Який колір спідньої білизни вибрати, щоб подобатися чоловікам

Часто ми не знаємо, який колір спідньої білизни вибрати, щоб чоловік був у захваті, і це не дивно: задайте пряме запитання своєму обранцю, і напевно він скаже «дорога, ти красива в будь-якій білизні, мені все одно». Не вірте.

У цій невеликій статті ми запропонуємо чотири варіанти, які підійдуть для чоловіків із різним темпераментом та характером, а також поділимося результатом нашого соцопитування. До якого з них віднести вашу близьку людину — вам видніше.
Отже, який колір спідньої білизни вибрати?

Екстремал

«Погані хлопчики» люблять експериментувати і їм подобаються оригінальні та відверті рішення. Яскравий червоний, смарагдовий, анімалістичний принт… Навіть чорний колір буде доречним, якщо фасон білизни «не підкачає». Вибирайте оригінальні модельки з пушапом, красивою лінією бікіні та декольте. Сміливо доповнюйте образ панчішками на підв’язках та аксесуарами. uploads/2016/03/37235-3-367×550.jpg” alt=”нижня білизна” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4702″ />

Художник

Майже всі чоловіки люблять цілісні образи, і якщо дляексремала важливо, щоб образ був незвичайним, то для художника важливіша гармонія. Не бійтеся оновлювати свій інтимний гардероб, але віддавайте найбільшу перевагу класичним моделям та кольорам. Більше різноманітності, але менше виклику.

Вічний романтик

Це особливий типаж чоловіків: кожна ніч з таким має бути ідеальною, як роман чи сюжет мелодрами. Такі представники сильної статі не мають певних переваг щодофасону та кольору, але воліють мереживо, атлас, ніжні та приємні матеріали у поєднанні з панчохами. Доповніть образ розпущеним волоссям з красивим укладанням і сексуальним макіяжем. alt=”чорна білизна в квіти” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4704″ />

Флегматик

К На щастя, таких чоловіків дуже небагато, але вони є. Декому справді все одно, що на вас надіто. Ми радимо вам не відповідати байдужістю на байдужість, а експериментальним шляхом знайти щось, що сподобається вашому обранцю.

Більшість опитаних нами чоловіків віддали перевагу червоному кольору білизни.
Кожен другий хотів бачити свою кохану дівчину в такій білизні, а це майже 50% опитаних. Любов до зухвалої колірної гами обумовлена тим, що таке білизна носять сильні та впевнені в собі дівчата, пристрасні, темпераментні та безмежно сексуальні . Так, це стереотип… Але він працює!
/> червона білизна

Як не дивно, на третьому місці цього разу опинилася біла білизна. Цілих 19% опитаних хотіли бачити свою дівчину у біломубілизна. Це пов’язано з романтикою першої шлюбної ночі та з тим, що світлі тони дуже гармонійно виглядають на засмаглій шкірі. Важливо розуміти, що йдеться саме про білий колір, а не про бежеві, пудрові та сірі відтінки.

білий набір білизни

Невеликий відсоток опитаних висловився в користь анімалістичного принта: леопарда, тигра, зебри, пітона. В аутсайдерах, як не дивно, опинилися бежеві, помаранчеві, блакитні та зелені моделі. Більшість чоловіків не відчуваютьзбудження від цих відтінків.

Різко негативно чоловіки ставляться до білизни з приколами, квіточками, сердечками, кошенятами. Не дуже позитивно була сприйнята і спортивна білизна їдких відтінків. Якщо ви не впевнені в тому, який колір нижньої білизни вибрати — купуйте чорний комплект. Це найуніверсальніший варіант, який майже напевно підійде вам за кольоротипом, приховає недоліки фігури та підкреслить її переваги. Доповніть образ панчохами, гарним макіяжем, підборами та тонким запахом парфумів.

Вибирайте білизну в Intimo: