Для сильних та стильних: як вибрати спортивну білизну

Що може змусити жінку зайнятися спортом? Бажання перейти на здоровий спосіб життя або горезвісне «схуднути до літа». А ще – новий сексуальний інструктор у спортзалі по сусідству. У будь-якому з цих випадків вам потрібно подбати про комплект комфортної спортивної білизни. Про те, як його вибрати, ми й поговоримо.

Змінюємо мережива на шортики

«Зніміть це негайно!» – Скажу я тим красуням, які, збираючись у спортзал, натягують на себе чергові стрінги. Цей фасон трусиків вважається сексуальним тільки якщо ви в них виляє стегнами, прогулюючись десь на центральній площі. Під час тренувань ця краса послужить вам погану службу. Іншимисловами, смужка натре скрізь, де тільки можна. Те саме стосується мереживних трусиків. Все,Як одягнути «близнят»

Якщо ви маєте намір спокусити чоловіків у спортзалі своїми стрибаючими грудьми, навряд чи це вдала тактика. Ну як: для них, може, і вдала, а от для вас — не дуже. Від таких стрибків вона може втратити форму. Тому неодягати під спортивний костюм білизну – не варіант. Повсякденний варіант цієї мети теж категорично не підходить. В умовах спортзалу найкращих «тортурів» і не придумаєш. Тонкі бретельки з пряжками для регулювання та кісточки нещадно натиратимуть, а гелеві вставки для об’єму створять подобу парникового ефекту. спортивне білизна Спортивний бюстик допоможе вам уникнути всіх цих проблем. Вони бретелі, зазвичай, широкі (близько 2 див) і зсередини мають м’яку підкладку. А філіжанки вшиті в тканину і знизу підтримуються еластичною смугою. Тут варто обмовитися:бюстгальтери з філіжанками варто брати щасливим власницям розмірів «трійки» і більше. Мініатюрним панночкам краще віддати перевагу моделі без поділу, що більше нагадують топ із щільного еластичного матеріалу. Такі швидше притискають груди, ніж підтримують її. Джерело зображення: рожевий спортивний ліф У принципі, можна обійтися і повсякденною безшовною білизною. Але це лише в тому випадку, якщо ваші заняття передбачають м’які навантаження. Якщо ви збираєтеся тренуватися «жорсткіше», зверніть увагу на продукцію фірм, які займаються білизною виключно для занятьспортом. Не помилитеся і з фасоном, і з матеріалом. спортивний набір білизни Взагалі розрізняють три види спортивних бюстгальтерів – за рівнем підтримуючого ефекту:

  • м’які – для гімнастики, йоги або пілатесу,
  • середні – для танців, шейпінгу чи занять на тренажерах,
  • для інтенсивного тренінгу — для степ-аеробіки, бігу або тайського боксу.

Від такої докладної класифікації у спортсменок-початківців може зарябити в очах. Але, зазвичай, виробники розміщують на коробці відповідні значки. Якщо ви робите покупку онлайн і не бачите упаковки, не соромтеся поставити запитанняонлайн-консультанту. Така послуга є у багатьох інтернет-магазинах.

Тканини

Що стосується матеріалу для спортивної білизни, то тут знову ж таки багато залежить від того, чим ви зібралися займатися. Для гімнастики або танців ваша покірна слуга порадить вам моделі із тканин з мікроволокном. З власного досвіду знаю: вони облягають як друга шкіра, навіть коли ви робите колесо або намагаєтесь виконувати трюки на полотнах. Якщо ваші заняття можна охарактеризувати як спокійніші, можете взяти комплект зі 100% бавовни. Вологу від тіла він, звичайно, відводить чудово, проте після інтенсивного тренування… Ну, скажімо так, буде видно, що ви в ньому справді займалися, а не як у рекламі, де геройвесь ранок бігав, та так і залишився у сухій футболці. спортивні трусики

У примірочній

Якщо у звичайному бюстгальтері вам досить просто повернутись перед дзеркалом, то зі спортивним такий номер не пройде: потрібно рухатися. Звісно, не обов’язково демонструвати продавцям весь комплекс вправ.

  • підніміть і опустіть руки (бретелі не повинні впиватися в шкіру),
  • нагніться до шкарпеток (спинка не повинна задиратися, а груди — вивалюватися),
  • округліть і знову розправте спину (простежте, щоб еластична стрічка не здавлювала груди і не заважала дихати).

Вибираєте бюстгальтер длябігу чи аеробіки? Вам варто також пострибати та трохи пробігти на місці. чорний спортивний ліфВаша Капризуля