Романтична білизна на 14 лютого: поради щодо вибору

Головною покупкою до Дня всіх закоханих стане аж ніяк не сукня, а новенький комплект спідньої білизни, адже цей особливий день заведено відзначати не в галасливій компанії, а наодинці з коханою людиною. І коли романтична вечеря з’їдена, а «Брудні танці» урочисто переглянуті, настає час романтики. Ми розповімо, як зробити його незабутнім!

Безпрограшний варіант – придбати білизну в комплекті. Так ви позбавите себе від турбот по підбору «верху» і «низу», та й наряд ваш буде виглядати цілісно, як з картинки. Сучасний ринок пропонує величезний вибір інтимного одягу, ми вибрали деякі актуальні комплекти білизни для натхнення.

Кокетливий комплект з рожевим мереживом

Прозорерожеве мереживо, зібране атласним чорним бантом посередині, виглядає дуже кокетливо і збудливо. Невеликі рюші на бюстгальтері та стрінгах надають образу завершеності. А головне – незважаючи на свою вишуканість, комплект дуже практичний. Трусики добре тягнуться і не перетягуватимуть боки в процесі носіння, груди надійно фіксуються за допомогою міцних широко поставлених бретелів і щільних атласних чашок. Так що цей комплект має всі шанси стати одним з ваших коханих. alt=”мереживний комплект білизни” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4058″ />

Пристрасний синій балконет з мереживом та трусиками стрінги

Традиційно кольором пристрасті називають червоний, проте не забувайте, що у нього є маса аналогів,наприклад, ультрамодний синій. У поєднанні з лаконічною чорною обробкою він виглядає дуже вишукано та сексуально. Ліфчик типу балконет на кісточках надійно підтримає ваші груди. Ця модель не має push-up, тому її можуть сміливо набувати навіть дівчат з пишними формами. І, нарешті, зверніть увагу на оригінальний фасон трусиків – низька посадка, широка смуга з декоративного чорного мережива – все ідеальне просто!

синій комплект білизни

Тут на спокусу грає все – і глибоке декольте, що відверто оголює груди, і чуттєвий леопардовий принт у поєднанні із золотом, іпікантні гачки застібки на бюстгальтері та трусиках, і невагомий мереживний пояс для панчіх. Шикарний образ для ночі кохання!

Класика жанру: push up + бразиліана

Не обов’язково Як кажуть, винаходити велосипед, часом досить просто підібрати комплект, який добре на вас сидить. Якщо світлі ідеї вас не відвідують, вибирайте класику жанру – бюстгальтер із спокусливим push-up та драпіруванням та трусики бразиліана з напівпрозорими вставками. І, звичайно ж, не забуваємо про класику спокуси – червоний або чорний колір.

червоний набір білизни

Вибирайте білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.