Чому вам потрібні незвичайні колготи на весну: 5 крутих образів

що б не говорили чоловіки про красу спорідненої душі, а клюють вони все одно на стрункі ноги. Уся ця історія почалася з того, що ми, п’ятеро подруг, посперечалися, хто за тиждень збере найбільший «чоловіковий урожай». Теплі денечки, час спідниць, коліна — гріх не скористатися. catalog/47/”>колготки. Пікантності ситуації додало те, що амбіції в нас усіх були однаково високі, а смаки в одязі різні. Одна – за класику, друга – за сексуальність скрізь і у всьому, третя взагалі із джинсів не вилазить. Але заради експерименту жінки і не таке роблять. Отже, дивимося, що вийшло.

Персона №1. Колір один… зате який

Перетворити буденний образ на неординарний можна навіть за допомогою однотонних колготок. Звичайно, вони при цьому повинні бути дуже яскравими. Так вважають дизайнери, і я з ними цілком солідарна. Тому гордо розпакувала свої нові колготкишафранового кольору і вирушила на прогулянку. Майже не вихваляючись, скажу, що був фурор. Від “сонечко” до банального “ух ти, жовті”. Загалом, вміють чоловіки реагувати на яскраві кольори. =”Жовті колготки” width=”300″ height=”400″ class=”aligncenter size-full wp-image-5536″ />

У модних хроніках мелькають відтінки королівського синього, морської хвилі, бордо, жовтого та гірчичного, який, у цьому списку, мабуть, найкласичніший. Надихнувшись цими порадами, я придбала ще пару — кольори міцного вишневого компоту. П’ять різних пар одноколірних колгот соковитих відтінків забезпечать вас образами всю весну. Встигайте лише одяг підбирати. Єдиний момент, про який потрібно пам’ятати завжди: якщо ніжки у вас і так не худенькі, світлі кольори будуть ще більше заповнювати.

Рожеві колготки

< /p> Персона №2.Орлята вчаться… читати

Колготки з написами — «must have сезону», що набило оскому по всіх модних блогах. Тобто без нього, в принципі, можна обійтися. Але вам при цьому буде нестерпно нудно — гуляти набережною, дражнити довгими ногами сисадміна в офісі… виглядати в дзеркало, нарешті.

А ще «літературні» колготки внесуть у ваш образ елемент інтриги. Як розповіла подруга, після демонстративного променаду центральною алеєю, її «трофеї» знайомилися з нею фразою «Дівчина, зачекайте, я вас не дочитав». На колінах у неї були надруковані вірші Едгара По. Кожен самовиражається, як може. Колготки з текстом

Колготки з написом

Персона №3 . Агент Провокатор

Прізвисько іншої моєї подруги. Це стиль життя, майже друге ім’я. Вона завжди грає по-великому. Якщо одягатися, то надсексуально, якщо фліртувати, то так гаряче, що чортам у пеклі стає нудно. Колготки, які є у неї в арсеналі взагалі не для консерваторів. Ще років десять тому володарку таких колготок затаврували б ганьбою, як аморальну особу. А з пристойних чоловіків моєю подругою зацікавився б хіба що міліціонер.

Для нашого експерименту вона обрала чорні колготки зі швом ззаду.

Чорні колготки зі швом ззадуПерсона №4. Дитина-клітка Багато жінок вважають, що з настанням 18-річчя негласний модний суд засуджує вас до носіння виключно класичних забарвлень. Приятелька, яка благополучно переступила цей рубіж, запевняє, що все надумано. З гарними ногами та вдало підібраним взуттям вам не страшні жодні закиди у віці.

Яким саме буде малюнок на колготках — не має значення. Головне, щоб особисто ваші ноги він не спотворював. Наприклад, горизонтальні смужки є небезпечними для повних.Якщо сумніваєтеся, віддайте перевагу вертикальній. З великою клітиною та сама історія. Об’єм ногам не додадуть лише традиційні «ботанські» ромбики — такі, як на светрах у американських відмінників у кіно.

Колготки з малюнком

Коли я розглядаю такі колготки на ногах подруги і слухаю її розголос про вік, то постійно хочу заперечити. Мовляв, усе це дитинство. І тут же гуглю в інтернет-магазині колготки з малюнком із «шотландки». А раптом мені зустрінеться якийсь Дункан МакЛауд? Жінки непоправні, загалом.

Червоні колготки з малюнком

Персона №5. Блискуча леді

Ця дівчина — справжня сорока. У неї в гардеробі тільки маєчок із паєтками штук п’ятнадцять, з яких десять вона носить на роботу.Зрозуміло, у неї навіть колготки прикрашені стразами та намистинами на кшталт перлин. Саме на блиск було вирішено ловити чоловіків. Звичайно, вдень сяйво викликало у протилежної статі лише здивовані погляди. Натомість увечері в караоке-барі вона виглядала справжньою зіркою.

Чесно скажу, не можу зрозуміти цей шик «а-ля бабусиної скриньки». Але є дівчата, на яких весь цей розсип виглядає органічно і сексуально. Навіть якщо стразами буквально всипана вся нога від щиколотки до середини стегна. Такі моделі виглядають шокуюче і підходять більше для вилазок по нічних клубах.

alt=”Колготки зі стразами” width=”500″ height=”500″ class=”aligncenter size-full wp-image-5544″ />

Знайти можна і буденні варіанти. Наприклад, невеликий вертикальний малюнок на кісточці. Він дуже мило виглядає як у білому, так і кольоровому виконанні. Цікава примочка, яку я називаю ефектом татуювання. Придбати щось схоже можна тут: http://www.intimo.com.ua/catalog/54/. Одягнувши такі колготки, подруга привернула увагу до струнких ніжок, створивши класичний і водночас ненудний образ.

Чорні колготки з малюнком

А ось зі стразами на щиколотках будьте обережні: у поєднанні з туфлями вони перетворюються на вбивчу зброю. І, на жаль, у прямому значенні — натирають нещадно. Тут особливо не побігаєш ні за чоловіками, ні від них (якщо полювання було надто вдалим). Перемогла дружба? Через тиждень «б’юті-війн» і виснажливих Експериментів, ми вирішили більше не змагатися. Якщо подумати, кожен із наших образів став досить яскравим та привабливим. І це рішення було нашою спільною перемогою, яку варто було відзначити за філіжанкою кави у вуличному кафе. Зрозуміло, не пропустивши можливості продемонструвати перехожим ніжки у нових колготках.

Всім тепла та яскравих обновок,

Ваша Капризуля