Страшна сила: 7 ефектних нарядів для Хеллоуїна на основі білизни

«У дівочому світі на Хелловін обходяться білизною та накладними вушками» – так розповідала про популярне свято героїня Ліндсі Лохан із «Поганих дівчаток». Саме на вечірці, присвяченій моторошному святу і відбувся переломний момент фільму. Звісно, дівчина підсміювалася з шкільної еліти «баунті». Але я вам так скажу: костюм для Хеллоуїна справді можна спорудити з однієї лише білизни. Поділюсь з вами кількома задумами. Сама я ще не вирішила, ким вбратися, а ви? Вибирайте!

1. Вампірша

Цей образ зустрічається так часто, що навіть трохи набрид. Прийде попрацювати над оригінальністю! На щастя, виробники білизни зробили половину справи за нас. Зараз багато фірм навіть для повсякденних моделей використовують такий оригінальний крій, що його просто шкода ховати від світу!

Ключові кольори — чорний та червоний у різних пропорціях. Я б таки відштовхувалася від чорного, але розставила б червоні акценти: рукавички, накладний комір (карнавальний) і, звичайно, криваво-червоні губи.

Вдягаючись під вампіршу, ви можете обіграти навіть теплі речі! І це серйозно. Візьміть, наприклад, боді з довгим рукавом та коміром-гольф. Стримано і лаконічно – а в кіно вампіри завжди зображені втіленням стилю. Бавовняна або віскозна модель з домішкою вовни від Kifa – взагалі термобілизна. У такому ви запалюватимете навіть якщо опалення до 31 жовтня не включать.

“rel=”noopener” target=”_blank”>width="367"

Для неформальної вечірки (у більш теплому приміщенні) можна взяти і сексуальні варіанти з мереживом та фігурним кроєм. Поєднувати їх краще зі штанами або спідницями в підлогу — щоб не опошляти довжиною міні.

2. Секс-тиковка

Чоловік моєї подруги так її ласкаво називає. Найкумедніше, дівчина мініатюрна і навіть крісло у маршрутці займає не повністю. Зате форми тішать око. Ну що ж, якщо ласкаво і не прикро, значить, і костюм такий робити можна.

Перш за все, намзнадобиться яскраво-жовтогаряча білизна — наприклад, я бачила такий комплект у французької фірми Marc & Andre. Поки шукала інші версії, виявила, що психологи-колірнотерапевти називають помаранчевий одним із найбільш збуджувальних кольорів. Навіть для першої шлюбної ночі його рекомендують. Непогана гарантія веселощів на всю котушку! ://www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2019/10/25669-11-367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size -medium wp-image-6760″ />

З чим комбінувати? Будь-які вільні речі чорного кольору – краще з атласним блиском. На такому тлі помаранчевий заграє щеяскравіше. Для появи це може бути напівпрозора блузка і чорні брюки-скінні. Або щось із тканини із простою текстурою, але дуже глибоким вирізом. Це якраз той випадок, коли білизну потрібно демонструвати як частину образу. Для домашньої піжамної вечірки підійде й симпатичний халат. А головне — зручно: весь карнавальний костюм можна «зібрати» у відділі білизни.

До речі, Хелловін — взагалі чудова нагода оновити білизняний гардероб. В онлайн-магазині «Інтимо» 31 жовтня стартує розпродаж зі знижками до 70% на весь асортимент. Якщо у вас була запланованапевна сума, то тепер на неї можна купити і собі трусики, і чоловікові — якісь смішніші, щоб тиковкою не дражнився!

3. Чортеня

Давайте як виділятися на тлі любителів чорних «демонічних» нарядів. За основу ми візьмемо кіношне уявлення про пекельний «техперсонал». Ви звернули увагу, що мінімум у половині випадків диявол і йому подібні персонажі одягнені у червоне? Від цього й відштовхнемося.

Будьте обережнішими з покупними карнавальними костюмами — зазвичай це комплекти з ріжок та екстремально короткої сукні. Настільки екстремального, що навечірці вас можуть неправильно зрозуміти. Хочете виглядати екстравагантно, але відносно пристойно?

