Модні купальники та нестандартна фігура: як поєднати?

Культ відкритого тіла — так можна двома словами описати моду на купальники цього року. На показах на початку сезону моделі демонстрували сотні чарівних шматочків тканини, з’єднаних всілякими лямочками, мотузками та ремінцями. Інакше ці новинки і не назвеш: у тренді, як і раніше, асиметрія, високі вирізи на стегнах, відкриті боки тощо креатив. Із плюсів: такі купальники дуже практичні для засмаги. З мінусів: якщо ви не відрізняєтеся стрункістю, лежати і засмагати вам доведеться в дуже відокремленому місці. Тому що на людях ви в цьому здатися не ризикнете. Або все жризикнете? Поговоримо про те, як модні пляжні тенденції допоможуть при нестандартній фігурі. jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6486″ />

1. Асиметрія та монокіні: для широкої талії

Ви посилено худнете до літа, сидячи на дієті героїні фільму «Диявол носить Prada» (шматочок сиру, щоб не зомліти). А потім голосите у дзеркала: «Боже, ну де вона?» (Маючи на увазі талію). Причина у особливостях статури. До речі, неяскраво виражену талію дуже часто можна побачити у гімнасток (дивіться Instagram заради інтересу). На виступах спортсменки приховують цю особливість хитримкроєм костюмів: то напівкруглий виріз на боці, а то й зовсім лише смуга, що прикриває живіт. Дізнаєтеся популярні купальники монокіні? Так що надягайте на себе такий, розправляйте плечі та поводьтеся як зірка сцени.

Щодо зірок я не перебільшую. Цього літа дизайнери продовжують активно використовувати так званий шоу-декор: намистини, стрази, тканину з металевим блиском. І вітрину будь-якого магазину — хоч онлайн, хоч звичайного, ви розглядатимете як музейну експозицію. Подивитися і вибрати можна на сайті «Інтимо» (https://www.intimo.com.ua/catalog/2/?pages=10&vapl=10) — вибір монокіні там особливо багатий.

Ще один варіант – купальники з верхи «на одне плече». Вони настільки ефектні, що готова посперечатися: оточення заглядатиметься на ваші плечі і навіть думати забудуть про те, яка у вас талія.

2. Купальник з оборкою: допомога при маленьких грудях

Оборки на ліфах купальників не виходять із моди вже третійсезон. Це якраз той випадок, коли розмір справді не має значення. Такі прикраси можуть бути будь-якими – від дрібних рюшів на верхньому або нижньому краї ліфа до довгих воланів з м’якими складками, що повністю приховують груди (вони взагалі нагадують топи).

Секрет такої популярності простий: такі фасони виглядають дуже жіночно в будь-якому кольорі та з будь-яким малюнком. Але, звичайно, особливо виграшно виглядають квіткові принти, а також ніжні відтінки на кшталт пудрового або кавового абослонової кістки. Перший варіант перегукується зі звичною кольоровою гамою літніх суконь, а другий — вигідно підкреслює засмагу.

3. Свімдрес: спідничка для вузьких стегон

Назва цього купальника говорить сама за себе — він віддалено нагадує сукню через спідницю на стегнах або талії. Версій свімпреси може бути багато. Все залежить від фантазії дизайнерів: на яке місце цього сезону їм заманеться прикріпити оборку? Є моделі, де спіднички розміщуються на лінії стегон. Як правило, там вонакоротка, пишна і сильно приборкана, що виграшно створює ілюзію стегон, як у мультяшної красуні Джесікі Реббіт. Виходить дуже виграшне поєднання, тому що володарки вузьких стегон часто худенькі та в інших місцях, у них немає претензій ні до своєї талії, ні до литок ніг.

4. Є різновид свімдресу, де передбачені трусики з високою посадкою, і спідниця йде прямо від лінії талії. Цей варіант можливий і в суцільному дизайні.купальників. Їхня відмінна риса – невелика кількість складок, часто вони лише злегка задраповані і йдуть таким чином, щоб закривати навіть середину стегна. Таким чином купальник може відвернути увагу від стегон, наприклад, ромбоподібної форми, візуально округляючи їх.

