Спортивні ліфи для пишного бюста: найкомфортніші варіанти

Здоровий спосіб життя в наш час стає дедалі популярнішим. Спортзали та фітнес-центри заповнені вщерть і отримують величезний гріш від клієнтів. Але якщо придивитися, то серед завсідників спортивних залів дуже мало дівчат із грудьми більше за трійку. Навіть так: дуже мало.

Чому так відбувається? Давайте уявимо. Ви – гарна пишногруда дівчина, чиста “четвірочка”. Перед вами 6-7 кілограм, які вже збивають рівновагу та баланс тіла. А за будь-якого руху груди що робить? Правильно, розгойдується. І чим активніші рухи, тим сильніше коливаються груди. Доходить до того, що при бігу вона підстрибує вище за голову. І це, чорт забирай, боляче! Звичайно, ні про які комфортні заняття спортом і мови бути не може. Так що ж, для дівчат, яким пощастило з природними даними, шлях до спортзалів наглухо закритий?Залишається тільки сидіти на дивані та об’їдатися пирожками з горя? Чого вже там, багато хто саме так і робить. Але якщо статус чемпіонки світу з лежання на дивані вас не спокушає, тобто вихід.

Один із них — спортивні ліфи для пишного погруддя. Конструкція таких ліфів розробляється спеціально, щоб підтримувати груди і максимально зменшувати її коливання під час занять. Як вибрати такий ліфчик? Давайте дізнаємося.

Види та особливості спортивних ліфів для пишного бюста

Грудьми четвертого розміру і більше може похвалитися далеко не кожна жінка. Ще менше панянок із «четвірочкою» можуть козирнути тим, що вони ходять до спортзалу. І взагалі мізернекількість дійсно займається спортом, а не просто ходить біговою доріжкою. Якщо ви з останніх фанатиків здорового способу життя, то читайте далі. Існує всього два типи спортивних ліфів для великих грудей. Так, товар непопулярний і виробники схалтурили. Але схалтурили якісно. Як це буває? Зараз розберемося.

Компресійний ліф: дешево, але не сердито

Перший тип ліфчика — компресійний. Цілком доступний ліф, який фактично є щільним і еластичним топом. -367×550.jpg” alt=”Спортивний компресійний ліфчик” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5507″ />

Переваги компресійного ліфчика:

  • доступна вартість;

  • є в наявності більшість бутіків та онлайн-магазинів;

  • великий вибір квітів тавідтінків.

Ось, власне, і всі переваги. З одного боку це чимало. Груди не стрибають, цілком зручно, займатися можна. Але є й нюанси. Форма цього ліфчика така, що він досить сильно стискає груди. Перебувати в ньому понад дві години лікарі не рекомендують. В іншому випадку можна отримати значні синці на всі груди – погодьтеся, приємного мало. А що скаже ваш чоловік, коли побачить це? До речі, саме через це його часто називають не компресійним, а репресійним. Для професійного спорту компресійний ліфчик не підходить, але його цілком достатньо для походів на фітнес. Цих двох дозволених годинників з головою вистачить на повноцінне тренування. Досвідчений тренер зможе вичавити з вас стільки, що із зали доведеться стійко виповзати. Інкапсуляційний ліф: для справжніх фанаток спорту.запитаєте інкапсуляційний ліф у звичайній бутику, то з ймовірністю в 98% отримаєте відповідь: «Який ліф?». А все тому, що білизна для професійного спорту дуже рідко постачають у звичайні магазини.

Спортивний інкапсуляційний ліфЗвичайно, може виникнути питання: «А навіщо, власне, мені ліфчик для професійних спортсменок, якщо зі спорту я займалася лише КВК і професійним прогуляванням пар, та й то — у студентські роки?» Ось тому ми підібралися до переваг такого ліфчика, а їх виявляється чимало:

  • Регулює температуру тіла та потовиділення.

Вся справа у тканині. Найчастіше для інкапсуляційних (у придумали назву!) ліфів використовують не звичайну бавовну, а спеціальнусинтетичну тканину, яка добре вбирає вологу.

Найбільш якісну білизну виготовляють із поліестеру, еластану та саплекса. Технологічність створення такого бюстгальтера ненабагато поступається складністю виготовлення скафандрів для космонавтів. Загалом, одразу видно, чим займаються вчені замість підкорення космосу та винаходи ліків від усіх хвороб. Хоча їх також можна зрозуміти.

  • Захищає від травм та розтягувань

«Кращий захист від травм — це відсутність занять спортом», — з логікою цієї фрази складно посперечатися. Але якщо по-чесному, то в травматологію потрапляє набагато більше людей, котрі зламали мізинець на нозі об кут шафи під час нічного дожора. Статистика — річ уперта.

Головне в інкапсуляційному ліфчику — максимальна підтримка. Якщо він без проблем може утримати на місці “шісточку”, томожна одразу говорити, що рівень підтримки є позамежним.

  • Підходить навіть для дуже активних занять

Навіть для тих дівчат, які хочуть займатися кроссфітом чи аеробікою. Просто уявіть – ви можете бігати і стрибати, а ваші груди залишаються на своєму місці і не норовить вискочити з тісного ліфчика і здатися у всій красі. Ось де щастя!

Крім того, такі ліфи мають дуже стильний вигляд. У спортзалі це виглядатиме так, ніби серед триколісних «Орлят» та «Гноміків» гордо викотився гірський велосипед на 21 швидкості. Порівняйте розміри коліс і подумайте, на якому з них ви захочете покататися. І це я все ще про велосипеди, а ви про що подумали?

Висновки

Якщо природа нагородила вас впевненою «трійкою» або навіть більше, то бюстгальтер для спортуповинен продаватися разом із абонементом до спортзалу. До речі, якщо цю статтю читають власники фітнес-клубів, то візьміть ідею собі на замітку — позолотіть!

Видатні параметри накладають велику відповідальність, тому вибирати бюстгальтер треба розумно. Якщо ви відвідуєте спортзал двічі на тиждень, щоб зробити кілька нескладних вправ і десяток селфі, – сміливо купуйте компресійний ліф. А якщо фітнес-клуб — це ваш другий будинок, і з усіма тренерами ви встигли не тільки позайматися, але ще й випити по келиху фрешу після тренування, то купуйте інкапсуляційний ліф — і не помилитеся.

Успіхів вам у нелегкій спортивній справі! А у виборі вам завжди допоможе Intimo. Ах так, цей красень стежить за вашими успіхами:

Спортивний чоловік