Як прикрасити декольте оправа для діамантів.

Одного разу моя подруга своїми грудьми майже зірвала концерт відомого рок-гурту. Готувалася докладно: помістила свій п’ятий розмір в італійський бюстгальтер, що підтримує, одягла сукню з декольте. Встала в першому ряду, поклавши груди на огорожу. У результаті бас-гітарист задивився так, що мало не забув ноти. Моралі у цій історії дві: а) краса врятує світ; б) добрий бюстгальтер може часом вирішити долю. Поговоримо про те, що може зробити ваш бюстгальтер зручним для вас і водночас красивим для оточуючих. Іноді зітхаємо, дивлячись на цінники, і вже менш зухвало плетемося додому. Тому що купувати той самий бюстик за принципом «щоб було» — марна трата грошей. А вибір нового – це подія всесвітньої ваги. Виробники спідньої білизни вирішили цю нашу проблему легким рухом руки. Знімні бретелі длябюстгальтери з’явилися у продажу вже кілька років тому. Але справжній бум розпочався лише торік. бретелі для бюстгальтера” Одна з головних причин такої популярності полягає в тому, що улюблений бюстгальтер за їх допомогою можна за пару секунд перетворити на новий. Корисне придбання, якщо, наприклад, розтяглися лямки.

Інший плюс бретельок, що знімаються, — банальна економія. Ви можете удосконалити практично будь-який бюстгальтер, який, на вашу думку, морально застарів. Потрібно просто визначитись із видом бретелів. Справа непроста, тому що асортимент тільки за останній рік розширився нереально.

Браслет, але не на руку

Це цікаве кріплення називають бретелями-браслетами через те, що вони перекидаються через шию. Принадність такого варіанта в тому, що з ним навіть тілесний бюстгальтер будевиглядати не як білизна, а скоріше, як топ. Раніше бретелі через шию використовувалися тільки при пошитті купальників, а нещодавно почали застосовувати і для білизни. Поєднувати такі ліфи можна з будь-якими відкритими сукнями. alt=”Бретелі-браслети для бюстгальтера” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5568″ />

Хрест-навхрест

< А цей вид бретель дизайнерам підказали звичайні дівчата, як ми з вами. Творці білизни підглянули, як ми ховаємо бретели під виріз на спині, надягаючи їх навхрест. І вирішили відразу випускати лямочки, пошиті таким чином. Є також цілі бюстгальтери з таким видом кріплення бретелей. Але такі моделі переважно спортивні. Якщо ж говорити про красу, зверніть увагу на моделі, у яких перехресне кріплення маскується витонченим мереживним метеликом. Краса така, що на основне вбрання взагалі навіть можна не звертати уваги.

Цей варіант фіксації хороший для push-up, планж (бюстгальтери з декольте) та демі («половинок»). У таких моделях лямки розставлені широко і у звичайній ситуації спадають із плечей. Використовуючи перехресні бретелі, вам вдасться уникнути казусів. А ще вони дають хорошу підтримку великим грудям. Це я так на випадок, якщо ви зберетеся на рок-концерт. 🙂

Розставляємо мережі

Бретелі, які кріпляться спереду, підійдуть стильним і дуже сміливим особам. Ця складна система фіксації є сітчастим переплетенням, яке кріпиться між основними лямками спереду. Дрібних поворочок може бути дві, три, п’ять — у продажу є різні комбінації. Вся ця пишність називається harness. На перший погляд вони здаються суто декоративним витонченням. Але, якщо розібратися, підтримують груди не гірше,ніж страховка альпініста. для бюстгальтера спереду” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5570″ />

Силікон: вульгарно чи практично?

З настанням теплих днів це питання для нас стає серйознішим, ніж «бути чи не бути». Хто носив одяг із нестандартним декольте, мене зрозуміють.

Ще наприкінці 90-х на ринку з’явився порятунок у вигляді силіконових бретельок. Спочатку виробники замислювали їх як “невидимки”, але скажемо прямо – обманювали. Самі пам’ятайте, якими вони тоді були. Товстий силікон з підкреслено глянсовим блиском урочисто сповіщав оточуючих: «Дивіться все, я не забула надіти ліфчик!». Тому вже через пару сезонів експерти з усіх модних журналів стали наполегливо відмовляти нас від цього нововведення. Не знаю хто як, але ваша покірна слуга із самого випускного від вітрин із силіконовими бретелямишарахалася, як чорт від ладану. Бюстгальтера-Прозорий-Матове-жіноча-Бюстгальтер-Ремені-Перевязь-Регульовані-Intimates-AccessoriesHOT-ПРОДАЖ-550×550.jpg” alt=”Силіконові бретельки для бюстгальтера” width=”550″ height=” medium wp-image-5571″ />

Ситуація змінилася нещодавно, коли потрібно було пошукати білизну під клубне плаття з відкритими плечима. Прошерстила кілька інтернет-магазинів, подивилася, що дають. Приємно здивувалась: навчилися ж робити! Те, що виробники пропонують зараз, набагато тонше і витонченіше перших моделей. Та й на шкірі проглядаються зовсім не так очевидно. Чого там ховати, помітні, звісно. Але питається, коли дизайнерів це зупиняло? Вони придумали покривати прозорі силіконові бретелі милими візерунками на кшталт сердець чи морських ковзанів, стразами чи блискітками. Перші можна поєднувати з літніми відкритими сарафанами, другі з клубними сукнями, бажаночорними. Що я, до речі, зробила. Виглядає кидчастувато, але загалом досить стильно.

До речі, ще одна перевага силіконових бретельок: на відміну від тканинних «сестричок», вони не спадають з плечей за жодних обставин.

Силіконові бретелі зі стразамиPrelude. Ця марка взагалі славиться білизною з екзотичними принтами та декором. Ось і на цей раз дизайнери не підкачали. Білі стрази на чорному еластичномуматеріалі – нічого зайвого. Купити принадність можна ось тут: http://www.intimo.com.ua/catalog/45/.

Декоративні бретелібюстгальтер, при найближчому розгляді може виявитися, що груди в ньому виглядають не так ефектно, як хотілося б. Особливо так програєш із мереживними моделями. Втім, їх просто треба вміти обирати. Про це ми поговоримо наступного разу.
***

Як бачите, в умілих руках бретельки перетворюються на універсальний незамінний аксесуар. Декілька комплектів – і ви в центрі увагу на будь-якій вечірці. Або на пляжі. Та й взагалі по життю.

Не знімайте корону, вона вам іде,

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.