Які купальники підійдуть для обвислих грудей або Таємниця Монро

Багато жінок не втомлюються захоплюватися принадами легендарної Мерлін Монро, по ходу журячись, що природа не нагородила їх таким пишним бюстом. Панночки з обвислими грудьми роблять з цього справжню трагедію, навіть не здогадуючись, що улюблена ними кіноактриса була не такою вже досконалою – розмір грудей був, м’яко кажучи, посередній, та й з віком форми почали обвисати, про що свідчить чимало пікантних фото Монро, де вона, не соромлячись, позується топлес. Тоді в чому ж секрет ікони стилю минулого сторіччя?

  1. Чому бюст втрачає пружність?
  2. Як “підняти” обвислі груди
  3. Як з’явилися купальники push up?

Чому бюст втрачає пружність?

Вся справа в умінні подати себе: позуючи в купальниках Монро, знала, яку модель вибрати, щоб візуально підняти і збільшити бюст, створивши ілюзію, якою до цього дня захоплюються мільйони.

Груди можуть обвиснути з різних причин:

  • стрімке схуднення
  • грудне вигодовування
  • вікові зміни
  • анатомічні особливості фігури

Але, запам’ятайте, що стати секс-символом може будь-яка дівчина – з будь-яким розміром та формою грудей! Саме час прислухатися до негласних порад красуні Монро та звернути увагу на суцільні купальники пуш ап, які ніби створені для того, щоб надати вашим формам спокусливості та сексуальності.

Як “підняти” обвислі груди

Сьогодні модна індустрія не втомлюється дбати про жінок з маленькими або обвислими грудьми, створюючи одну за одною колекції купальників з ліфом push up, чашка якого візуально збільшує і піднімає груди. Виготовляються купальники пуш ап з міцних тканин, що добре прилягають до тіла, довго зберігають свій первозданний колір.

До речі, про колір: кожен бренд, що випускає купальники, намагається переплюнути конкурентів і запустити колекцію з яскравішими забарвленнями та оригінальними принтами, що нам, дівчатам, в принципі, на руку. До того ж, купальники пуш ап можуть бути як відрядні, так і окремі – вибір лише за вами.

Як з’явилися купальники push up?

У тридцятих роках минулого століття вперше почали з’являтися окремі купальники – жінки перестали боятися своєї сексуальності та охоче відкривати животи та демонструвати груди. Тоді і почали створюватися перші push up купальники, які піднімали груди, щоправда, доставляли жінкам чималий дискомфорт, оскільки були важкі і незручні.

Роки йдуть і мода, як ніколи раніше, стала лояльна до прекрасної половини людства. Сьогодні кожна дівчина може вибрати зручний, красивий і модний купальник, що чудово підтримує обвислі або невеликі груди. До речі, сучасні ліфи push up скроєні настільки органічно та природно, що з боку ніхто й не запідозрить про вашу невелику хитрість.

Насамкінець хочеться побажати всім жінкам зберігати впевненість у власній привабливості та пам’ятати, що головне в нашій жіночій справі – правильно подати себе, підкресливши переваги та відвівши погляд від маленьких недоліків!

Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.