Як і з чим потрібно носити корсет

Сьогодні дизайнери пропонують великий вибір моделей корсетів, які чудово поєднуються з верхнім одягом і цілком носибельних як на роботу, так і на урочистий захід, вечірку, банкет і навіть у театр. Поєднувати корсет можна практично з будь-чим – зі спідницями, брюками, сукнями, чоботами, короткою курткою та інше. Корсет сам по собі дуже яскравий аксесуар, що привертає увагу. Тому комбінувати корсет з іншими предметами гардеробу потрібно не поспішаючи, ретельно продумуючи всі деталі. Ми поділимося з вами кількома порадами про те, як і з чим носити корсет, і запропонуємо кілька варіантів образів і комбінацій.

Корсети можна одягати і на одяг, і на голе тіло

Корсети можна одягати як на одяг, так і на голе тіло. Одяг під корсет: сорочка, блузка, водолазка без рукавів, топ, коктейльна сукня, сукні до коліна або в підлогу Більшість фасонів суконь дуже добре поєднуються з коротким корсетом (корсет-пояс), який робить силует більш витонченим. >: спідниці, джинси, штани, легінси, сукні.Ефектно виглядають корсети у поєднанні з одягом зі шкіри. Наприклад, атласний корсет та шкіряні штани/спідниці.

Взуття: босоніжки, туфлі, чоботи, напівчобітки, ботильйони – головне, щоб взуттябула на підборах або на танкетці. Виключено взуття на низькому ходу. Верхній одяг. З верхнього одягу корсет можна комбінувати з блейзерами (вільні піджаки), жакетами, в’язаними кардиганами, тканинними та шкіряними піджаками, болеро без /з довгими рукавами, приталеними короткими шкіряними куртками. Прикраси. У комплекті з корсетом актуальні непомітні легкі прикраси: кольє під шию (драг. метали, бісер), джгути шкіряні, атласні або оксамитові стрічки; довгі або короткі намисто (перли, бурштин); короткий ланцюг з кулонами.

Літній варіант корсету

  • Студентський або повсякденний варіант

Гладкий високий однотонний корсет на голе тіло (бордовий) + джинси (блакитні, сині) + приталений піджак з V-подібним вирізом (темно-зелений, синій, бежевий, білий, вишневий, темно-коричневий, чорний, жовтий ). Взуття обов’язково на танкетці або каблуці. Якщо у вас широкі плечі і масивна спина краще віддати перевагу темним тонам піджака, якщо плечі і спина вузькі – світлим. Ви можете експериментувати з квітами корсета та піджака. Наприклад, ви можете взяти колір корсета з вище запропонованих кольорів і поєднувати його з бордовим піджаком.малюнку і фактури матеріалу корсета. Більше святковий варіант – декоративний корсет на голе тіло + вузькі джинси або штани. Якщо на корсеті багато декоративних елементів віддайте перевагу однотонним брюкам/джинсам без аксесуарів (крім пояса), акцентуйте увагу на корсеті. Дуже ніжно виглядають гладкі однотонні корсети в поєднанні з облягаючими джинсами/брюками і болеро, з довгими мереживними рукавами. У комплекті також беруть участь широкий пояс у випадку з джинсами, взуття на високих підборах, кольє або стрічка на шиї. Важливий момент, болеро та корсет мають бути одного кольору, тоді болеро візуально продовжуватиме корсет.

  • Діловий стиль
  • Біла сорочка з довгим широкимабо 3/4 рукавом + прямий високий або під груди темний однотонний корсет + спідниця-олівець. В комплект може входити жакет або піджак. )

    гладкий однотонний корсет

      < li>Поєднання корсет+спідниця, залежно від особливостей фігури

    – < span class="text-italic">вузькі стегна = корсет + спідниця дзвіночок + приталений жакет або піджак. вузькі плечі та широкі стегна = спідниця-олівець + вільнасорочка з широкими рукавами або ліхтариками + високий корсет або корсет під груди. “>спідниця олівець нижче колін – для щільних ніг

    великі стегна та гомілки = корсет + спідниця з клинів або модель А-line широкі стегна, щільні ноги та пишні сідниці = спідниця на рік нижче колін або в підлогу + високий корсет Пам’ятайте, що перед виходом у світ новий корсет слід розносити – мінімум 3 дні по кілька годин. Якщо ви плануєте носити корсет на одяг, розношуйте його в комплекті з одягом, поверх якого одягатимете його. Можливо одяг вибиватиметься з-під корсету або тягтиме рукави, тому спершу потрібно пристосуватися ізвикнути. Те саме з корсетами на голе тіло, щоб не вийшов конфуз (особливо з корсетами без бретелек), в домашній обстановці одягніть корсет і активно в ньому посувайтеся, помахайте руками, нахиляйтеся в сторони, нахилиться вперед. Краще бути впевненим і поекспериментувати вдома, ніж бути затиснутою на публіці та побоюватися пікантних ситуацій. Догляд. І насамкінець не забувайте правильно доглядати корсет. У вільний від носки час подбайте про те, щоб корсет завжди висів на плічках. Прати корсет не рекомендується, найоптимальніший варіант – здати його в хімчистку. Якщо ви не довіряєте хімчистці – в домашніх умовах можна обробити корсет парою та акуратно почистити. Дивіться корсети в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.