Модні фасони купальників

Скільки часу і нервів витрачають часом жінки на вибір купальника – здається, що ніякий інший елемент гардеробу не приділяється такої пильної уваги, що, до речі, не дивно. На пляжі хочеться виглядати максимально ефектно і по можливості приховати недоліки фігури, а тому купувати купальник поспіхом не годиться. Щоб вибрати купальник, який зробить вас королевою пляжу, пропонуємо надихнутися найбільш популярними і модними моделями цього сезону. Розглянемо для початку модні відрядні купальники:

  • Закритий бандо – купальник, що щільно прилягає без бретелів. Слід враховувати, що відрядні бандо візуально вкорочують верхню частину тулуба, зате непогано коригує стегна. 08/110.jpg”>закритий бандо
    • Майо – виявляється, під цією хитромудрою назвою ховається відома всім модель класичного відрядного купальника з широкими бретельками, округлими або квадратними. вирізом. Максимально простий крій, але переваги відрядних купальників майо в тому, що завдяки посиленим боковим вставкам він підтримує ефект.

    купальник майо

    • Цільний танк – модель схожа на майо, але її особливість у наявності чашок для бюста. Така модель має широкі бретелі, що дозволяє впоратися з підтримкою важкого бюста.

    цільний танк Найбільшенайпоширеніші моделі відкритих купальників:

    • Бікіні – і цим все сказано! Мабуть, неможливо уявити популярнішу модель купального костюма. Бікіні добре виглядає на стрункій фігурі і дозволяє отримати рівну засмагу. “>бікіні
      • Роздільний купальник з ліфом, що нагадує топ з v-подібним вирізом і тасьмами, що зав’язуються за шиєю, називається халтер. Для пишних грудей, які потребують надійної підтримки, халтер підходить ідеально – груди тримають форму, а завдяки пікантному v-подібному вирізу в цілому образ виходить досить сексуальним.

      роздільний купальник

      • Монокіні – одна з наймодніших варіацій купальників, що поєднує в собі переваги відрядних та роздільних моделей. Виглядає ефектно і підходить для багатьох типів фігури. img class=”aligncenter wp-image-3234″ src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/08/6.jpg” alt=”монокіні” width=”300″ height=”450″ />
        • Бандо – роздільний купальник із щільним підтримуючим ліфом без бретелів. Така модель виглядає ефектно, але підходить лише дівчатам з невеликими грудьми. jpg”>бандо Насправді моделей купальників існує набагато більше, але здебільшого все це скоріше варіації на тему та відступи від класичного крою з використанням оригінальних декоративних елементів. А яка модель купальника вам подобається?
          Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.