Знайомтесь: неопренові шкарпетки

Консультуючи наших покупниць з питань вибору нижньої білизни та її характеристик, наші менеджери останнім часом все частіше стикаються з одним питанням, яке вперше навіть поставило їх у глухий кут. У нас на сайті досить широкий асортимент шкарпеток і шкарпеток — дитячих, жіночих та чоловічих, виробів спеціально для занять спортом і навіть домашні моделі з протиковзкими елементами. , які носяться без капців. Але така річ, як неопренові шкарпетки це щось новеньке. У пошуках інформації про них довелося неабияк помандрувати сайтами та форумами (переважно, туристичними). І те, що консультантам удалося з’ясувати, ми сьогодніпропонуємо до вашої уваги. неопренові шкарпетки для туристичних походів Справа в тому, що цей матеріал навіть під водою дозволяє тілу залишатися сухим і, до того ж, відмінно зберігає тепло завдяки своїй пористій структурі. Чи варто дивуватись, що неопрен взяли на озброєння виробники товарів для туризму? Сьогодні з нього виготовляють і шкарпетки, і таке собі подібність взуття, яке не годиться для піших прогулянок, але чудово рятує під час байдаркових походів, сплавів по гірських річках та інших екстремальних витівок, пов’язаних з водним спортом та подорожами. неопренові шкарпетки для будь-яких погодних умов

Як вибрати неопренові шкарпетки

Сьогодні виробники пропонують неопренові шкарпетки завтовшки від двох до дев’яти міліметрів. Вибирати вироби конкретної товщини слід, орієнтуючись на пору року та умови, в яких ви маєте намір їх носити. Чим холодніша вода, тим товщі повинні бути шкарпетки, щоб зберегти тепло ніг. неопренові шкарпетки зберігають тепло ніг< /a> Наприклад, на Балтиці для зимового занурення під воду оптимальним вибором стануть 9-міліметрові шкарпетки, а для тривалогоперебування під водою в літній період досить шкарпеток завтовшки три міліметри. Вироби не повинні пропускати воду, на стику вони мають ущільнення, що забезпечує герметичність. В ідеалі носки зручно сидять на нозі. Підбираючи пару для дайвінгу або підводного полювання, будьте готові до того, що доведеться придбати ще додаткові ласти для зими з урахуванням товщини носіння. Для сплаву по гірських річках та водного туризму в холодну пору року потрібні шкарпетки завтовшки не менше 5мм, а влітку на рівнині досить 3мм. неопренові шкарпетки не пропускають холод< /a> Для далеких походів хорошівироби, у яких підошва виготовляється з використанням кевларової нитки – вони міцніші та зносостійкі. Можна також одягати поверх неопренових звичайні якісні шкарпетки. За розмірами неопренові шкарпетки діляться на S, M та L. Існують також вироби розміру Extra Large “для велетнів”. Отже, знайти собі носочки по нозі зможуть усі охочі.

Як носити неопренові шкарпетки

Шкарпетки з неопрену – річ специфічна, з особливими властивостями. Вони не є повністю непромоканими, а, навпаки, вбирають вологу всіма своїми порами. Бар’єр для води – внутрішній шар, прилеглий до шкіри. Решта волога прогрівається природним чином і далі вжетримає тепло, не замінюючись на нову воду ззовні. Зрозуміло, неопренові шкарпетки носяться шаром, що не промокає всередину, і визначити його можна по більш рівній, блискучій поверхні. Саме вона і приводить новачків до фатальної помилки: шкарпетки вони можуть надіти красивою поверхнею назовні, а пористі шари прийняти за термоізоляцію. неопренові шкарпетки вигляд зовні та всередині Досвідчені туристи, які використовують шкарпетки з неопрену для піших походів, рекомендують не чекати того моменту, поки шкарпетки намокнуть, увібравши вологу. Набагато комфортніше змочити їх заздалегідь. Тоді вони з самогопершого кроку щільно облягають ноги, що перешкоджає утворенню мозолів. Носяться неопренові шкарпетки під кеди, кросівки, берці. Одягати їх під гумові чоботи або інше взуття, що не промокає, немає ніякого сенсу. Властивості неопрену використовуються досить широко. З цього матеріалу виготовляються водолазні костюми, захисні маски, шкарпетки, жилети. Знайшов матеріал своє місце і у fashion-індустрії. Як тільки з’явився неопрен різних кольорів, дизайнери почали шити з нього різний одяг та сумки. Практичні неопренові речі — тренчі, сукні, спідниці — можна побачити сьогодні в колекціях таких законодавців моди, як Burberry, Balenciaga, Lanvin, Yohji Yamamoto, Vera Wang і ряду інших не менш відомих брендів.

Смотрите мужские носки в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.