Трендові купальники, які зроблять вам фігуру. Частина 2

«Нинішня мода бере курс на бодіпозитив» – чую цю фразу буквально з кожного кута. Але що означає це слово? Передбачається, що йдеться про прийняття свого тіла таким, яким воно є. Чудова тенденція, що й казати! Особливо вона стосується пляжної моди, яка відкриває та показує тіло найсильніше. Ось тільки є нюанс: ваш зовнішній вигляд насамперед повинен подобатися саме вам. А лише самонавіюванням досягти такого ефекту не вийде, потрібні зовнішні атрибути. Ми продовжуємо говорити про те, як модні купальники сезону літо-2021 допоможуть вам виглядатиефектніше.

Купальники для вузьких стегон: пікантні варіанти

Тренд на «попу, як у Кім» зараз уже пройшов, але іноді все ж таки хочеться додати собі форму. Є і ще один момент: володарки вузьких стегон можуть мати як великі, так і маленькі груди. Від цього залежить вибір вашого купальника. У першому випадку вам потрібно підкреслити низ і відвернути увагу від верху, а в другому — зорово збільшити і низ, і верх.

1) Якщо у вас широкі плечі, великі груди і невеликий обсяг стегон, оптимальним купальником стане роздільний, з простим ліфом і максимально яскравимиплавки. Як акценти можуть виступити яскравий колір, візерунок або ефектні деталі. Звертайте увагу на комплекти типу «топ і шортики» або «шортики та класичний ліф з бретелями». Звичайно, лямки для великих грудей варто шукати ширше.



У колекції цього ж бренду та у Ysabel Mora ми бачимо іншу корисну деталь — вирізи на стегнах. Часто дизайнери поєднують їх з асиметричним кроєм верху за принципом «чим епатажніше, тим краще».


3) Якщо хочеться неодмінно злитий варіант, зверніть увагу на монокіні. Потрібні вам моделі відрізняються не тільки бічними розрізами, які перетворюють будь-яку фігуру на «пісочний годинник». У фасонах цього року є ще багато додаткових деталей на зразок поясів або гартерів. Без уваги на відпочинку ви точно не залишитеся – всі зацікавлені погляди будуть спрямовані на вас!

Купальники для пишних стегон: ретро, мозаїка, драпірування

Якщо в попередній ситуації ми як могли маскували верх, то зараз робитимемо те саме з низом. Він має бути мінімалістичним і настільки витонченим, наскільки дозволяє ваша фігура. Тобто, якщо не випирає животик, то ви можете одягати плавки навіть з невеликими боковинками та високим вирізом, алеобов’язково однотонні. Великий малюнок на зразок квітів або пальм лише збільшить об’єми. Плавки-шорти з високою посадкою врятують вас за наявності животика. А ще вони продемонструють модне чуття їхньої власниці: зараз такі моделі виконуються в актуальному стилі ретро. Нарешті, вони дуже зручні, якщо в класичному бікіні ви почуваєтеся на пляжі «занадто роздягненою». Ідеальний варіант забарвлення плавок для широких стегон – це модний стиль колор блок. Вставки різних кольорів повинні розміщуватись так, щоб візуально звужувати фігуру. У нашій ситуації варіантів може бути кілька. Перший – найпоширеніший – широкі вертикальні смуги настегнах. У французької марки Bip Bip ми бачимо цей хід у поєднанні з ретро-напрямком. custom”} –>


3) Ще одне стильове рішення – геометрична композиція, що утворює вигідні для вас діагоналі. Щось подібне бачимо на моделі ще одного французького бренду – Marc & Andre. Взагалі, в його новій колекції є багато купальників, зручних для жінок plus size. Так що «пампушкам» варто звернути увагу на їх каталог (його ви знайдете тут).


А ось як цей же трюк працює в злитих купальниках:



4) Згладитизайву (на вашу) ширину стегон можна також за рахунок сітчастих вставок або шнурівок на боках. Такий прийом краще працює на злитих купальниках: в окремих він якраз привертатиме непотрібну увагу до області плавок. Як зразок Ysabel Mora пропонує нам трендовий плетений декор на кшталт макраме.

Ще як відволікаючий маневр рятують декоративні елементи в районі живота. Це можуть бутизнову ж таки сітчасті вставки (якщо дозволяє живіт), перекрути і драпірування, а також оборки на глибокому декольті (органічно виглядає тільки на злитих купальниках). Останню деталь, наприклад, активно використовує грецький бренд Lida.



Як за допомогою купальника сховати животик?< /strong>

1) Головний і перевірений прийом тут – крій, що маскує. Це може бути злитий купальник або плавки з високою посадкою.

! допомоги акцентний принт. Здавалося б,якщо він акцентний, то, навпаки, приверне увагу. Але фокус у тому, до чого саме його потрібно залучати. Наприклад, поєднання однотонного низу та верху з малюнком, де малюнок розташований дугою, створить картинку, де чіткіше будуть виражені груди та плечі. Ось як це працює в лінійці Marc & Andre: у них ціла є серія моделей з забарвленням, виконаним за таким принципом. >
< !-- /wp:image -->


3) Візуально звузять силует ідодадуть стрункості асиметричні драпірування в районі грудей та живота.

< a href="https://ua.intimo.com.ua/goods/65020/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">
< !-- wp:paragraph -->


Звичайно, виробники, створюючи купальники із закритими плавками-шортами, зовсім не думали про те, як би вкоротити нам, жінкам, ноги. У таких моделейпросто інше завдання. Як правило, вони розраховані більше на веселу біганину по пляжу та гри в м’яч, ніж на інстаграмні образи та спокусу власного чоловіка чи бойфренда. А ще плавки-шортики вже не перший сезон випускаються з високою посадкою на талії. А значить, вони підійдуть тим, кому важливіше візуально прибрати живіт, ніж піклуватися про враження від ніг. Так що подібні варіанти теж не варто ігнорувати. Але найсильніше на красу вашого образу впливають настрій, блиск в очах та посмішка. Почувайтеся красивими завжди!

Ваша Капризуля

Модные купальники 2021:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.