Комплекти нижньої білизни: які вони бувають

У комплект нижньої білизни входить бюстгальтер та трусики однієї фактури та кольору, іноді їх доповнює пояс для панчіх. Ці предмети одягу виконані в одному стилі, складають гармонійну композицію.

Трусики та бюстгальтер повинні підкреслювати Ваші сильні сторони та відволікати увагу від недоліків . Зручність, комфорт, натуральність – якості гарного виробу. C/XL.

При виготовленні білизни часто комбінують натуральні тасинтетичні тканини збільшення зносостійкості. З натуральних ниток використовують віскозу, бавовну, велюр, трикотаж, атлас. Синтетичні добавки – нейлон, спандекс, поліестр, поліамід, поліпропілен.

У комплектах трусики та бюстгальтери можуть складати різноманітні комбінації форм. Наприклад, бюстгальтер push up комплектується зі сліпами, бразиліанами, шортиками, танго.

11-367×550.jpg” alt=”Бюстгальтер” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5862″ />

Класика та мода в комплектах нижньої білизни

Класичний комплект – це білизна чорного, білого, тілесного кольору, інші кольори зустрічаються рідше. Воно має гладку поверхню та не виділяється під одягом, часто буває безшовним. Чашки бюстгальтера не мають вставок, що випирають. Найчастіше це моделі на кісточках, push up, з ущільнювальними вставками. Трусики – сліпи, бразиліани, шортики, рідше стрінги, танґо. Якщо у Вас одяг із відкритими плечима, зверніть увагу на бюстгальтер балконет без шлейок. Для непомітності можна вибрати моделі із тонкими бретельками до 7 мм. Якщо у Вас великі груди, варто придивитися до широких бретельок більше 13 см. Існує серія комплектів “для особливих випадків”. Для їх виробництва використовують тонкі, ажурні тканини різноманітних кольорів – шовк, мереживо, атлас. Моделі прикрашаються вишивкою, камінням Swarowski, тасьмою. Часто вироби мають оригінальний крій. Кубок бюстгальтера може бути будь-який: push up, балконет, на кісточках і без, м’яка та ущільнена, трикутником. Трусики – бразиліани, стрінги, міні стрінги, з розрізом, хіпстери, шортики, сліпи. Головна мета такого комплекту – зробити жінку максимальнопривабливою, бажаною.

Асортимент нижньої білизни в нашому інтернет-магазині

У каталозі сайту intimo.com.ua Ви знайдете комплекти нижньої білизни на будь-який смак розумним цінам. У нас представлено понад 300 брендів із Європи, Азії, Америки. Є як класичні моделі, так і оздоблені мереживом, вишивкою, принтом. , Jasmine та інших. Є продукція з понад 20 країн різної цінової категорії.

Зручне сортування за моделями, брендами, розмірами, тканинами допоможе знайти потрібний комплект, не виходячи з дому. Гарна та якісна білизна – необхідна річ у гардеробі кожної жінки.

Выбирайт бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.