Бікіні: невідома історія

А ви знаєте, що таке бікіні?

Бікіні. Це справжня принадність і любов безлічі чоловіків у всьому світі. І хоча носять його жінки, справжнім творцем цього шедевра є саме чоловік. Раніше я думав, що бікіні були придумані дівчатами, щоб приваблювати чоловіків, які нічого не підозрювали, в мережі своєї чарівності та привабливості. Та ні, виявляється. Все з точністю навпаки. Один чоловік зробив щасливішим мільйон інших чоловіків по всьому світу: мовляв, дивіться, дорогі, все для вас. Бікіні – це жіночий купальник, але його історія більш ніж чоловіча.

Реальна історія купальника з великої літери

Я дуже захоплююся історією, але, як будь-який нормальний чоловік, не цікавлюся історією моди. Тим не менш, я знатно здивувався, що передумовоюстворення бікіні стало закінчення Другої світової! Війна скінчилася, звичаї теплішають, чоловіки скучили за жіночими фігурками, і ось Луїс Рірд, відомий дизайнер, захотів одним махом вирішити цю проблему. Результат вийшов настільки витонченим і зухвалим, що вже понад 70 років бікіні – це справжній бестселер пляжів усього світу. А стільки міцних пар було створено завдяки цьому купальнику, а скільки дітей народилося! Дизайнер довго думав над назвою. І воно вийшло по-справжньому вибуховим. Але для початку невелика передісторія. За 4 дні до офіційної презентації купальника назви досі не було. І тут Луїс почув про випробування нової ядерної бомби на островах Бікіні. І подумав: «Хай мій витвір викличе справжній вибух у модному суспільстві». І бажання його однозначно збулося, що вибух стався. Такий, що у чоловіків досі від вибухової хвилі настрій піднімається. вибух Девіз нового купальника звучав: «Бікіні – це розщеплений атом», недвозначно натякаючи, що він менший за будь-яке інше купальника у світі.Ви собі й уявити не можете, наскільки були задоволені керівники комбінатів легкої промисловості, які змогли на виробництві бікіні скоротити витрати на матеріал утричі, залишивши ціну такою самою.Загалом, скрізь плюси.І тільки пуританські бурки щось там говорили про падіння моральності, розгульні звичаї і складали інші гасла, якими сьогодні бабусі на лавочках біля під’їздів щедро посипають перехожих.Як ви думаєте, яку частину тіла жінки соромилися показати найбільше, коли вийшов новий купальник?І це зовсім не гарні ніжки та апетит а пупок Виявляється, оголити пупок взагалі було справою немислимою.років навіть передові модні журнали нарікали на відкритість бікіні. Уявляю, що було б із суспільством, якби вони побачили сьогоднішню деформацію цієї білизни, яка легко поміщається в наперсток і, по суті, є лише набором широких ниток. жіноча історія бікіні width=

«А що, існують різні бікіні?»

Це питання я поставив, коли дізнався, що насправді «бікіні» – це досить загальна назва. Існує безліч видів, про що ми зараз і поговоримо. Добре, що під час перегляду нюансів мене не бачила дружина. Уявляю, як це виглядає збоку: чоловік розглядає на моніторі напівголих дівчат, щохвилини обурюється чи дивується. Для повного щастя не вистачає лише відкритого рота та калюжі слинів неподалік. Так ось, заради вас я стійко витримав усі випробування,благополучно конспіруючись, тому поділяюся інформацією, зберігши цілими всі кістки.

Монокіні

Купальник з м'якою чашкою Почнемо з відкритих купальників, які використовують трохи більше тканини, ніж інші. Монокіні – це різновид бікіні, в якій ліфчик і трусики з’єднані. Ось тільки дівчата не знають, що під цією назвою спочатку була інша модель – відвертий купальник з великими вирізами, що повністю оголюють груди. Якби такий купальник увійшов у моду, у світі стало набагато більше чоловіків із засмаглими спинами та білими животами, якщо ви розумієте, про що я.

Трікіні

трикіні Цей купальник дуже схожий на попередній, але тут сполучна смужкаперебуває посередині. Так, дівчатам через це потрібно було придумати особливу назву, щоб було чим похизуватися перед подружками. Особисто я особливої різниці не відчуваю, але для дівчат вона має важливе значення.

Стринги

купальник зі стрінгами Ми продовжуємо рухатися у бік зменшення кількості тканини на дівчині. Усі улюблені стрінги впевнено утримують лідерство серед інших різновидів купальників. Це улюблений жіночий спосіб спокушання. Я щиро співчуваю тим чоловікам, які приходять на пляж у компанії ревнивої дівчини. Погляд ліворуч, погляд праворуч – розстріл.

С-стрінги

С-стрінги Окремий різновид стрінгів, який відрізняється радикальністю. По суті, нижнячастина купальника – це не трусики, а незрозуміла конструкція, яка тримається на тілі за допомогою магії. По-іншому пояснити це просто не можу.

Мікрокіні

Нанокіні

Нанокіні Власне, це кілька мотузок на оголеному тілі. Що хочете, щоб вони прикривали? Навіть для сучасних пляжів він вважається надто розв’язним. Загалом, не говоритиму про нього нічого такого, про що не можна буде розповістидітям. Тож, мабуть, помовчу. Скажу чесно, цей екскурс у бікіні зажадав від мене неабиякої витримки. Стільки напівоголених тіл, але, чорт забирай, адже в мене прекрасна дружина. Так що після побаченого я надихнувся і вирішив підібрати своїй коханій гарний купальничок. Вона в мене любить хвалитися своєю фігуркою, але після такої артпідготовки я намірився підібрати їй класичний бікіні. Щоб уникнути всяких надмірностей і збочень. Краще нехай хизується своєю фігуркою в класичному варіанті, ніж експериментуватиме. А суворий мінімалізм пошлемо далеко. Або глибоко, як більше кому подобається. Загалом, пошарив я Інтернетом і знайшов кілька шалено привабливих варіантів. Тепер ось думаю, чи показати дружині, щоби оцінила, чи сюрприз зробити? Ділюсь з вами: //www.intimo.com.ua/goods/34027/ //www.intimo.com.ua/goods/13719/ Ярослав Цимбал