Як швидко та просто визначити свій розмір бюстгальтера

Напевно, ви погодитеся, що підібрати бюстгальтер відповідного розміру буває дуже непросто. Адже треба враховувати не тільки пропорції фігури, а й деякі суб’єктивні параметри. Окрему увагу потрібно звернути на стиль бюстика та форму чашки, а також на те, як певна модель поєднується з вашою формою грудей – тільки так вдасться підібрати оптимальний фасон, розмір та дизайн ліфа, який ідеально сяде по фігурі та підкреслить усі ваші переваги. В рамках однієї статті охопити всі тонкощі того, як визначити розмір бюстгальтера, складно, тому спробуємо бути максимально короткими та інформативними. Сьогодні на питання, як дізнатися розмір бюстгальтера, відповідатимемо, використовуючи звичайну сантиметрову стрічку, яка знайдеться в будь-якому будинку, та зручні таблички, які ми дбайливо підготували для вас. Отже, почнемо! Для того, щоб визначити розмір бюстгальтера саме для вас, необхідно зробити два виміри.

  1. Вимірюємо обхват під грудьми, використовуючи сантиметр, і порівнюємо дані з таблицею Допустимо, провівши виміри, ви отрималидані в 72 см, значить, розмір бюстгальтера у вас 70 (дані, як видно по табличці, округляються).
  2. kak-vibrat-bustgalter-tablica

  3. Вимірюємо обхват грудей , пустивши стрічку по самих точках, що виступають. Тримайте стрічку щільно, але не стискайте груди. Краще робити це, одягнувши бюстгальтер без поролону, щоб отримати максимально достовірні дані. Припустимо, що обхват грудей у нас становив 88см, і що тепер – як визначити розмір чашки бюстгальтера? Дивимося на табличку:

розмір_чашки Виходить, що за таких параметрів потрібно вибирати ліф з чашкою С. А повний розмір ліфа, який буде вказано на етикетці – 70С. Тепер саме час вирушити за покупками – до речі, на сторінках інтернет-магазину «Інтимо» на вас чекає розпродаж якісної, модної та стильної білизни за смішними цінами!

Смотрите бюстгальтеры в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.