Як носити маленьку чорну сукню

Вперше ескіз легендарної моделі маленької чорної сукні від Коко Шанель було опубліковано на сторінках журналу Vogue у 1926 році. Сьогодні, як і багато років тому, маленька чорна сукня залишається культовою річчю на всі часи та стовідсотковою декларацією гарного смаку своєї власниці. Зрозуміло, час накладає свої корективи, і сучасні модниці можуть дозволити собі відійти від суворих канонів та модернізувати класичну версію маленької чорної сукні під себе. Якщо раніше еталоном вважалася довжина міді, то зараз можна сміливо експериментувати з варіаціями у стилі міні – все суто індивідуально та залежить від вашої фігури, а також переваг. моделі маленької чорної сукні Рукави у сукні можуть бути коротшими, довшими або зовсім відсутніми. Що стосується вирізу – так само вмоді класичний напівкруглий, при цьому допускаються відступи до трикутного та квадратного вирізу – тут вже, як підкаже фантазія дизайнера. Не можна не відзначити, що сучасна маленька чорна сукня модельєри із задоволенням декорують поясом, коміром та іншими елементами модного оздоблення.

Створюючи діловий образ, маленьке чорне плаття можна комбінувати з невеликим акуратним піджачком або болеро із щільної тканини. Туфлі краще вибрати на невисокому каблучці, щоб виглядати елегантно та легко. Щоб розбавити чорний колір, використовуйте яскраві акценти – яскраву хустку або шарфик з тканини, що струмує. діловий образ

  • Вечірній вихід

Збираючись на вечірку або світський захід, доповніть маленька чорна сукня витонченими туфлями-човниками на шпильці, підберіть невелику сумочку або декорований клатч. Особливо жіночно і ніжно виглядає маленька чорна сукня, відшита з мережива – на додаток досить одягнути просту нитку перлів і ваш образ буде завершеним. Якщо ви дотримуєтеся класичного стилю, панчохи або колготки на вихід до маленької чорної сукні, вибирайте тілесного або чорного кольору, бажано, щоб вони були тонкі та прозорі. класичний стиль Хоча сучасні тренди дозволяють поєднувати легку мереживну сукню з досить щільними колготами – спробуйте, можливо, це саме ваш стиль.

  • Стиль casual

За допомогою незамінної маленької чорної сукні можна створити цікавий образ у стилі casual, який буде ідеально виглядати під час прогулянки містом, парк або зустрічі в колі друзів. Залежно від погоди поєднуйте сукня з курткою косухою та туфлями-мокасинами, балетками та теплим кардиганом, паркою та чоботями, джинсовим жакетом і босоніжки в хіпі стилі. У цьому випадку маленька чорна сукня виступає основою, на яку можна сміливо нанизувати цікаві деталі, створюючи свій неповторний образ. маленька чорна сукня для образу в стилі casual Саме вдале поєднання маленької чорної сукні з іншими речами з вашого гардеробу, дозволить вам створити власний стиль – бути яскравою, цікавою і, точно, не загубитися в натовпі.

Смотрите платья в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.