Колір року: чому вам варто звернути увагу на синю спідню білизну (+добірка)

Про одяг відтінку Classic Blue зараз не говорять хіба що ті, хто одягається без дзеркала. Стрічка соцмереж перетворилася на низку добірок речей «класичного синього кольору» – бренди вважають хорошим тоном звернути на нього увагу. Ще б пак, адже Classic Blue визнаний кольором року за версією інституту Pantone. Що це означає для модниць? Та все просто: беріть хоч щось синє — і не помилитеся. І навіть у відділі білизни. Ні, не так: особливо у відділі білизни. Чому? Терпіння, про все за порядком. width=”550″ height=”486″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6876″ />

Хто такі Pantone і чому до них варто прислухатися?

Повна назва цієї американської організації – Постачальник професійних колірних стандартів та цифрових рішень. Щорічно їхня команда аналізує тенденції ринку, а потім дає поради щодо квітів: наякі люди реагуватимуть найохочіше? Колірні тренди вивчають кіно, модні покази, виставки та дизайнерські конференції, і просто спостерігають за змінами в способі життя.

Рекомендації Pantone стосуються всіх сфер — від моди та б’юті-індустрії до інтер’єрів та дизайну упаковки. Самі фахівці запевняють, що щоразу намагаються знайти універсальне рішення. Але цього разу їхня «універсальність», здається, зашкалює. jpg” alt=”” width=”550″ height=”250″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6877″ />

Дивіться самі: класичний синій багато стилістів називають «нудним» – з таким легким відтінком зневаги. Але візьміть ті ж джинси – адже вони поєднуються практично з будь-якою річчю! І подібні досліди із синім одягом можна продовжувати до нескінченності. Ну, а ваші знахідки для білизни будуть найціннішими, і наце є п’ять причин.

1. Майже класика

Представники модного світу вже звикли будь-який популярний колір щойно називати «новим чорним». Але зараз з такою фразою ви потрапите до крапки. Синя білизна так само добре, як і чорна, підійде під будь-який темний одяг. Іноді навіть під чорну — ви ж не станете на кожному розі кричати, який на вас бюстгальтер! Якщо, звичайно, підступна бретелька не виповзе або блузка не виявиться прозорішою, ніж потрібно. Але й тут у нас готова відповідь – наприклад, будь-яка гладка модель Si e Lei.

< img src="https://www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2020/01/95166-6-367x550.jpg" alt="" width="367" height="550" class="aligncenter size-medium wp-image-6878" />

2. Не білизна, а частина образу Поєднувати яскраву кольорову білизну з одягом так, щоб її було частково видно.періодично fashion-блогери дають і такі поради. Звичайно, все це «працює» тільки у найсміливіших. Наприклад, журавлинно-червоний бралетт, що пікантно виглядає з-під білої сорочки, зірве оплески на модній тусовці. Але чи багато дівчат на це наважаться? Якщо хочете, ідеї з синіми бретельками у такому разі — варіант для скромніших і стриманіших. У випадку з бюстиком від Marc & Andre буде не страшно, якщо в поле зору потрапить навіть фрагмент чашечки – з нанесеним лазером візерунком він виглядатиме як топ.

3. Урізноманітнить гардероб

А тут я посперечаюсь з розпещеними модниками, які назвали класичний синій «нудним». Тому що в плані білизни банальним його назвати ніяк не можна – не встиг ще настількипримелькатися. І навіть темно-синій покупцям поки що видається чимось порівняно новим та несподіваним.

Особливо актуальною така білизна стане для тих, хто багато часу проводить на роботі. Все-таки дрес-код не дозволяє розбавляти офісний look білизняними акцентами. Додайте до цього похмуру зимову погоду… і ось ви одягаєте або чорну чорну білизну під чорну водолазку… або бежеву під світлу. Загалом все як у рекламі з 90-х, де «вода була без смаку, без кольору, без запаху». І зовсім інша річ, коли ви приховуєте під піджаком чи блузою, гладкий комплект синього кольору. Обов’язково гладкий з мінімальною кількістю мережив – щоб вони не створювали додатковий рельєф під тонким светром. І всім навколишнім буде невтямки, з чого це ви так інтригуюче посміхаєтесь на робочому місці.

4. Психологічний ефект

Найцікавіший момент, який, про який мало хто замислюється. Принаймні навряд чи в момент покупки білизни. А тим часом, кольоротерапевти заявляють, що синій здатний заспокоїти, погасити надмірні прояви емоцій. В результаті свіжих досліджень команда Pantone навіть наділила Claccic Blue властивістю підвищувати концентрацію та стресостійкість. Звучить, як перелік вимог до претендента на вакансію, чи не так? Так що, пані, можете побічно вважати синій бюстгальтер додатком до свого ідеального резюме. Показувати його на співбесіді, звичайно, не треба, але на потрібний лад вона вас налаштує.

5. Виглядає чудово в будь-якій текстурі

І світові бренди білизни мимоволі доводять це. Білизна в синіх тонах може бути як абсолютно гладкою, так і фактурною — на ваш вибір вплине лише те, наскільки одяг, що облягає. Наприклад, Jolidon підкреслює контраст між бежевою основою за допомогою насичено синього мережива.

А тендітні мережива надають комплекту наліт вінтажу, який, до речі, теж зараз у моді. Як зразок — модель грецької фірми Lida, мабуть, найвишуканіша річ із сьогоднішньої добірки.

Як бачите, навіть у рамках кольору року можна одягтися стильно і цікаво — аж до делікатних деталей гардеробу. Всі представлені моделі ви знайдете в каталозі онлайн-магазину “Інтимо”. Достатньо лише встановити фільтр пошуку за кольором.

Яку версію Classic Blue ви оберете для себе? Розкажіть у коментарях! Вдалих вам експериментів!

Ваша Капризуля

Лyчшие модели в синем цвете в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.