Які купальники приховують живіт

Дівчата, що мають відмінні від ідеальних параметри, найчастіше скуті і незручно почуваються з настанням пляжного сезону. Це не дивно, оскільки купальне вбрання демонструє всі принади силуету, на відміну від вільного одягу, під яким можна замаскувати видатний животик, повненькі боки та відсутню талію. Разом з тим, наші рекомендації та широкий каталог привабливих моделей купальників у магазині «Інтимо» допоможуть сховати зрадливо обвислий животик, і сміливо виходити підкорювати пляжні простори, не ховаючи скромний погляд із докором, що втілює невдоволення своєю фігурою.

  1. Який фасон купальника вибрати дівчині, щоб приховати животик
  2. Як відвернути увагу від живота
  3. Як приховати животик за допомогою кольору

Який фасон купальника вибрати дівчині, щоб приховати животик

Маючи різноманітні проблеми з фігурою в області талії та живота: жирові складки, «рятувальний круг», пігментні плями або навіть розтяжки – оптимально зупиняти свій вибір на злитих моделях купальників. Вони дозволять вам виглядати привабливо і сексуально, що природно позначиться на вашій поведінці, дозволяючи почувати себе розкуто, і розкуто. На радість «Інтимо» пропонує досить значний асортимент цілісних купальників, здатних підкреслити округлі сідниці, апетитні стегна і пишні груди.

Як відвернути увагу від живота

Якщо видатний животик – ваша проблемна зона, то, вибираючи купальник, слід вміло акцентувати увагу на перевагах своєї фігури. Наприклад, купивши модель з пуш-ап, ваше бюст буде поза конкуренцією на пляжі, збираючи погляди шанувальників, які просто не помітять ваш не ідеальний животик. V-подібний виріз на грудях також прийде на допомогу, зосереджуючи увагу на цій частині вашої фігури, дозволяючи ефектно і привабливо виглядати. Додатковою фасонною хитрістю в купальниках, що ховають живіт, є широко розміщені бретелі ліфа. Візуальний ефект відсутнього живота в ньому досягається за рахунок більш широкої частини плечей і грудей, що здається, в порівнянні з талією, що візуально звужує її.

Сучасні технології виробництва синтетичних волокон дозволили створити оптимальний склад матеріалу, який ефективно підтягує та підтримує проблемні зони жіночої фігури, у тому числі область живота та талії. Вибравши купальник з великим відсотком лайкри у складі, Ви здивуєтеся, які чудові властивості має ця щільна і еластична тканина: вона дозволить виглядати значно стрункішою.

Як приховати животик за допомогою кольору

Правильно підібраний колір купальника також відчутно допомагає у вирішенні актуального питання: як маскувати видатний животик. Традиційний тандем світлого верху та темного низу стане не менш ефектним, ніж інтуїтивна перевага однотонної моделі спокійних, темніших відтінків. Крім того, асиметричний або абстрактний принт сприяють зменшенню об’ємності і пишності тіла, одночасно відволікаючи зайву увагу від живота. За рекомендаціями стилістів звертайте увагу на великі малюнки на купальнику, що дозволить візуально приховати живіт та виразить свою яскраву індивідуальність за допомогою створення відповідного образу.

Выбирайте купальники скрывающие живот:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.