Модні сукні

Кожна жінка хоче бути модною і зі смаком одягненою не тільки з особливих випадків, але й щодня, йдучи на роботу і займаючись повсякденними справами. Щоранку, складаючи свій look, дівчина, ніби сама собі задає головоломку: Що надіти? Як виглядати привабливою та збирати захоплені погляди? Яку сукню вибрати для повсякденного образу, щоб бути у тренді та разом з тим зберегти свою індивідуальність?» Давайте разом розбиратися, чим порадували нас дизайнери в сезоні, і які повсякденні сукні будуть модними та актуальними навесні та влітку 2015 року .

Плаття в стилі мінімалізм

Модна індустрія останнім часом активно популяризує лаконічний та простий стиль. Багато брендів і цього сезону випустили колекції, в яких представили повсякденні сукні, відшиті вдусі мінімалізму – ніяких надмірностей, показух і мішури. Як то кажуть, простенько і зі смаком. Сукні в стилі мінімалізму виглядають непомітно, але саме своєю простотою притягують погляди оточуючих до вашого образу. Стиль мінімалізму не має вікових обмежень, тому такі сукні можуть носити і молоді дівчата, і зрілі жінки. Якісні матеріали, простий крій та мінімум обробки – ось вам опис ідеальної повсякденної сукні. повсякденна сукня Ще один тренд – це стильне плаття-сорочка, придумане Габріель Шанель. Що може бути зручніше, практичніше і сексуальніше, ніж сукня-сорочка, що ідеально сидить по фігурі і не сковує рухів.Чимало брендів представило на показах моди повсякденні сукні-сорочки, виконані в класичному стилі, деякі дизайнери вирішили пограти з довжиною, презентувавши вкорочені сукні-сорочки або, навпаки, подовжені. Як аксесуари для модної повсякденної сукні-сорочки використовуються фактурні ремені, великі гудзики та оригінальні принти. стильна сукня-сорочка

Яскраві кольори та принти

У моді знову яскраві фарби, соковиті відтінки, квіткові принти та складні абстрактних малюнків. Для повсякденного носіння дизайнери також рекомендують вибирати сукні в смужку чи клітку. Квітковий принт був у моді минулого літа і сьогодні він так само актуальний. Повсякденне плаття,виконане з легкої тканини з веселим квітковим орнаментом, зробить ваш образ по-справжньому весняним та романтичним. квіткові принти на сукні Якщо ви не фанат яскравих фарб, не біда – дизайнери подбали і про вас. Вибирайте повсякденне плаття в пастельній палітрі, віддаючи перевагу бежевому, аквамариновому та блідо-рожевим відтінкам. повсякденна сукня в пастельній палітрі< /a> Правильно підібрана сукня з легкістю перетворює просту дівчину на чарівну фею, яка навіть у повсякденній рутині не забуває про свою жіночність та сексуальності.

Смотрите платья в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.