Вас виручать боді всіх відтінків червоного — краще яскравіше. Вони можуть бути віскозними, мереживними, сітчастими чи бавовняними – від цього залежать супутні речі. Ось, у лінійці словенської фірми Lisca я знайшла приголомшливу річ з мереживними вставками, що закривають груди з боків.

Ззаду модель йде як топ, залишаючи спину відкритою. Я бзапропонувала до неї не спідницю, а чорні штани чи шорти з панчохами — у такому вигляді особливо зручно вишукувати тих, для кого у вас заготовлений особистий котел. Для піжамної вечірки підійде будь-який набір із двох предметів (футболка чи майка) із шортами). Тканина — в ідеалі шовк чи модал: вони й приємні для шкіри, і виглядають по-вечірньому.

4. Відьма

І зовсім не бабуся з бородавкою на носі, а загадкова ісексуальна. Знову ж таки чорна білизна або комбідрес легко обігрується за допомогою аксесуарів — капелюхи, книги заклинань у руках. Можна навіть мітлу роздобути, якщо не ліньки тягнути з собою громіздкий реквізит. .jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6763″ />

Якщо чисто чорне вбрання для вас надто нудне, розбавте його насиченим зеленим. У Європі та США багато відьом зображують зі шкірою саме такого кольору — щоб підкреслити злість і довге сидіння в темній печері. Щоправда, тут із гримом теж є нюанс: якщо добре постараєтесь знанесенням, змиватимете зелень з обличчя довго. А 31 жовтня — ще й не кінець тижня, доведеться люди виходити. Думаю, краще обмежитися макіяжем у смарагдових тонах. І не забуваємо про акценти в одязі! Під декольтовану сукню або піджак можна одягнути зелену білизну або водолазку з блиском.

5. Скелет красуні

Відмінний спосіб показати колегам і подругам, наскільки ефективна ваша нова дієта. Принти з кісточками на одязі тримаються втренді вже два роки H&M щосили просуває жіночу тематику, прикрашаючи «кощеєвським» малюнком боді та світшоти. А Odgi вигадує готичні малюнки, замасковані під звичайні «дівочі», де кістляві руки вплетені в композицію з квітами та пісочним годинником.

Головну складність у цьому образі представляє макіяж. Вам не обійтися без послуг професіонала або подруги, що вміє малювати. Можна навіть розмалювати під скелет лише пів-обличчя, а решту нафарбувати у своїй звичайній вечірній манері. Справді: навіщо шукати гарну білизну, якщо при погляді на ваше обличчя охоплює всі лякаються і непритомніють?

6. Клоунесса

На хвилі нещодавньої прем’єри фільму «Воно» ви точно привернете до себе увагу. Звичайно, вам доведеться знайти перуку і професійного гримера. А ось костюм на основі білизни спорудити дуже легко. Пропоную оригінальний корсаж Rosme у вертикальну смужку: чорно-білий візерунок надає образу нальоту вінтажності.

А головне — такий візерунок дозволяє комбінувати будь-які речі яскравих кольорів. Найпростіший варіант -піджак та штани, але для карнавалу можна вихитрувати і зробити спідницю з кольорового фатину. У цьому образі немає надмірностей або надто яскравих відтінків — дозволено все, аби це вам йшлося і подобалося.

7. Мертва наречена

Ідея хороша тим, що імпровізувати можна на основі будь-якої білої білизни. На вихід знову ж таки краще брати боді. З подобою фати та відповідним макіяжем виглядає дуже ефектно. Хоча на білому дрес-коді ніхто не наполягав – створіть власну Мертвунаречену. Чим шаленіша, тим краще, головне – фату повісити. Деякі комплекти білизни ніби створені для цього персонажа – наприклад, чорний комплект Lida з мереживним драпіруванням. До речі, такі ж є і в червоному кольорі.

Сподіваюся, мій маленький довідник допоміг вам визначитися з вбранням на Хелловін. Приступайте до розбору білизни – час до свята ще лишився. Порадуйте від душі на своїй вечірці!

Ваша Капризуля

Смотрите самое красивое бельё для Halloween:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.