Подарунковий сертифікат або маленький індикатор величезної уваги

А сьогодні гідний подарунок не всі можуть купити, вірніше, купити можуть не тільки все, мало хто може це зробити …

Недавно, друзі, наснився мені неприємний сон: ходжу зі своєю другою половиною по магазинах . Таку ситуацію вже можна сприймати як кошмар, але цим все не закінчилося: вона дивилася на все однаково байдужим поглядом, а я в паніці підсовував їй духи і красиву білизну, тицяв пальцем у вітрину зі смартфонами та планшетами. Але моя дівчина лише мовчала і єхидно посміювалася з спроб чимось її порадувати. Ми обійшли весь торговий центр, посиділи на всіх диванчиках, вона навіть відмовилася від двох кульок морозива, що їй загалом і в кошмарних снах не повинно бути властиво. Логічно, що коханаявно чогось хотіла, але при цьому не доходило, що саме, а вона мовчала, як партизанів на допиті. Ситуація виходила з-під контролю, внутрішній психометр почав зашкалювати, як раптом мене розбудив дзвінок будильника. Дивний сон не виходив з голови, поки осяяння ледь не врізало цеглою по голові – гей, у мого ненаглядного День Народження наступного тижня! Німа сцена, завіса, бурхливі тривалі оплески, усі встають…

Не подумайте нічого поганого, але процес вибору подарунка, м’яко кажучи, ставить наші стосунки під загрозу. Позаторік, наслухавшись її розповідей про те, як вона любить натуральне каміння, купив розкішне аметистове намисто і… з’ясував, що вона, звичайно, нічого проти не має, але аметист непідходить її знаку зодіаку! Минулого року вирішив подарувати гроші, щоб вона сама купила собі те, що їй сподобається: туалетну воду там, шмотки, чергову сумочку. Але з’ясувалося, що гроші – це, звичайно, чудово, але що ж це за така неуважність: не вигадав справжнього душевного подарунка, не знаю, що саме їй подобається, і взагалі я – байдужа тварина! Звичайно, останнє не було сказано прямим текстом, але явно малося на увазі. І ось на носі чергове свято, а я знову ризикую сісти в калюжу і навіть у ній не поборсатися… Як раптом сталося диво! може, білизна б красива купити, але тільки як її вибрати безсамої моделі? Світлі аватари Серьоги, Мишані та Вітьки поржали та запропонували приміряти комплекти самій дівчині-консультанту та влаштовувати дефіле у магазині. Щоправда, цей варіант розглядається лише за наявності валідної фігури у вищезгаданої співробітниці бутика. Другий варіант – орієнтуватися навпомацки. Але я таки позиціоную себе як вірного хлопця, який на інших дівчат не заглядається і тим більше не мацає. І в результаті ми колективно дійшли висновку про користь подарункових сертифікатів у якомусь магазині. А там уже можна або туалетну воду вибрати, або білизну. Начебто й гроші, а начебто й подарунок, який сама іменинниця конвертує в щось приємне та потрібне.

Погодившись із хлопцями трохи більш ніж повністю, виписавїм величезну подяку у вигляді смайлу з келихом пива (у п’ятницю ввечері посидимо!) і почав підбирати варіанти. На щастя, їх було небагато. У моєї дівчини є два фетиші: парфуми та гарна білизна. Але якщо полиця з усілякими флакончиками і бульбашками вже давно скидається на міні-бар, подужати який вона не в змозі, то мережив і стрічок у нашій квартирі багато не буває. Більшу частину білизни вона замовляє через Інтернет, абсолютно не панікуючи через розміри чи інші нісенітниці. За її словами, навіть безвихідь підбере собі підходящу річ, якщо користуватиметься якимись розмірними сітками. Останнім часом вона підсіла на сайт «Інтимо», штук п’ять комплектів звідси у неї є. А я що, я лише схвалюю. Загалом, заліз на сайт,купив сертифікат і в потрібний час подарував. width=”300″ height=”450″ Ох, як же вона на мене дивилася! У її розкішних зелених очах плескалися подяка, захоплення і, судячи з розширених зіниць, не менше пляшечки «шампусика» (так, один з моїх улюблених коктейлів). Сертифікат ми вирішили «втілити» в білизну вже наступного дня: вона довго сиділа на сайті, вивчала асортименти вздовж і впоперек і ніяк не могла вибрати. Їй посміхався кожен третій комплект, кожен другий ліфчик ідеально підходив під весь гардероб, включаючи сукню з випускного та лижний костюм, а все корсети чудово сиділи б на фігурі.

трусики. Але всі її зусилля таки винагородили. І мої, до речі, теж – через пару днів дізнався, що саме обрала моя ненаглядна…

червоний набір білизни

У купленій білизні вона зробила мені дуже приємний сюрприз, докладний опис якого навіть позначкою «18+» повністю непромаркувати … І, засинаючи задоволеним під ранок, в голові майнула думка: все-таки я геній (манія величі і зіркова хвороба – для мене давно пройдений етап!), як примудрився вибрати гідний подарунок одночасно і їй, і собі. Тепер мені навіть шкода, що День народження лише раз на рік, бо маю універсальну формулу. А там і 8 березня не за горами… На радощах у мені прокинувся рифмоплет.

Щоб не минуло життя повз – є подарунок з “Інтимо”

Подарунок. будь-який хлопець буде радий:

Дівчатам доставить радість – вони не зроблять нам гидоту!

Ну а що. Поганого не пораджу.

Деніс Соболєв

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.