Чорна п’ятниця: 9 речей, які варто придбати на розпродажах

Остання п’ятниця листопада за традицією вважається днем знижок. В одних магазинах вони великі, в інших — доволі помірковані, але цікаві пропозиції можна знайти на кожному кроці. Це якраз той випадок, коли американська традиція чудово накладається на український менталітет із любов’ю до розумної економії. Так, зробимо наголос на слові «розумної», бо при виді цінника «-50%» можна швидко втратити здоровий глузд і схопити щось або не свого розміру, або не дуже потрібне, ще й у кількох екземплярах. Поговоримо про ті речі, покупка яких стане для вас справді вигідною інвестицією.

1. Базова білизна

Іншими словами — білизна, яка пасуватиме до будь-якого повсякденного одягу або до вечірнього вбрання нескладного крою. До категорії бази ми зазвичай відносимо трусики та бюстгальтери гладенькі або з дуже делікатним декором. У якості прикрас можуть виступати: крихітні бантики, вузенька мереживна тасьма, невеликі ажурні вставки або фігурне лазерне напилення.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/72992/
https://www.intimo.com.ua/goods/44683/
https://www.intimo.com.ua/goods/75032/

Палітра бажаної білизняної бази складається передусім з чорного та бежевого, проте  за останні кілька років ці рамки розширилися. Так, тепер класикою можуть вважатися також темно-сині трусики та бюстгальтери (які поєднуються майже з усім, як і джинси), відтінки сірого (урізноманітнюють гардероб тих, кому набрид «вічний чорний»), темного шоколаду та навіть припиленого рожевого (який може чудово гармоніювати з кольором шкіри).


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75037/
https://www.intimo.com.ua/goods/8314/
https://www.intimo.com.ua/goods/74897/

Чи вважати базовою білу білизну? Представниці минулих поколінь безумовно відповіли б  «так». Адже раніше і фасони одягу були іншими, та й випуск кольорової білизни був не так широко налагоджений. А зараз ми впевнено можемо зараховувати білу білизну до кольорової, адже вона нерідко стає помітною навіть під білою блузкою та штанами. Втім, не забуваємо, що в кожного «база» може бути різною, в залежності від стилістичних уподобань та способу життя. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/59065/

Проте справжнє бінго ви виграєте, якщо зустрінете знижки на безшовну білизну. Фасон при цьому може бути будь-яким, на ваш розсуд. Наприклад, цьогоріч ліфи-топи та бюстьє без бретелей набули такої популярності у модниць (тих, у кого є час та можливість слідкувати за модою), що майже витіснили класичні бюстгальтери з формованими чашками.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/53371/

https://www.intimo.com.ua/goods/62661/

2. Бралети

Про цей різновид бюстгальтерів варто сказати окремо, адже їх можна вважати білизною нового покоління. Дивіться самі: у бралетів немає кісточок, чашки виготовлені з м’яких матеріалів, без ущільнювачів. У деяких моделях не передбачена навіть застібка — вони одягаються через голову, як топи. Така простота дозволяє дотримуватися одразу кількох трендів: на природній вигляд ліній тіла та на носіння кроп-топів під піджак чи кардиган. До речі, остання тенденція закріпилася у моді настільки, що вже стала мало не класикою.



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/49562/

Ще один плюс — бралети займають дуже мало місця у багажі. А отже це must buy для тих, хто любить подорожувати: під бралети можна навіть підлаштувати весь дорожній гардероб. Врешті більшість таких бюстгальтерів виготовляється з мереживної тканини. Це перетворює їх на майже універсальні речі, бо вони забезпечують майже невідчутну посадку й при цьому виглядають як «парадно-вихідні» моделі.


Джерело:  https://www.intimo.com.ua/goods/75140/
https://www.intimo.com.ua/goods/66442/

При виборі особливу увагу звертайте на чорні та бежеві бралети. Інші кольори — в залежності від кольорової гами вашого одягу. І звісно, від настрою.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/74853/
https://www.intimo.com.ua/goods/70022/
https://www.intimo.com.ua/goods/69688/

3. Спортивні бюстгальтери

Зазвичай спеціалізовані моделі для пробіжок та тренувань — речі не з дешевих. Адже виробники часто застосовують новітні технології. Наприклад роблять ділянки для відведення вологи з супердихаючих пористих матеріалів, вживають нейтралізатори неприємних запахів, антибактеріальні нитки з іонами срібла тощо. 

Після перерахування цих властивостей здається, що у спортивній білизні можна навіть виходити у відкритий космос. Тобто якщо бачите такі моделі зі зниженими цінниками — сміливо купуйте. Ця інвестиція набагато вигідніша ніж вам здається. Навіть якщо ви далекі від спорту. Чому? Згадайте, як ви провели весну 2022-го: як часто вам доводилося ночувати в укритті за межами дому? Чи може ви пережили евакуаційну подорож, змінюючи потяг на автобус? Неважко здогадатися, що зручність у таких умовах сам собою не з’явиться: доводиться постійно рухатися та змінювати обстановку.  Зараз потреба у комфорті нікуди не поділася. А спортивна білизна, може, й не позбавить вас стресу, але візьме на себе частину ваших навантажень.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/58506/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/67227/
https://www.intimo.com.ua/goods/67895/ 

