Популярні моделі жіночих трусиків

Серед усього жіночого гардеробу, трусики є найбільш делікатним та інтимним предметом одягу, добору якого жінки приділяють чимало уваги. Які моделі користуються особливою популярністю у покупниць інтернет-магазину «Інтимо» і чому, пропонуємо розглянути в рамках цієї статті.

Види жіночих трусиків Можливо, в плані повсякденного носіння ці трусики не такі зручні, як сліпи або навіть бразилії, але виглядають досить ефектно. Сідають трусики на стегнах, а складаються з двох трикутників, з’єднаних тоненькими смужками тканини або зав’язками.

.jpg”>

  • Сліпи

Це найзручніша та найпопулярніша модель трусиків серед сучасних жінок. Ззаду вони повністю закриті, мають середній виріз на стегні, гумка у таких трусиків може бути і на талії, і на стегнах. Сліпи чудово підходять для повсякденності, оскільки їх можна одягнути і під спідницю, і під джинси, і під сукню.

трусики сліпи

  • Танга

У трусиків цієї моделі досить високий виріз стегна.Задня і передня частина можуть з’єднуватися або тонкими смужками тканини (мереживо) або резинками. Танга бувають різних видів – одні повністю закривають сідниці, інші лише частково, деякі моделі можуть мати завищену. талію.

трусики танга

  • Тонг

Сексуальна модель трусиків. Виглядають труси тонг спереду як трикутник, а ззаду як смужки чи резинки. «Сідають» такі трусики на стегна, і можуть бути виконані у фасоні mini, midi, maxi.

тонг Бразиліана

Це дуже сексуальна модель трусиків, яка нагадує стрінги. Попереду це трикутник з мережива чи тканини, а ззаду крій відкриває частину сідниць – до половини. Трусики бразиліана можуть мати широку або вузьку гумку – все залежить від конкретної моделі. jpg”>бразиліана

А які трусики для повсякденного носіння віддаєте перевагу ви?

Вибирайте трусики в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.