Які панчохи краще

Дуже часто у нас запитують, які панчохи кращі. Відповісти на це питання однозначно не можна — адже асортимент, запропонований навіть одним єдиним виробником, буває настільки широким, що найкращий варіант знайдеться для будь-якої жінки. Головне — знати, з якого погляду ми розглядаємо вироби під час їх вибору.

Загальні критерії

До якого б одягу і для якого сезону чи випадку ви не підбирали панчохи, ніколи не зупиняйте свій вибір на дешевих виробах. Вони можуть чудово виглядати, повністю відповідати вашим вимогам за щільністю і навіть добре сісти. Але ніхто не гарантує, що у найважливіший момент у них не побіжить стрілка, не розійдеться шов, не з’являться затягування навіть від легкого дотику. До того ж після першого ж прання вони зазвичай приходять у непридатність – линяють,деформуються. Панчохи хороші за сезоном. У теплу пору року можна вдягнути тоненькі або навіть ажурні сітку, а з настанням холодів найкращим рішенням стають вироби з додаванням вовни. теплі панчохи Кращі панчохи — це панчохи розміром. Вироби, які замалі, сидять надто щільно. Вони прагнуть сповзти вниз, а при першому серйозному навантаженні або різкому русі рвуться. Якщо ж це дуже якісні панчохи, то вони залишаться цілими, але ви постійно відчуватимете в них дискомфорт. Якщо панчохи великі, то вони теж сповзатимуть, але вже через занадто вільну посадку. Зморшки, що з’являються то тут, то там теж не додадуть вашим ніжкам привабливості. Томутільки суворо розміром — і в цьому секрет успіху.

Хитрі нюанси

Якість панчоха зі швом< Оцінити простіше, ніж у безшовних моделей. Достатньо подивитися на шов. Плоский свідчить, що виробник виготовив гідний товар. Грубий, товстий чи нерівний шов свідчить про те, що виробництво виробів організовано погано, на кустарному рівні, і купувати такі панчохи категорично не можна. Захочете заощадити - отримайте ще й сліди на тілі після того, як знімете ці неякісні панчохи. До речі, панчохи зі швом підійдуть лише до ідеально струнких ніжок. А найкращі панчохи для повних ніг ті, що з вертикальним малюнком. панчохи з малюнком Жінкам з ніжною, схильною до алергічних реакцій шкірою краще вибирати панчохи з бавовни. Сучасні технології дозволяють виробникам випускати відмінні моделі, які ні за зовнішнім виглядом, ні за еластичністю анітрохи не поступаються традиційним колготам і панчохам матеріалам. оригінальні панчохи з малюнком У виробників елітної спідньої білизни прийнято свої вироби ароматизувати. Понюхайте вибрану пару. Відчуваєте приємну аромат – не шкодуйте грошей. Купівля буде вдалою та окупиться довгим терміном служби. Вибираючи для себе панчохи на //www.intimo.com.ua/catalog/53/, задавайте потрібний вам розмір допомогою розміщеного у правій частині сторінки фільтра.

Выбирайте чулки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.