Якісні піжами для справжніх чоловіків

Сучасні чоловіки стали більше розбиратися в моді та комфорті, тому ретельно вибирають не тільки повсякденний, а й домашній одяг, в якому можна проводити затишні вечори та спати. Багато дизайнерів нижньої білизни випускають жіночі та чоловічі колекції піжам та домашніх костюмів з натуральних тканин, таких як бавовна, шовк, атлас або віскоза.

  1. Якість чоловічих піжам
  2. Якого кольору купити піжаму?
  3. Чоловічі піжами: крій і фасон
  4. Вибір виробника піжамного комплекту

Якість чоловічих піжам

Перевага піжам із натуральних матеріалів у тому, що вони майже не відчутні на тілі, не парять та підтримують природний температурний баланс.

  • Бавовняні піжами чудово підійдуть для прохолодної пори року, допоможуть зігрітися та розслабитися.
  • Шовкові або атласні піжами для чоловіків, звичайно, краще вибирати на літо, оскільки ці матеріали мають властивість створювати на тілі відчуття приємного холодку й оптимально підійдуть для теплої пори року.

Якого кольору купити піжаму?

Оскільки чоловіки відрізняються консерватизмом у плані колірних уподобань, більшість чоловічих піжам виконано в таких стриманих тонах, як темно-синій, чорний, коричневий, графітовий, світло-сірий, кавовий, кобальтовий, бордовий. Цікаво виглядають піжами з бавовни з класичними орнаментами – кліткою чи смужкою.

Чоловічі піжами: крій і фасон

Що стосується крою чоловічих піжам, то, як правило, це двійка – комплект, що складається з довгих вільних штанів і верху сорочкового типу. Такі піжами віддають перевагу чоловікам, які дотримуються класичного стилю не тільки у повсякденному, а й домашньому одязі.

Якщо ваш чоловік звик спати в розтягнутій футболці, і переконаний, що нічого зручнішого для сну просто не існує, зверніть увагу на піжами, що складаються з шортів і просторої футболки або майки. Побачте, він обов’язково змінить свою думку і гідно оцінить ваш подарунок.

Вибір виробника піжамного комплекту

Отже, ви вже підібрали відповідний фасон, визначилися з вибором тканини, принта на ній та розміру. Саме час вирішити, якого виробника купити чоловічу піжаму: вітчизняного, європейського чи іншого.

Цей вибір впливає не лише на фінальну вартість комплекту, а й на розмірну сітку. Компанії з пошиття домашнього одягу та білизни для чоловіків орієнтуються на середньостатистичні дані комплекцій, зростання та статури громадян своєї країни. Наприклад, більшість скандинавських брендів створюють піжами під досить високе зростання, а піжами від виробників з Азії зазвичай варто купувати на розмір, а то й два більше від звичного нам.

Для точного підбору піжамного комплекту найкращим рішенням буде вимірювати себе сантиметровою стрічкою (обхват грудей, талії та стегон), після чого порівняти отримані дані з таблицею відповідей на сторінці товару. У разі покупки піжами українського або польського виробництва ви можете орієнтуватися на звичний розмір одягу в повсякденному гардеробі.

Купити чоловічу піжаму в Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.