Офісний «тиждень»: яку білизну варто вибирати для роботи?

Пам’ятаєте, як на початку фільму «Диявол носить Прада» співробітниці редакції прискіпливо підбирають білизну на роботу? Зізнайтеся, ви наближаєтеся до процесу так само відповідально? Якщо так, то тільки ця процедура повинна займати не менше півгодини. А треба ще визначитися з одягом… І, до речі, що потрібно вибирати в першу чергу – бюстгальтер чи блузку, штани чи трусики під них? Питання певною мірою навіть філософські. Причому не лише для нас, а й для начальства, яке встановлює дрес-код. Пропоную вам приблизний розпорядок відповідних комплектів на тиждень, щоб не мучитися щоранку.

№1. Понеділок — день світлий

Комплект білизни, яким вам варто придбати в першу чергу, повинен максимально збігатися з кольором шкіри. Кава з молоком, слонова кістка, рожевий беж (виробники часто називають його «сріблястим півоном») і навіть золотисто-коричневий – відтінків не порахувати, який-небудь з них вам точно підійде. Який із кольорів ви назвете тілесним, залежить від індивідуальних особливостей.

бежева жіноча білизнаЗ чим же поєднується така білизна? Не повірите, але з традиційним строгим комплектом, що набивнам ще оскомину зі школи: білий верх, темний низ. Орієнтуватися варто передусім на бюстгальтер. Чому не білий? Все просто: він занадто виділяється під білою блузою або светром, що обтягує. Такий ліф як би кричить: “Гей, дивіться все, я дівчина пристойна, я ношу білизну!” Не знаю, як поставляться до цього сигналу чоловіки-колеги, але експерти «Модного вироку» вас точно зашикають. А ось беж чудово виглядає з будь-яким світлим верхом, у тому числі білим.

Білля кольору какаоА ось що стосується коричневого ліфа під білу блузу, у меневам ще один сюрприз. У деяких випадках ці речі створені одна для одної. Наприклад, влітку, коли кофточка у вас із шифону або шовку, а колір шкіри неабияк потемнів під сонечком (або такий від природи).

2. Чорний-чорний вівторок

Колір, який виручить вас взимку та влітку. Практичний, немаркій (ви ж не збираєтеся їсти бізнес-ланч в одній білизні?) та практично універсальний. Дуже мало варіантів одягу, під які б не підійшов чорний комплект. Насамперед, звичайно, він котирується з темними вбраннями. Це може бути чорна або темно-синя блуза – зрозуміло, з рукавами, як наказує офісний етикет.Низ краще також вибирати темний. Білі штани, звичайно, пожвавлять такий верх, але врахуйте, що трусики під них потрібно вибирати відповідні. Тобто світлі. Звичайно, розбій у нижній білизні порушенням дрес-коду не вважається. Але на ваше самовідчуття вплине: як усвідомлювати, що в тебе бюстгальтер не підходить до трусів? Це вже внутрішній етичний кодекс красуні, якщо хочете.

Чорний комплект білизни

Чорні трусики №3. Ідеально гладке середовище