Як правильно зав’язати пояс на сукні

Часом для завершення образу бракує маленького штриха – родзинки, яка б зробила найпростішу сукню ефектною, а ваш повсякденний look незабутнім. Дорогі покупки магазину Intimo.ua, крім вибору мережевої білизни та стильних купальників, зверніть увагу на такий аксесуар як пояс. Стилісти стверджують, що ця невелика деталь здатна змінити образ, зробивши його моднішим і жіночнішим. Як зав’язати поясок на сукню? Нижче наведені цікаві ідеї.

  1. Простий вузол
  2. Вузлик та петелька
  3. Подвійний вузлик
  4. Витончений бантик
  5. Обкручування

Простий вузол

Для цього способу краще вибрати шкіряний пояс середньої довжини. Зав’яжіть пояс звичайним простим вузлом, а для надійності зафіксуйте яскравою ефектною пряжкою. Відмінно підійде для повсякденного та романтичного look-а.

простий вузол на ремені

Вузлик та петелька

Візьміть свій улюблений тонкий шкіряний пояс і просмикніть кінчик через пряжку, після чого сховайте вниз під ремінець. Виконайте те саме в зворотному порядку: вгору через маленьку петельку пояса і заправте у велику петлю.

ремінь вузлик та петля

Подвійний вузлик

Якщо хочете візуально подовжити силует, відмовтеся від традиційного носіння ременя на талії та прикрасьте плаття пояском на бердах. Тонкий плетений ремінець, зав’язаний подвійним вузликом, виглядатиме жіночно і грайливо. Комбінуйте із широким поясом.

Подвійний вузлик на ремені

Витончений бантик

Оберніть поясок навколо талії та зробіть вузлик, кінчик пояса склавши у формі петлі або напівбантика. Потім верхнім кінцем, який залишився вільний, обведіть нижній напівбантик і протягніть вільний хвостик в петельку (не простягайте до кінця, щоб вийшов ще один полубант). При протягуванні ремінець злегка перекрутіть, щоб він вийшов назовні лицьовою стороною. Розрівняйте пелюстки напівбантів, щоб вони були однакові за розміром (вільні хвостики виведіть назовні).

ремінь бантиком

Обкручування

Щоб підкреслити форми за допомогою довгого ремінця, можна обернути його кілька разів навколо талії просто і красиво. Накладати ремінь можна і внахлест, і залишаючи невеликий простір, щоб видніли тканину сукні. Зафіксуйте композицію за допомогою пряжки, банта або простого вузлика.

ремінь з обкручуванням

Спробуйте зав’язати пояс на сукню одним із запропонованих способів, і ви здивуєтеся, як лише один ремінець здатний перетворити і збагатити ваш образ, зробивши його більш стильним і ефектним.

Смотрите платья в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.