Вибір купальника жінкою… очима чоловіка

Літо. Градусник показує +30оС, і ти розумієш, що настав час на відпочинок. Того ж дня береш відпустку на тиждень і поспішаєш повідомити про це свою другу половинку. Поки йдеш додому, згадуєш, що з минулого року лишилися плавки. Ті самі, де довелося город копати. Наче цілі. Та й дивно. Дружина безмірно рада відпустці і майбутній поїздці, але тут на мить іскри в очах згасають і вона каже: «Милий, адже у мене немає купальника». “А як же ті два, які ми купили минулого літа?” Так от цього говорити не варто. Вам залишилося тільки мовчки кивнути і запам’ятати, що заперечення тут безглузді.

У магазині

Головне при покупці купальника – це не сам предмет одягу, а те, як на ньогореагує чоловік. Будьте морально готові переглянути 30 варіантів. Як тільки ваша друга половинка показується в купальнику, можна розслабитися та просто насолоджуватися видом. Потрібну реакцію на вашому обличчі вона побачить сама. Щоправда, жінки щиро не розуміють, як можна переплутати сливовий та баклажановий відтінки. Тому від вас потрібно лише кивати та посміхатися. Бувають випадки, коли дівчина просто не може вибрати із двох дуже крутих (читай: практично ідентичних) купальників, і тоді просить вашої поради. У такому випадку ви можете або дійсно вибрати той, що сподобався більше, або просто тицьнути пальцем на будь-який з них. Будьте певні, дружина вибере інший.

Невеликий лікнеп пожіночим купальникам

У принципі, чоловікові цю інформацію знати необов’язково, але дуже корисно, якщо хочеться похизуватися перед своєю жінкою знаннями і заслужити її глибоку повагу (до першої розбіжності у поглядах, зрозуміло).

Бікіні

Відкритий купальник, який чоловіки знають під назвою «три мотузочки». Якщо у вашої другої половинки справді гарна фігура, у 90% випадків вона вибере саме таку. Бікіні Плюси: Вони страшенно добре виглядають. Мінуси: Бандо (відкритий)

бандо Не лякайтеся незнайомого слова. Воно лише означає, що верхня частина купальника немає бретелек. Як чоловік, який добре знає фізику, авторитетно заявляю: я гадки не маю, як ця радість може триматися на грудях жінки, коли вона катається на банані та водних гірках! Плюси: Цікаво спостерігати за купальником, коли дівчина рухається. Укладаєш уявне парі, коли він звалиться. Мінуси: Якщо у дівчини розмір грудей менше повної двієчки, купальник все-таки може впасти в найнесподіваніший момент. Хоча чи мінус це?..

Свім-дрес (закритий)

Якщо купальник схожий на коротку сукню, перед вами якраз свім-дрес. Купальник вважається спортивним і також популярним серед тенісисток. Це реальнапанацея для ревнивих чоловіків, які не бажають, щоб на їхню другу половинку дивилися інші мужики. Плюси: Шикарний для активного відпочинку. Спеціально для любительок пляжного волейболу чи футболу. Мінуси: Невеликий дисонанс. Адже це сукня, а не купальник, серйозно. Свім-дрес

Халтер

Халтер Відставити паніку, залишилося ще трохи. Відкритий різновид цього купальника мало відрізняється від бікіні. Верхня частина його застібається або зав’язується на шиї. Найчастіше його радять дівчатам і жінкам зпримітними грудьми. Існує також закритий халтер. Так Так. Більше того, його ви бачили в телесеріалі «Рятувальники Малібу» з Памелою Андерсен. Я впевнений, ви пам’ятаєте. Плюси: Такі самі, як і в Памели. Мінуси: Прийде відганяти від другої половинки підлітків, продавців гарячої кукурудзи та чурчхели, рятувальників (навіть якщо дівчина знаходиться на суші), волейболістів та інших голодних представників чоловічої статі.

Пландж

пландж Формально це закритий купальник. Але досить на нього подивитися лише раз, і ви зрозумієте, що це зовсім не так. Глибокий виріз спереду та ще глибший ззаду – що, кажете, він там прикриває? Вінпрямо-таки призначений для дівчат з фігурою 90-60-90 і підкреслює всі жіночі принади. Плюси: Якщо вашій другій половинці підійшов пландж, я вітаю вас і щиро заздрю. Мінуси: Аналогічні з попереднім варіантом. Крім цього, він просто до непристойності дорогий.

Останній ривок

Отже, лікнеп ви з гордістю витримали і тепер можете похвалитися набутими знаннями. Але краще не варто, адже одного разу доведеться вивчити назви туфельок, кофтинок, спідничок та інших елементів легкої промисловості, про які чоловічий мозок навіть не підозрює. І ось він момент істини: ваша друга половинка визначилась із вибором. Звичайно, це десь три штуки, адже два дні поспіль носити один купальник –моветон, а потім раптом ще в басейні захочеться купуватись. Ну, це зрозуміло, чи не так? Ви мовчки і з посмішкою дістаєте гаманець та оплачуєте (читати: оплакуєте) покупки. Далі важливе тактичне завдання: оперативно йти з місця підвищеної фінансової небезпеки! Іншими словами, втекти до того, поки друга половинка не захотіла купити туфельки або сукню. І лише вдома ви можете розслабитись. Але не повністю, адже далі на вас чекає сеанс примірки обновок і серія каверзних питань «Ну як тобі?», «Як думаєш, мені підходить цей колір?» і головна небезпека: «На мою думку, це мене повнить». Вирішення цих та інших словесних завдань вищої математики читайте у наступній статті. Ярослав Цимбал