Як вибрати панчохи

Вам подобаються панчохи, і ви із задоволенням носите їх, зверхньо поглядаючи на подружок, які віддають перевагу консервативним колготкам. Але чи завжди ваш вибір цього аксесуара узгоджується з правилами гарного тону? Давайте ще раз пригадаємо, які панчохи, з яким одягом і з якої нагоди можна одягати. білі панчохи з поясом Почнемо з білих панчох. Звичайно, вони ідеально підійдуть до весільного вбрання. Це гідно, це красиво, сексуально і навіть традиційно — досить згадати звичай із підв’язкою, і необхідність білих панчох у наряді нареченої можна далі вже не обговорювати. Але весіллям їхнє призначення не обмежується. Білі панчохи доречні з кремовим, блакитним, рожевим,світло-сірою сукнею, а поєднання чорного та білого справляє приголомшливе враження. чорні панчохи з візерунком Чорні панчохи – це класика жанру. Вони гармонійно доповнюють повсякденний костюм, не суперечать дрес-коду, якщо не прикрашені дуже вигадливо, і роблять ніжки стрункішими. Чорні панчохи з гарним візерунком можуть стати частиною еротичного вбрання. Будучи доповнені ажурним поясом, вони безпомилково б’ють по найпотаємніших сподіваннях чоловічої свідомості. Те саме можна сказати і про червоні панчохи. Панчохи з візерунком потрібно підбирати дуже уважно. Якщо ніжки досить повні, перевагу варто віддати моделям з геометричним поздовжнім орнаментом. Зобережністю необхідно ставитися до панчох у велику сітку – з легковажним вбранням вони виглядатимуть вульгарно. Не варто надягати панчохи з ефектом засмаги на білі ноги. Виглядає це не найкращим чином. Правильне рішення – це вироби максимально близькі за тоном до шкіри. малюнок метелик на панчохах На замітку:

  • Щільні панчохи не поєднуються з відкритими босоніжками.
  • Світлі панчохи будуть не найкраще виглядати з темною білизною.
  • А темні панчохи зі значно світлішою спідницею або сукнею.
  • Світлі панчохи в тон зі світлим одягом теж не найкращий вибір. Панчохи потрібно вибирати на тон темніше, тоді ви виглядатимете гармонійно.
  • Погано, якщо гумкавгадується під вбранням з тонкої тканини, і вже зовсім неприпустимо, якщо вона виставляється на загальний огляд. Оптимальна довжина спідниці — до коліна, а панчохи повинні залишатися вашою таємницею.
  • І нарешті панчохи зі швом: якщо ви не впевнені в тому, що ніжки у вас ідеально прямі і стрункі, то від них краще відмовитися. . Шов повторює вигини, зрадливо акцентуючи увагу на найменших недоліках. jpg” target=”_blank”>панчохи з кольоровим візерунком І останнє: вибирати панчохи потрібно лише відмінної якості та неодмінно у розмір. Не заощаджуйте на власній привабливості і не шкодуйте часу на пошуки панчох, які стануть дійсно гідною прикрасою ваших ніжок.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.