Словник пляжної модниці: види купальників “нового покоління”. Частина 1

Чи легко схуднути до пляжного сезону за два тижні? Не дуже, якщо до цього ви налягали на смажені пиріжки з апетитною скоринкою. Але є процеси і складніші – наприклад, вибрати купальник, коли вітрини магазинів ломляться від моделей. Причому назви більшості з них звучить нове і часом не дуже знайоме. В результаті на пропозицію продавця приміряти, скажімо, бандо чи танкіні, у вас перед очима проноситься субтитр «Допоможіть! Що це?” Без паніки, розбиратимемося в пляжній грамоті разом.

Найбільш раціональні люди ділять купальники просто на роздільні та злиті. Але і ті, й інші мають безліч підвидів. Найчастіше їх розрізняють формою ліфа – тому сьогодні почнемо саме з них.

Бандо

Ідеальний варіант для любительок засмаги – у таких купальниках вам гарантовані плечі рівного шоколадно-бронзового відтінку без білих смуг. Купальник-бандо може бути як суцільним, так і окремим. Для більшої ефектності ліф часто прикрашають драпіруванням.

Кому підійде: оптимальний для власниць грудей невеликий, але досить опуклий, щоб ліф тримався. Наприклад, розміру A або B.

Бандіні< br>

Винятково роздільний різновид попередньої моделі. Від звичного бандо її відрізняє ширина верхньої частини: якщо там ліф прикриває лише груди, то він доходить до нижнього краю ребер чи навіть чітко до талії. Зустрічаються навіть варіанти завдовжки до середини стегна.

Кому підійде:тим власницям грудей розмірудо «двійки», які мають неяскраво виражену талію.

Халтер

< !-- /wp:heading -->


Тут верх також тримається за рахунок шийної бретелі, проте він може не тільки зав’язуватися, а й застібатися. Товщина лямок допускається різна, все залежить від фантазії дизайнера. Але класикою вважаються саме широкі — саме у такому купальнику з’явилася культова актриса Грейс Келлі у фільмі «Вища громадськість» 1956 року. Але там халтер більшенагадував легку сукню. Сучасні моделі більш еластичні та відкриті, наприклад фігурні топи з блискітками з колекції бренду Miss Marea.

Кому підійде: тим, у кого стегна перевершують по ширині плечі (на сленгу стилістів така фігура називається «грушею» »). За рахунок діагональних ліній халтер візуально розширює плечі. А класичні бретелі ще й забезпечують хорошу підтримку навіть великих грудей. Зливна версія дає ще один зоровий ефект – зменшення стегон на контрасті зплечима.

Балконет

Варіація ліфа з жорсткими чашками, що утворюють пряму лінію декольте. Назва у перекладі з французької означає «маленький балкончик». Ваші груди спочивають на ньому як Джульєтта – загальний вигляд і правда виглядає дуже жіночно. По класиці балконет відкриває трохи менше половини грудей.


Кроп-топ

Бікіні

Цей вигляд умовно новий: бікіні підкорюють подіуми та пляжі років десь із 60-х. Офіційно вони «засвітилися» і в радянській кінокласиці: згадайте модний показ із «Діамантової руки». Повністю роздягнутися і показати свої «міні-бікіні» дівчата не встигли, але за кількома кадрами можемо судити, що й за нинішніми мірками ті моделі виглядали цілком актуально. По-перше, бачимо поєднання ліфа-балконету та плавок-сліпів. По-друге, один із комплектів був виконаний у відтінках класичного синього – саме він, за версією Pantone,визнаний кольором 2020 року.

Джерело: кадри з фільму «Діамантова рука»

Втім, з того часу бікіні зазнали безліч змін. І до цього широкого класу належить безліч роздільних купальників. Бюстгальтери в них можна назвати чи то еротичними, чи то економними — кому як подобається. Тому що матеріалу там справді задіяно небагато. Чашки являють собою або трикутники на кулісці (трингли), або класичні пуш-апи на тонких бретельках. А трусики тут – як сліпи, так і стрінги, але здебільшого з низькоюпосадкою.

Кому підійде: струнким особам із плоским животом. А якщо ви ще не почали приводити себе у форму до літа я подам вам стимул: на сайті «Інтимо» у лютому розпочнеться масштабний розпродаж купальників та пляжного одягу. На все діятиме єдина знижка 30%. Триватиме цей рай шопоголіка цілий місяць. Якщо дуже постараєтеся, то встигнете оновити себе і літній гардероб. Список речей зі знижкою ви побачите тут та тут післяпочатку акції.

Трікіні< br>

Простіше кажучи, це «бікіні +1». Доповненням до костюма-трійки виступає будь-що – спідничка, туніка або парео.

А в деяких випадках трикіні називають купальник, де верх і з’єднані вузькою смужкою тканини, що закриває пупок. Подібні моделі є, наприклад, італійська фірма Infiore – правда, там замість смужки невелика плетенка зі шнурків.

< /p>

Танк


>Особливість цього виду – цільнокроєні бретельки. Можливо як роздільним, і суцільним. У першому варіанті топ може бути навіть коротким, під самі груди. Боягузи тут – як правило сліпи.

Кому підійде: дамам зпишними грудьми (широкі бретелі гарантують підтримку грудей) і проробленою талією і стегнами. Якщо з опрацюванням вийшла затримка, зупиніть вибір на суцільному танку – він приховає животик, замаскує невиражену талію.

“custom”} –>

Танкіні

На відміну від «старшого брата» буває лише окремим. Хитрість у тому, що верх тут є довгою майкою. До речі, вона може бути на вузьких бретелях. Стилісти рекомендують танкіні навіть вагітним – є варіанти здрапіруванням на кшталт туніки.

Мікробікіні або екстрим-бікіні

Про дівчат у таких купальниках чоловіки жартують: « Вона була гарно роздягнена». А що ще сказати, якщо там і верх, і трусики закривають стільки, щоб ви не здавалися оголеними. Ліфи на таких, як правило, трикутники, а трусики – стрінги, у яких навіть боковинки, швидше, слід назвати бретельками. Все разом виглядає дуже екстравагантно. Щоб носити таке люди, потрібно, по-перше, неігнорувати спортзал, по-друге (а, на мою думку, так і по-перше) мати неабияку сміливість.

< !-- wp:paragraph -->

Який із цих купальників оберете для себе на найближчому розпродажі? Ризикнете відкрити живіт чи плечі під час найближчого пляжного відпочинку? Давайте обговоримо фасони у коментарях! А з тими, хто поки не визначився, в наступній статті ми поговоримо про злиті моделі, актуальні в наступному сезоні.

Бажаю вам удачі на найближчих розпродажах!

Ваша Капризуля

Модные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.