4. Домашні костюми

Почнімо з того, що у теперішній моді усе змішалося настільки, що, здається, носити можна  що завгодно і куди завгодно. Наприклад, спортивний костюм може стати окрасою повсякденного образу, а у домашньому комплекті з джинсів та толстовки можна зробити ранкову гімнастику у парку, погуляти з собакою а потім замінити кросівки на ботильйони та вирушити до найближчої кав’ярні. Головними стали два прагнення: 1) щоб вам було зручно 2) щоб образ виглядав естетично та гармоніював за кольорами. Інше — умовності. Все це є чудовим аргументом для того, щоб доповнити гардероб трикотажним костюмом спортивного крою, а якщо у вас вже є — придбати ще.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69676/
https://www.intimo.com.ua/goods/69987/
https://www.intimo.com.ua/goods/78246/

5. Термобілизна

Невідомо, що буде цієї зими з погодою та з опаленням, проте у будь-якому випадку мерзнути вам не захочеться. Отже запасаймося термобілизною, причому різних видів. Не слід обмежуватися легінсами та лонгслівами. Футболки, майки та трусики з термоефектом стануть вам у пригоді, адже вони добре гріють і зроблені як правило з суміші вовни та віскози (дивіться лінійку українського бренду Totalfit) або вовни та бавовни (польський бренд Key).

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80072/
https://www.intimo.com.ua/goods/66767/

Дуже часто знижку роблять на жіночні моделі термобілизни, щедро прикрашені декором (здебільшого мереживним). Це речі з легкої категорії — в народі їх ще називають пасивною термобілизною. Мається на увазі, що у таких майках, лонгсливах чи боді ви не будете кататися на сноуборді або дряпатися на скелелазний трек, а гулятимете містом або працюватимете у досить прохолодному офісі (можливо, домашньому). І при цьому ви зберігатимете відчуття, що ви одягнені стильно та «з родзинкою».



Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68351/
https://www.intimo.com.ua/goods/68350/ 

6. Класичні кардигани

«У мене під кардиганом ще один кардиган» – говорила Емі, персонажка сіткому «Теорія великого вибуху». Свого часу глядачки дуже сміялися з цього жарту, аж поки він не втілився у реальність: багатошарові луки бачимо в усіх журналах, на подіумах та звісно, на сусідках.
Стилісти пропонують комбінувати кардигани будь із чим: з топами, класичними сорочками, водолазками, обтислими сукнями і навіть легкими сарафанами (літній варіант). 

Користь кількох шарів ми вже обговорювали безліч разів: цей хід дозволяє освіжати образ та регулювати теплоту вбрання. І знаєте, що цікаво? Із роллю модного акценту впорається і річ, створена як «вулична», і частина домашнього комплекту. Дивіться самі: нам на допомогу приходять італійці, у яких «вдягатися вдома як на свято» — це частина модної філософії.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/50037/
https://www.intimo.com.ua/goods/56853/
https://www.intimo.com.ua/goods/69993/

7. Шкарпетки

Тут є два варіанти, і обидва вигідні. Перша ідея — придбати зі знижкою декілька пар одного базового кольору (або по дві пари, наприклад, чорного та сірого). Це дозволить по мірі необхідності заміняти шкарпетку, що загубилася або недоречно протерлася (хтось взагалі може пояснити, чому вони протираються не одночасно?)

Другий варіант — нарешті наважитися на шкарпетки яскравого кольору або з візерунком. Як правило останні коштують трошки дорожче, ніж однотонні (доплата за креатив, що ви хочете). І ось таке сполучення — ціна плюс надто яскравий вигляд — часто не дають нам експериментувати з речами. А розпродажі дають нам змогу розслабитися й дивитися на життя простіше.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/37362/
https://www.intimo.com.ua/goods/77199/ 

8. Теплі колготки

Під теплими маю на увазі щільність 70 den та вище. Самі розумієте, чим товщі колготки, чим вони дорожчі (особливо у сезон). А під час чорнопятничного періоду магазини нерідко пропонують навіть люксові бренди за ціною мідл-маркету.
Чи є сенс у листопаді задивлятися на тоненькі павутинки, сіточки та моделі зі стразами? І так, і ні. З одного боку, ніхто не відміняв підготовку до Нового року, а святковий образ чудово доповнюють колготки з декором. Проте у нинішніх умовах за першочергову задачу все ж таки варто ставити утеплення. А урочистий непрактичний варіант ви ще встигнете придбати на новорічному розпродажі.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69510/

9. Домашні капці

Їх варто придбати, навіть якщо у вас уже є одна пара. По-перше, скоріш за все, те, що ви маєте, занадто легке для прийдешнього холодного сезону. Навіть у опалюваній квартирі відчуття у шльопанцях з відкритими пальцями відрізнятимуться від затишку капців-подушок з велюру чи трикотажу з наповнювачем. А може вам до вподоби вовняні чобітки чи уггі — моделі з закритою п’яткою, які за м’якістю не поступаються шкарпеткам, але тримають форму завдяки жорсткій підошві. 


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68362/
https://www.intimo.com.ua/goods/68382/

Ну, а 3D капці у вигляді тваринок здатні підняти настрій не лише дітям, а й вашій внутрішній дитині!

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/74036/

Вдалих вам покупок!

Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.