Як носити боді: 8 модних та практичних порад

Хто з нас не мріє мати в гардеробі хоч би кілька речей, які поєднуються абсолютно з усім! Заради таких «універсальних солдатів» ми готові перелопатити не один магазин. І я скажу вам, звідки саме потрібно починати пошуки з розділу «боді». Тому що вони вважаються і не лише одягом, а й нижньою білизною, можуть бути і повсякденними та ошатними одночасно. Загалом боді чудово розширюють межі модного бачення. Погляньмо, як і з чим їх краще носити.

Мабуть, головний плюс боді в тому, що воно максимально комфортне у повсякденному носінні. Особливо це помітно, якщо ви віддаєте перевагу вбранням, де є чіткий поділ на верх і низ. Згадайте, скільки разів йдучи вулицею, ви потай розглядали себе у вітринах, щоб побачити, чи не вибилася заправлена в штани блузка. З боді така ситуація вам точно не загрожує.

А ще цей вид одягу (або білизни – кому як подобається) підходить для будь-якого типу фігури. Навіть якщо у вас короткий верх та висока лінія талії, не думайте, що боді вам протипоказані. Вам просто потрібно вибрати свій фасон та ретельно підібрати розмір.

  1. Пограйте з вирізом
  2. Висока посадка — наше все
  3. Спереду офіс, позаду вечірка
  4. Матеріал відіграє роль
  5. Пам’ятайте про лінії
  6. Що робити з грудьми?
  7. Поєднуйте зі спідницею
  8. Акцент в образі

Пограйте з вирізом

Одна з найважливіших деталей, які слід враховувати при виборі боді, – це горловина. З нижньою половиною все ясно, вона скрізь виглядає плюс-мінус однаково: щільно прилягає до тіла та застібається між ніг.

Але коли справа доходить до верху, у магазині просто розбігаються очі. Вирізи боді можуть бути круглими, квадратними, V-подібними, а також доповнюватись шнурівкою або рюшами. Популярні боді на одне плече або з комірами гольф. Тут потрібно виходити загалом із вашого стилю та образів, які ви хочете створювати. Наприклад, кожен день слід підбирати максимально прості вирізи, без зайвого декору.

Боді з комірами підійдуть для більш прохолодної осінньої погоди. А якщо ви хочете пожвавити вбрання, зробити його більш інтригуючим, зверніть увагу на моделі зі шнурівкою, перекрутами або фігурними прорізами (два останні з перелічених елементів у тренді зараз і будуть триматися на піку наступного року).

Висока посадка — наше все

Штани або спідниця будуть безпрограшним варіантом поєднання з боді, навіть якщо у вас у плані стилю настала криза жанру. Особливо добре виглядатимуть низи з джинсової тканини. Секрет у тому, що текстура та силует джинсів та шорт із завищеною талією врівноважують прилягання боді. Крім того, завищений пояс автоматично звужує талію та підкреслює природні форми, не змушуючи вас почувати себе надто «роздягненою».

Спереду офіс, позаду вечірка

Більшість трендових моделей боді виглядають саме так. Їх можна надіти і на роботу, і на якийсь розважальний захід після неї (а вже не за горами сезон корпоративів, тож подумайте про можливість такого перетворення).

Прилеглий до тіла силует робить боді ідеальними для одягання під піджаки, кардигани, різноманітні жилети та куртки, у тому числі шкіряні. При цьому передня їх частина може виглядати цілком цнотливо – як блузка або водолазка, але ззаду… Шнурівка, сітка, вставки з мережива, переплетення та глибоке декольте на всю спину – з чим тільки не експериментують дизайнери! Іноді для повного перетворення достатньо зняти піджак і замінити аксесуари (сережки, сумочку і т.д) на більш яскраві та блискучі.

Матеріал відіграє роль

Боді працюють як ідеальний базовий шар для будь-якого вбрання. Вибираючи практичний повсякденний образ, подумайте про прості варіанти з еластичних тканин. Класичні боді в смужку або трикотаж у рубчик чудово комбінуються з джинсами або штанами-джоггерами. Залежно від взуття та сумки таке поєднання підійде як для прогулянки у парку, так і для посиденьок у кафе з подругами.

До моделей з претензією на «розкіш» відносяться фасони на одне плече, корсетний верх, а також блискуча обробка та тканини на кшталт оксамиту.

