами, костюми з величезним асортиментом пропозицій найвищої якості наприклад: Комплект: джемпер і брюки, Комплект: футболка і брюки, Комплект: сорочка і брюки з доставкою по Україні та покупцям в Полтава, Київ, Черкаси. Якщо у Вас виникли питання по даній одиниці наберіть нашому експерту і він із задоволенням прийме замовлення.
Купити SNY8019 Комплект: футболка, брюки і шорти SNY в інтернет магазині Intimo і оформити доставку по Києву та всій території України.
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео