Збираємо сумку до пологового будинку

Кожна вагітна жінка, якій підходить термін народжувати, знає, які речі слід брати із собою у пологовий будинок. У переліку необхідних речей є нічна сорочка, бажано взяти їх дві-три штуки. Адже в цьому закладі одна з них може бути забруднена протягом кількох годин, тому бажано мати запасну, щоб було, у що переодягнутись.

< Які вимоги пред'являються до нічні на час перебування в пологовому будинку і яку краще взяти з собою? По-перше, вона має бутивиготовлена з натурального матеріалу, щоб не стати причиною алергії мами та дитини. По-друге, тканина не повинна мати жодного запаху. Виходячи з вищесказаного, найкраще, якщо нічна сорочка, взята в пологовий будинок, буде виготовлена з бавовни або бамбука. :

  • не викликають алергію та подразнення шкіри;
  • добре вбирають вологу і не заважають циркуляції повітря;
  • легко стираються та швидко сохнуть;
  • >

  • приємні на дотик;
  • мають тривалий термін експлуатації;
  • доступні ціни.

Подбати про купівлю нічної сорочки слід заздалегідь, щоб не турбуватися про це в останні тижні перед пологами. Вибирати розмір ночнушки краще на 8 або 9 місяці вагітності, щоб одяг не стискав руху і не створював дискомфорт. Придбавши нічнушку, зверніть увагу на шви і бирки, вони повинні бути м’якими, щоб не натирати шкіру. Фасон краще вибрати із застібкою у верхній частині виробу, щоб було зручно годувати дитину.

Зручна доставка товарів додому від магазинуIntimo

Купити зручну нічнушку в пологовий будинок, виготовлену з натуральних матеріалів, можна в інтернет-магазині intimo.com.ua. Для цього знадобиться мінімум часу – розглянути наш каталог і замовити модель, що сподобалася. Якщо Ви проживаєте в Києві, наш кур’єр доставить додому кілька одиниць товару для примірки в комфортних домашніх умовах. способами – готівковий розрахунок, післяплата та оплата через термінали самообслуговування ПриватБанку.

Ми доставляємо замовлення до всіх регіонів України.

Сорочки для кормления:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.