Пік вечірньої та клубної моди — поєднувати такі речі з низом із екошкіри. Між іншим, це чудова ідея для побачення, коли потрібно до кінця зробити враження в дусі «щоб у нього відвисла щелепа». Я вам гарантую: вказане поєднання крою та текстур дасть саме такий ефект. Ах так, до речі, в цьому випадку вам потрібно подбати про те, щоб у боді були застібки знизу. Ну, це я так, про всяк випадок попередила.

Пам’ятайте про лінії

І зараз я говорю про лінії трусиків, одягнених під боді. Здавалося б, хто там їх побачить, якщо на них надіто боді, а поверх — ще штани чи шорти! Але навіть у такій ситуації непідходяща білизна може послужити вам погану службу.

Деякі боді мають високі вирізи з боків, які можуть бути видно через пояс. Замаскувати цю красу можна лише низом із високою посадкою. Це, звичайно, якщо у вас немає завдання епатувати публіку фрагментами оголеної шкіри або замерзнути на осінньому вітрі. Якраз через екстремальні вирізи і можуть виглядати трусики, тому якщо ви вибрали таку модель, білизна під неї краще взагалі не одягати.

Виріз бікіні у низу боді також може проступати через обтягуючий низ. І це буде гірше, ніж з трусиками, бо боді часто роблять із щільнішої тканини, ніж білизна (виняток — мереживні моделі, які називають «тедді»).

Але ці нюанси – не привід відмовлятися від боді. Просто якщо ви частіше носите обтягуючі низи, віддайте перевагу боді, де нижня частина виглядає як сліпи або шортики. Вони не будуть видно навіть під дуже прилеглим одягом. Ще можна надіти під низ стрінги або безшовну білизну, а в крайньому випадку зовсім відмовитися від трусиків.

Що робити з грудьми?

Якщо з низом все більш-менш зрозуміло, то верхня боді частина викликає запитання. Якщо все-таки не вважати боді білизною, то який бюстгальтер під нього одягати, і чи взагалі одягати?

Звичайно, зараз ведеться дуже багато розмов про те, що ліфи з жорсткими чашками – це незручні «зброю», від яких варто відмовитися. Простіше кажучи, блогери та стилісти радять м’яку білизну без чашок, бралети або мереживо. Звісно, у «свободі сосків» теж є певна краса. Але спробуйте сказати про це своїм колегам по роботі і тим більше начальнику, якщо в якості верху ви вибрали саме боді з попереднього пункту.

Я б все ж таки порекомендувала компроміс у вигляді боді з вбудованими чашками – вони зустрічаються навіть у мереживному виконанні. Така, наприклад, модель боді від Gracija Rim: збоку ви виглядатимете так, начебто одягли модну мереживну блузку.

Якщо ви все ж таки вибрали безчашковий варіант, можна закрити соски спеціальними тейпами або силіконовим бюстгальтером на клейкій основі. Єдина проблема — такі «липучки» розраховані на невеликі розміри, переважно B.

Поєднуйте зі спідницею

Ми вже говорили про суперздатність боді створювати для власниці атмосферу комфорту та безпеки. І коли нам потрібне саме таке вбрання, ми надягаємо боді саме з джинсами чи брюками. Восени та взимку це особливо логічно, тому що нам, реальним дівчатам, все ж таки може бути холодно, на відміну від модниць з фотографій у каталогах та Instagram.

Але за бажання на осінь можна підібрати також ефектні поєднання боді зі спідницею. Пам’ятайте про моделі вільного крою, що струмує: по-перше, вони врівноважують тісноту боді, а по-друге, у повсякденному носінні таке поєднання набагато зручніше, ніж здається. Взяти хоча б пікантну тему походу до туалету. Тут спідниця, в порівнянні з брюками, дає можливість здійснювати менше рухів під час розстібання всіляких гачків і гудзиків.

Акцент в образі

Боді дуже тісно пов’язані з категорією білизни, і навіть серед моделей, призначених для носіння напоказ, багато хто явно натхненний деталями білизни. Тут ви побачите величезну кількість ажурних та напівпрозорих елементів, що натякають на сексі-стиль. І це можна вигідно обігравати, якщо не переборщувати з декором. Так, боді з фігурною спинкою або рельєфним малюнком може бути фокусною точкою, довкола якої будується весь образ.

У модних журналах часто пишуть, що боді може перетворити жінку на богиню. Чи це насправді, ви можете дізнатися тільки самі, на особистому досвіді. Адже відчуття власної чарівності та «божественної» краси насамперед залежить від вашого настрою. А правильно підібрані речі допоможуть створити.

Самые стильные боди:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.