Як вибрати панчохи та пояс

Усі жінки люблять експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом і стосується це не лише зачіски, макіяжу чи одягу, але й такої пікантної деталі, як спідня білизна. Якщо хочеться створити романтичний настрій та надати своєму образу більше сексуальності, завжди можна доповнити традиційний комплект спідньої білизни панчохами та поясом. пояс для панчох білий Поради щодо вибору:

  • Дівчата зі стрункою фігурою можуть дозволити собі пояс та панчохи будь-якого кольору, якщо, звичайно, це відповідає ситуації. Якщо ж є необхідність скоригувати фігуру, то вибирати краще однотонні панчохи або моделі з вертикальним візерунком, доповнивши комплект трусиками, що моделюють.
  • Важливо, щоб довжина панчохи була правильною, оскільки якщо по відношенню до пояса панчохи будуть дуже довгими, вони стануть провисати, а якщо короткими – натискати або натирати.
  • Щоб комплектвиглядав цілісно, до пояса і панчохам краще підібрати аналогічні за кольором трусики. .jpg”>пояс для панчох чорний
    Поради новачкам: як одягнути і закріпити панчохи

    Спочатку слід надіти пояс, а вже потім панчохи, акуратно зібравши їх на руку, потім одягнувши на ногу. Пояс зазвичай надягають поверх трусиків – це максимально привабливо та естетично. Коли панчоха надята, слід прикріпити застібки до ранту, не допустивши перекручування підв’язок. В ідеалі застібки повинні розташовуватися за два сантиметри від краю панчохи. Схема приблизно наступна: округла частина застібки проводиться під панчоху і зчіпляється з підв’язкою, потім, коли всі застібки таким чином приєднані, регулюється довжина підв’язок. Найзручніше кріпити панчохи до пояса, поставивши ногу на стілець чи інше піднесення. Панчохи з поясом можна носити не тільки з особливих випадків, а й як повсякденний елемент гардеробу, грамотно комбінуючи з відповідним одягом. Дивіться панчохи в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.