Віяння моди

Бюстгальтер-невидимка – дуже цікавий винахід нашого часу. Його поява є наслідком нових модних трендів та бажання прибрати із зони видимості деякі нецікаві деталі особистого гардеробу. І якщо раніше для того, щоб продемонструвати шикарне декольте чи оголену спину, достатньо було надіти бюстгальтер із прозорими бретельками, то зараз це вже вважається чимось несмачним чи навіть вульгарним. Жінка хоче бути вільною, розкутою, але при цьому вписуватися в рамки пристойності і ненароком не сконфузитися. Тому бюстгальтери-невидимки і завоювали відданість прекрасній половині людства буквально з перших днів появи.

Новий підхід

Багато жінок задають питання, як бюстгальтер-невидимка тримається на тілі. Розглянемо цей момент докладніше. Сама конструкція бюстгальтера проста і нехитра. Він складається з двох силіконових чашок та прозорої застібки, яка їх скріплює спереду. Головним же механізмом, який утримує чашки на тілі, є шар клейкої маси, нанесений на внутрішню частину виробу. Таким чином, сам бюстгальтер закріплюється на шкірі і може знаходитися там стільки, скільки потрібно.

Деякі моделі маю конструкцію, при якій бюстгальтер додатково «клеїться» з боків, надаючи своїй власниці більше впевненості та зводячи до мінімуму можливі неприємні моменти. Моделі можуть відрізнятись як зовнішнім виглядом, так і кількістю використання. Наприклад, хтось віддає перевагу чашкам тілесного кольору, а хтось хоче варіант із мереживами інших кольорів. Деякі моделі можна надягати до 100 разів, а деякі є одноразовими. Ну а найголовнішою особливістю такого бюстгальтера є можливість надання додаткового об’єму та форми грудей. Яка жінка відмовиться наголосити на достоїнстві своєї фігури? ” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6058″ />

Ложкадьогтю

Безперечно, такий цікавий винахід має й мінуси. Головний з них – це можливість відклеювання в невідповідний момент, що може призвести до неприємних наслідків. Тому слід серйозно поставитися до покупки, вибір робити у перевірених постачальників та враховувати думки тих, хто вже мав справу з подібними виробами. Такий тип бюстгальтера не підійде власницям великих розмірів грудей. Він просто не зафіксується на них. Не варто носити його у спеку. Тіло потітиме, що призведе до подразнення шкіри та відклеювання чашок від тіла. Також слід пам’ятати про правила правильного використання та зберігання, вони підвищують термін експлуатації та зменшують ризик передчасного псування. Пам’ятайте, навіть найякісніший товар не витримує неправильного догляду.

Выбирайте бюстгальтеры-невидимки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.