Як вибрати одяг для будинку, який вразить Вашого чоловіка

білий халатхалатик. Начебто він не такий уже й поганий, але чомусь коханий чоловік все рідше робить компліменти. З кожним днем ви втрачаєте колишню сексуальність і ловите захоплений погляд коханої людини все рідше … Що робити? Прийміть за аксіому те, що домашній одяг може бути не тільки комфортним, а й красивим. Цей матеріал ґрунтується на інтерв’ю 50 чоловіків від 25 до 43 років. Фахівці Intimo обрали ті питання, відповіді на які були однакові у більшості. Східні мотиви

Багато дівчат люблять приємні шовкові халатики з китайськими, турецькими та іншими східними мотивами. Такі речі дуже зручні в носінні, а влітку приємно холодять шкіру. Як показало опитування, чоловіки теж ставляться до них непогано.

Що подобається чоловікам:

Приємна тканина Не секрет, що для чоловіків дуже важливе тактильне сприйняття. Коли ваш чоловік торкається ніжного шовку або атласу, він відчуває позитивні почуття, які мимоволі пов’язує з вами. халатик бордо Оригінальний вигляд Орнаменти, ієрогліфи та інші східні мотиви вносять нотки приємної екзотики у відносини. Чоловік сприймає васяк яскрава і сексуальна квітка… За умови, якщо фасон халатика підкреслює переваги вашої фігури, звичайно. Хочете купити такий домашній одяг, але не знаєте, який колір вибрати? Найкраще сприймаються чорні, червоні, бежеві, темно-сині та темно-зелені модельки. халат-кімоно Що не подобається чоловікам: