Жіночі колготки: мистецтво гармонійного поєднання

Один із неймовірно корисних винаходів людства для жінок – панчохи та колготки – відіграють вагому роль у нашому житті, допомагаючи зберегти тепло, захистити шкіру ніг, а також створити гармонійний та ефектний образ. Остання функція жіночих колготок найбільш важлива, незважаючи на те, що їй приділяють незначну увагу, покладаючись на інтуїцію, свій смак, а іноді просто на те, що є в гардеробі. Безперечно, в деяких випадках керівництво перерахованими причинами вибору певних колготок дозволяє досягти завершеного та стильного ансамблю.Водночас, сучасній жінці, що крокує в ритмі з модою, корисно знати, як правильно вибирати колготки та поєднувати їх з одягом та взуттям.

Значення колготок у гардеробі сучасної жінки

Шикарний та багатофункціональний аксесуар – колготки – увійшли в моду і були запущені у масштабне виробництво у 60-х роках минулого сторіччя. Стрімко увірвавшись і відразу завоювавши почесне місце в гардеробі, колготки стали не тільки незамінним супутником в одязі, а й показником смаку та стилю жінки. Це дуже важлива дрібниця,вибору якої варто приділити особливу увагу. Враховуючи масштабне розмаїття сучасних колготок за щільністю, складом, колірною гамою, призначенням, можна легко загубитися. У нас в інтернет-магазині “Інтимо” Ви зможете знайти найрізноманітніші моделі від провідних виробників на будь-який випадок життя. Ми допоможемо розібратися, як підібрати колготки за кольором. незвичайні колготки Тілесний, беж, бронза, засмага колготки беж < a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/12/41.jpg" target="_blank">колготки бронза колготки засмаги Прихильники строго та офіційного ділового дрес-коду зобов’язані дотримуватися правил вибору колготок. По-перше, їх стиль одягу передбачає одночасну лаконічність та елегантність, по-друге, він не визнає надмірної уваги та відволікання від головного – роботи. Тілесні колготки та всі їхні відтінки найкраще підходять під параметри цього стилю. Вибираючи відтінки тілесних колгот, порівняйте їх із кольором Вашої шкіри, насамперед із відтінком шкіри рук. Темніший колір колгот підходить виключно до темного природного кольору шкіри. Якщо ноги будуть уколготки кольору насиченої засмаги, а шкіра рук – рожево-біла, це підкреслить неприродність образу, порушивши його цілісне сприйняття, і скаже про відсутність смаку. Найкраще бежеві колготки поєднуються зі світлим та кольоровим взуттям легких відтінків, ансамбль із чорним взуттям буде доречним лише в офісному робочому варіанті. бежеві колготки з візерунком блискучі бежеві колготки відтінки жіночих колготок

Чорні колготки: гід по поєднанню

Чорний колір колготок і панчох вважається найбільш поширеним і шанованим, оскільки він візуально подовжує і струнить ноги, ефектно маскуючи невеликі вади їх форми. Він є універсальним, підходять для повсякденного та ошатно-вихідного одягу. Згідно з опитуваннями,чоловіки віддають перевагу чорним колготкам на жіночих ніжках, оцінюючи їх сексуальність, витонченість та елегантність. Чорні щільні матові колготки дозволяють створити безліч образів із сукнями та спідницями. Найбільш вдало вони виглядають із темними вбраннями нейтральних відтінків. Чорні щільні матові колготки жіночі чорні щільніколготки Вибираючи ажурні або фантазійні чорні колготки, пам’ятайте, що акцент в ансамблі буде на них. також барвистих забарвлень плаття або спідниці. Грайливий акцент таких колгот лише злегка розбавляє монотонний і на перший погляд нудний образ. .jpg” target=”_blank”>фантазійні чорні колготки жіночі фантазійні чорні колготки жіночі чорні колготки На окрему увагу заслуговують кокетливі колготки в чорну сітку: їх доречніше надягати до вечірнього вбрання з шовку або шифону, оскільки «шляхетність» цих тканин дещо пом’якшить викликаючий ефект такого аксесуару жіночого гардеробу. < a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/12/141.jpg" target="_blank"> чорні колготки сіточка Поєднання чорних колготок із взуттям такого ж кольору, на думку стилістів, є безпрограшним варіантом і ніколи Вас не підведе. Райдуга колгот жіночі кольорові колготки Прихильницям колготок кольору веселки однотонним або з яскравим і незвичайним принтом є радіти Сучасна текстильна промисловість пропонуєїх у великому асортименті. Такі колготки вибирають яскраві та стильні дівчата, які свою неординарність та унікальність ставлять вище за прийняті правила та рамки. При виборі кольорових колготок головне, керуватися загальними правилами стилю та дотримуватись єдності образу. модні кольори жіночих колготок Разом з тим, володіючи високим ростом з довгими ногами, допускається так звана нарізка образу: коли колір взуття та спідниці не поєднується зкольором колгот. фіолетові жіночі колготки червоні жіночі колготки Дівчата невисокого зростання просто зобов’язані коригувати ці пропорції за допомогою підбору кольорових фантазійних колготок в тон подолу сукні або спідниці та взуття. поєднання кольорових колготок з одягом

Правила та табу наостанок
  • Правила стилю та елегантності свідчать: відмовтеся назавжди від блискучих та перламутрових колгот. Це вульгарно, несмачно та зухвало.
  • Взуття з відкритим носком обов’язково одягається на колготки з відкритим пальцем.

колготки з відкритим пальцем жіночі колготки з відкритим пальцем

  • Білі та різнокольорові колготки зорово ущільнюють ногу.
  • Синьо-білі та колготи сіро-зелених відтінків неестетично виглядають навіть на найдовших та стрункіших ніжках.
  • Колготки, підібрані точно в тон взуття, зроблять Ваші ноги візуально довшими.
  • Хочете створити фатально-сексуальний образ спокусниці – вибирайте нюансовані найтонші колготки з ефектним швом-стрілкою ззаду по всій довжині ноги.
  • >

колготки зі швом-стрілкою позаду червоного кольору панчохи зі швом-стрілкою ззаду колготки зі швом-стрілкою ззаду по всій довжині ноги Вибрати колготки в Інтимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.