/d_131993.jpg” alt=”” width=”263″ height=”388″ class=”aligncenter size-full wp-image-6494″ />

5. Халтери для широких плечей

Тип фігури, при якому плечі ширші за стегна — ідеал краси. Щоправда, за мірками Стародавнього Єгипту: жінки навіть навмисне створювали видимість такого дисонансу, вбираючись у вузькі сукні та масивні намисто-коміри. На сучасному пляжі вас у цьомунаряді, звичайно, не зрозуміють. Але методом єгиптянок можна скористатися з точністю до навпаки: в районі шиї та плечей має бути якнайменше навантаження. Тому замість двох бретелів має бути одна навколо шиї. Йдеться про халтерів — ще один актуальний фасон. Особливу увагу зверніть на моделі з американською проймою – вони якраз розширюють силует донизу.

Ще більше цей ефект посилюється в злитих моделях. І виходячи з води, ви виглядатимете як статуетка зі скла абоблискучого металу.

6. Бандо для вузьких плечей

«Розкривайтеся на повну» – радять цього літа дизайнери купальників крихким худеньким. Це не означає, що вам стрімголов потрібно нестись у пляжний караоке-бар і танцювати там на столі. Спершу достатньо відкрити плечі за допомогою бандо. Його ліф відокремлює плечі горизонтальною лінією, візуально розширюючи їх. А ось із такими плечима можна вже й у бар.

7. Високі вирізи: для коротких, «важких» ніг

Так називають ноги, у яких верхня частина (до коліна) коротша за нижню. Через таке співвідношення виникає враженнязагальної “тяжкості” фігури. Дизайнери купальників прийшли на допомогу та оголосили хітом літа-2019 високо вирізані плавки. Цей елемент стали задіяти у всіх купальниках – навіть у злитих.

А творці роздільних взагалі пішли врозріз: там на боках ми можемо побачити всілякі зав’язочки, бантики та стропи. Такий багатий декор сам собою відволікає увагу від довжини ніг.

8. Свімдрес з довгою спідницею для повних стегон

У сенсі дійсно довгою: у цій версії спідниця купальника все меншенагадує оборку – вона йде як мінімум від талії, а буває і від грудей. Лінія візуально «згладжує» стегна, і ваш загальний вигляд асоціюється з тенісистками на корті. Ще одні плюс цієї моделі можна ненадовго відлучитися з пляжу в найближче кафе, навіть не одягаючись. А що такого: там носять спідниці та коротше! А потім у такому ж вигляді сміливо вирушайте у море. На довгі дистанції, звичайно, не поплаваєте — все-таки спідничка чинитиме невеликий опір. Але ж ви не рекорду сюди приїхали ставити, а насолоджуватися відпусткою — ось і насолоджуйтесь.

9. Танкіні для опуклого живота

Такий купальник більше нагадує комплект з майки та шорт. А в деяких верх схожий навіть на блузку: хоч з мавпочкою на пляжі фотографуйся, хоч у клуб іди. Зараз у ходу варіант саме з майкою — лямки можуть розташовуватися або класично, або перехрещуватися на спині.Повним дівчатам варто звернути увагу на купальники з розрізом, внаслідок чого половинки верху утворюють силует, що летить.

Особлива роль відводиться акцентам під грудьми.різним драпіруванням, вставкам та кольоровим смугам. Низ при цьому може бути будь-яким — від сліпів до шортиків.

Втім, забарвлення будьте обережнішими. Так, дрібний горошок або квіточка в чистому вигляді можуть послужити вам погану службу, перетворивши на селянку з реклами. Інша річ — однотонні моделі насичених кольорів, наприклад, бордо, марсала чи темно-синій. Як бачите, можна обійтися і без чорного, що примелькався, хоча в цьому кольорі також є цікаві танкіні.

Дуже вдало працюєпринцип двох зон – поєднання принтів: один на грудях, другий знизу. Тут можна використовувати смужку і горошок і навіть леопардовий малюнок. Головне — щоб низ був однотонним.

Активувати безкоштовну доставку

Выбирайте купальники в Intimo: