Бікіні та монокіні – найсексуальніші купальники 2015

Де, якщо не на пляжі виглядати сексуально і карколомно, тим більше, що літо таке коротке і хочеться повною мірою насолодитися спекотними днями та увагою протилежної статі. Яка модель купальників з тих, що сьогодні в моді, здається вам найбільш сексуальною? Більшість жінок і чоловіків сходяться на думці, що серед різноманіття фасонів купальники бікіні і монокіні найкраще підкреслюють жіночі форми і роблять фігуру спокусливою.

Бікіні в студію – буде спекотно

Напевно, у більшості чоловіків при згадці про бікіні в голові виникають образи залитого сонцем пляжу, що б’ються об берег морських хвиль, гарячого піску і, звичайно, гарячих дівчат. Бікіні – це ідеальний купальник, щобвідчути себе мега сексуальною і повністю домогтися уваги чоловіків. бікіні Звичайно, такий фасон зобов’язує стежити за фігурою і мати підтягнуті форми, адже тільки при такому розкладі в бікіні ви виглядатимете розкішно, а не комічно. Для найсміливіших дизайнери придумали міні бікіні, модель з плавками-стрінгами. купальник з плавками-стрінгами Виглядає це дуже пікантно і ризикне з’явитися в такому вбранні на пляжі далеко не кожна дівчина, зате чудова засмага та захоплені погляди чоловіківгарантовані. модне бікіні

Монокіні – інтригуй і провокуй

Витонченість, жіночність, чуттєвість – все це говорять про модних цього сезону купальників монокіні. Здобувши популярність серед модниць, монокіні справили справжню революцію в пляжній моді і сьогодні це вже не просто чергова варіація купального костюма, а елемент стиль. монокіні У купальнику монокіні ви завжди виділятиметеся з натовпу, і захоплюватимете своєю сексуальністю та загадковістю. Перевага модне монокіні У монокіні силует жінки виглядає дуже легко і сексуально, і якщо правильно підібрати фасон, фігура здаватиметься стрункішою та підтягнутішою. Монокіні підійде і для пляжного відпочинку, і для пляжної вечірки або просто прогулянки вздовж узбережжя з коханим. сексуальне монокіні А які моделі купальників здаються вам найбільш чуттєвими та сексуальними? Дивіться також купальники в Intimo:

Самые красивые бикини и монокини:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.