Корсет: привіт Середньовіччю чи сучасний тренд?

Корсетна передісторія

Вчора у нас із дружиною був вечір кіномистецтва. Ми приготували попкорн, взяли напої і зручніше влаштувалися на ліжку. Вирішили подивитися класику – вибір упав на старий та ще довоєнний фільм «Віднесені вітром», який, до речі, одержав аж 8 Оскарів. Безперечно, фільм чудовий, але мене особливо вразила сцена, коли головній героїні натягують корсет. Саме «натягують», бо будь-який інший опис тут не підходить. Уявіть собі картину: своїми могутніми руками няня стягує шнурівку, та так, що у бідної Скарлет сльози на очі навертаються. І при цьому каже, що у пристойної дівчини талія має бути 45 сантиметрів. Та ну гаразд? Тоді зрозуміло, чому такі панночки тільки й могли, що важко зітхати поруч із партнером – ні тобі поїсти, ні попити, ні ворухнутися, ні вдихнути – суцільна романтика. корсет Після перегляду я задумався. Мені особисто корсет схожий на зброю інквізиції, придатну тільки для тортур. Саме тоді я повністю відчув сенс популярного висловлювання «Краса вимагає жертв». Мені справді стало цікаво. Я поліз в Інтернет, і, про боги , зараз корсети також на піку популярності.Звичайно, це не ті роботробні предмети одягу з металевими вставками, але все-таки.Загалом, в ході моїх досліджень знайшов багато цікавого, ніж з радістю ділюся з вами.

Лікнеп по-чоловічому

Історію цієї «зброї» ми благополучно пропустимо. Ясно одне – людина, яка створила цю «принадність», була затятим женоненависником. А зараз докладніше розглянемо сучасних нащадків цієї кишенькової камери жіночих тортур. >Корсет, що тягне. Непримітна, але дужепідступна річ. Такий предмет гардероба одягається під одяг і чудово маскує всі недоліки жінки. Найчастіше молоді дівчата не знають (або не хочуть) про його існування, тому намагаються підготуватися до літа більш прийнятними способами на кшталт дієт і спортзалу. Хоча ті панночки, які все-таки використовують такі корсети, дієтам віддають перевагу тістечкам.

бежевий корсет

  • Корсет як самостійний елемент одягу. Якось мені довелося побувати на сучасному показі мод. Було багато жаху та кілька душевних травм, але корсети загалом сподобалися. І скажу я вам, що ця деталь одягу дуже добре виглядає на жіночій талії. Якщо, звичайно, не перестаратися з фінтифлюшками.

рожевий корсет < ul>

  • Корсет як частина сукні. Найчастіше зустрічається у весільному вбранні, але присутній також у деяких фасонах вечірніх туалетів. І так, вечірній туалет – це не коли світло зникло в розпал веселощів. Такі сукні особливої популярності не користуються, адже в них і в клуб не сходиш, і в ресторані не посидиш. Загалом, тільки для статечних жінок вікторіанського виховання. Нудьги, але виглядають по-багатому.
  • білий корсет<> “text-bold”>Тепер моя улюблена. Корсетяк спідня білизна. Найцікавіше я залишив наостанок. Тут є на що подивитися. Є два види такого одягу. Пристойні, але все одно сексуальні корсети продаються в магазинах білизни, аменш пристойні можна знайти в «полуничних» бутіках. Власне, на корсети така білизна часто схожа тільки формою, але чоловіки не скаржаться, це вже точно. intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2016/03/34779-8.jpg” alt=”чорний корсет” width=”300″ height=”450″ />

    Весільна епопея корсету Почнемо з самого початку. Незважаючи на те, що корсет не має сьогодні особливої популярності, практично кожна жінка хоча б раз його одягала. На весілля. Свою, звісно. І ось тут відкриваються всі прогалини у вихованні «шляхетних дівчат», адже корсетні сукні вони носять абияк. Для початку потрібно розібратися із сукнею. Чомусь більшість наречених вважає, що одягати сукню потрібно лише на весілля. Розношувати його декількома днями раніше – для слабаків. Ну і даремно. Якось я купив нові туфлі і на радостях одягнув обновки на роботу. На весь день. Я впевнений, що ви встиглипредставити весь спектр моїх непередаваних відчуттів того жахливого дня. Надвечір у мене сльози на очі наверталися, я молився всім відомим і не дуже богам і щиро шкодував, що людина не вміє літати. Єдиною і найпотаємнішою мрією залишилося зняти ці «іспанські черевички» до чортової бабусі. І це лише ноги. А тепер уявіть, що подібну антищадну обновку безтурботні дівчата одягають на все тіло. Мені навіть шкода. Варто обов’язково згадати, як саме ця весільна сукня одягається на наречену. Абсолютно неважливо, якою комплекцією вона володіє, вся шнурівка на сукні повинна бути стягнута настільки, щоб тільки вистачило сил не втратити свідомість від нестачі повітря. Перейдемо безпосередньо до процесу. Звичайно, тут потрібна допомога подруги, яка найчастіше відіграє роль свідка. Також може взяти участь мама, бабуся та вся жіноча половинасімейства. Все заради того, щоб зробити талію на 20 сантиметрів менше, ніж вона є насправді. Якщо у вас відразу спливла картинка, де свідок упирається в спину нареченої коліном, а та несамовито кричить голосом Джигурди, то ви недалекі від істини. Ще один важливий момент – плаття з корсетом потрібно носити правильно. Дуже мало хто здогадується, що корсет не призначений для активних танців. Був я якось на весіллі, де наречена з четвертим розміром танцювала джигу. Так корсет, не довго думаючи, зламався навпіл, виставивши жіночу гордість на загальний огляд. Мораль: одягаєш корсет, вивчи і кодекс благородних матронів. А то можна охолонути.

    Настав час для десерту

    Хотілося б сказати кілька слів про корсет у ролі білизни. Ось тут чоловіче око безперечно є, чим порадувати. Велика кількість мережива, що підкреслюють фігуру форми – цим можна милуватися довго.Дизайнери щосили намагаються принести чоловікові задоволення. Інколи побачиш такий корсет і зрозумієш, що показує він набагато більше, ніж приховує. І так, на моєму обличчі зараз усмішка, якою може позаздрити і Чеширський кіт. Правильно кажуть, що нове – це добре забуте старе. Так, корсети, що давно канули в льоту, знайшли друге життя. І чого гріха таїти, деякі образи виходять дуже вдалими. Щоправда, такі варіанти найбільше підходять для домашнього застосування, але це вже деталі. Якщо ви розумієте, про що я… Учора дружина підійшла до мене і миленьким голосом сказала, що вже обрала кілька корсетів, які зможу бачити тільки я. Не знаю, стрибати мені від радості чи підозрювати підступний план. Хоча чого вже там – я щасливий! А це, до речі, вони, якщо що: //www.intimo.com.ua/goods/9077/ < a href="//www.intimo.com.ua/goods/30828/">//www.intimo.com.ua/goods/30828/ Ярослав Фандорін

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.