Який бюстгальтер носити з маленьким бюстом

На жаль, часто мода і все, що з нею пов’язане, орієнтоване на якихось міфічних «стандартних» жінок. Ось і виходить, що володарки маленьких грудей, нарівні з володарками великого бюста, залишаються ніби поза модними тенденціями, пристосованими для горезвісного стандарту. Якщо постаратися вивчити питання, то на території нашої країни в основному проживають жінки або з великим грудьми, або з невеликою, коли об’єм чашки – А, АА та ААА. Розміри це, звичайно, найменші, але і з такими формами жінки виглядають дуже жіночно, мило і якось по-особливому зворушливо. Тому зовсім немає приводу для розладу, якщо природа нагородила вас маленькими акуратними грудьмиі, як здається, в модних бутиках неможливо підібрати ліфчик для таких мініатюрних обсягів. Якщо ви знаходитесь на сторінках нашого модного блогу, то знаєте, що інтернет-магазин «Інтимо» піклується про всіх жінок, і тут ви зможете купити ліфчик для маленьких грудей – зручний, модний, стильний, красивий та просто розкішний.

бежевий ліф

Щоб вам було простіше вибирати, спробуємо дати кілька рекомендацій щодо підбору моделі:

>

  • На акуратних грудях дуже добре виглядають ліфчики з м’якими чашками без кісточок зтонкою, непомітною, поролоновою прокладкою.
  • ліфчик з м'якою чашкою

  • Якщо хочеться збільшити і підняти груди, придивіться до моделям з ефектом пуш-ап, в яких як наповнювач використовується силікон або гель.

ліфчик пуш-ап width=

  • Дуже жіночно і еротично виглядають на маленьких грудях красиві ліфчики з мережива з формованими чашками.

ліф з елементами-мережами

Сподіваємося, наші поради виявляться для вас корисними. Завжди раді бачити вас на сторінках нашого інтернет-магазину!

Вибирайте бюстгальтери в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.