Вибираємо домашні капці

Говорячи про щось звичне, зручне і нехитре, ми часом порівнюємо це з домашніми тапочками. Нещодавно зіткнулася навіть із таким сказаним про подругу фразеологізмом: «Вона проста, як домашні капці». Добре це чи погано? І чи так прості домашні капці, як це здається? Чи є якісь рекомендації щодо їх вибору? Спробуємо розібратися в цьому питанні — благо у нас в Інтимо взуття для дому є, а з чим його порівняти — знайдемо в Інтернеті. Вимоги до підошви Перша та найважливіша умова стосується підошви капців. Плоска – не найвдаліший варіант. Бажано, щоб підошва була виготовлена з легкого, але міцного матеріалу, враховувала анатомічні особливості стопи. Тоді навіть тривале носіння таких капців буде нешкідливим і не призведе до розвитку плоскостопості. Ідеальна висота каблука – 3-4 сантиметри. Тапочки доведеться періодично мити або прати, тому вибирати краще вироби, підошва яких пришита, а не приклеєна. домашні капці Міцний шов дає гарантію того, що при пранні підошва не відклеїться, і тапочки не стануть непридатними. І останнє: зверніть увагу на колір та якість самої підошви. Деякі матеріали можуть залишати на світлих підлогах чорні смуги, які досить складно відтерти. Матеріал Влітку можна носити будь-який легкий варіант домашнього взуття. легкий варіант домашнього взуття Хтось воліє поліуретанові шльопанці, більш звичні для басейну. Інші вважають найкращим вибором домашні капці з натуральних тканин. Треті носять взуття на пробковій підошві, що нагадує своїм фасоном сабо, але безшумне і зручніше. З настанням холодів усі ці відкриті моделі вирушають на антресоль до кращих часів, а своєзаконне місце на ногах господині займають теплі капці — з велюру, махрової тканини, сукна, замші та інших щільних матеріалів.

теплі капці для домурізнокольорові теплі тапочки

Цього сезону популярні різнокольорові в’язані моделі, але справжній хіт це м’які уггі з напівсинтетики. Вони гарні і зі спортивним костюмом, і з легінсами, і стильними брючками. З ними ваші ніжки завжди у теплі.

 м'які уггі з напівсинтетики.домашні уггі

Догляд за тапочками Як не намагайся, тапочки брудняться. І іноді їх потрібно мити або прати. Не поспішайте засунути взуття в машинку або підставити під струмінь води. Спочатку перевірте, чи немає в конструкції тапочок картонних устілок або вкладок, що допомагають взуттю тримати форму. Все це може під впливом води відклеїтись, розмокнути, і домашнє взуття буде безнадійно зіпсоване. Сумніваєтеся в тому, що тапочки перенесуть повноцінне прання – обмежтеся сухим чищенням або використовуйте воду щонайменше. Найчастіше вирішальним аргументом на користь купівлі є зовнішній вигляд речі, але далеко не остання роль при виборі домашніх тапочок належить і комфорту. Ми сподіваємося, що вам вдасться вибрати в нашому каталозі зручні та стильні домашні тапочки, які ви носитимете довго та із задоволенням.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.