Бюстгальтер-комбінація – два в одному

Бюстгальтер-комбінація – модель, яка є поєднанням бюстгальтера і короткою або ледь подовженою спідниці. Якщо звичайну комбінацію ми звикли надягати поверх бюстгальтера, то така модель у стилі «два в одному» дозволяє мінімізувати кількість одягненої білизни, при цьому виглядати дуже ефектно та сексуально. До речі, бюстгальтер-комбінація не тільки красивий, але й дуже комфортний виріб, який, до того ж, дозволяє платтям, що облягають, і спідницям набагато краще сидіти на фігурі. Тому, якщо у вашому гардеробі поки немає такої універсальної моделі, обов’язково придивіться до асортименту на сайті інтернет-магазину «Інтимо».

Звичайно, щоб така варіація комбінації виглядала ідеально та виконувала свої функції, дуже важливо підібрати модель за розміру та з урахуванням особливостей своєї фігури. Помічено, що дівчатам з трохи незграбною статурою комбінації надають жіночності, тоді як у красунь з формамипідкреслює природну сексуальність.

Бюстгальтер-комбінація чорний

Якщо ви плануєте носити бюстгальтер-комбінацію як повсякденний варіант білизни, краще віддати перевагу пастельним забарвленням, які можна одягати під будь-яке вбрання. А якщо має бути важлива подія, наприклад, побачення з коханим, можна підібрати варіант з мереживами в червоному, рожевому або будь-якому іншому кольорі, який, як вам здається, найбільше підходить до обраного вами образу.

Бюстгальтер-комбінація в квіти < В інтернет-магазині «Інтимо» на вибір дівчат представлений величезний вибір різних моделей спідньої білизни, у тому числі й бюстгальтерів-комбінацій, що так вдало вписуються в тенденції сучасної моди.

Вибирайте бюстгальтер-комбінацію в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.