Комфорт і краса: вибираємо ідеальні трусики для літа

Спекотно, незручно, просвічує — ось три основні неприємності, з якими ми іноді зіштовхуємося під час пошуку трусиків на літо. Одна з таких помилок може коштувати нам не лише настрою, але й самопочуття. Поговоримо про трусики для літа, які допоможуть зберегти тіло та душу у гармонії!

  1. Безшовні «невидимки
  2. Матеріал: не бавовною єдиною
  3. А що ж робити з мереживом та сіткою?
  4. Сезонна палітра: біле втрачає актуальність?
  5. Чітко за розміром
  6. А якщо між ногами натирає завжди?

Безшовні “невидимки”

Одяг з напівпрозорих тканин є одним з трендів цього літа. Ну, а обтислі сукні, спідниці та джинси є майже у кожному літньому гардеробі (ще б пак, така можливість продемонструвати результати своїх тренувань). Якщо все перераховане вище — це про ваш гардероб, то безшовні трусики будуть для вас незамінними. Особливість цих моделей у тому, що їхні деталі скріплюються лазером, що запобігає утворенню рельєфних швів. А це означає, що ніхто не розгадає цю загадку «Чи носить вона білизну під сукнею».

У більшості випадків безшовні трусики виготовлені з класичного синтетичного поєднання «поліамід/еластан». Такі моделі носяться доволі добре. Проте зараз бренди дедалі частіше експериментують з матеріалами, які можна піддати лазерній обробці. Як результат — бачимо у продажу «безшовки» з бамбукового волокна (наприклад, у іспанського бренду Gisela) та навіть бавовняні (такі знайдуться у лінійках багатьох марок, серед яких Marc & Andre, Leilieve, Jadea та Ysabel Mora).

Матеріал: не бавовною єдиною

Коли справа стосується здоров’я, найкраще носити трусики з натуральних матеріалів, які добре пропускають повітря. Це вам будь-який гінеколог скаже: білизна, у якій ми легко пітніємо, сприяє утворенню теплого вогкого середовища — раю для грибків. А ще волога шкіра стає більш вразливою до механічних подразнень. Її можуть вмить натерти такі улюблені мереживні трусики чи деякі моделі стрінгів, наприклад, з жорстким декором (бо існують навіть варіанти з намистинами та стразами).

Звісно, ніхто вас не змушує відмовлятися від улюблених сексі-трусиків — тим паче, якщо для них є особливий привід. Просто не варто носити їх на постійній основі. А на повсякдення обирайте моделі з мінімумом прикрас та з натуральних тканин.

Ідеальною для спекотних днів вважається бавовна, так як її волокна відводять тепло від шкіри. Окрім того, бавовняні трусики прості в догляді та міцні, тому їх можна прати багато разів без втрати якості.

Звертайте увагу також на тканини з природним охолоджуючим ефектом. Чудовим варіантом буде натуральний шовк, який до того ж приємний на дотик. Але оскільки на такі тканини кусається ціна, ви можете придивитися до білизни з вмістом шовкових волокон (наприклад 50/50 як у German Volf чи Suavite). До плюсів таких брендів можна віднести й те, що вони випускають цілі комплекти у єдиному стилі. Втім, обирайте самі, що вам до вподоби: універсальні базові трусики чи вибагливі комплекти білизни з мереживом.

Серед більш бюджетних охолоджувачів можна виділити модал, що виготовляється з натуральних волокон деревної целюлози. До того ж, він має гладеньку, майже шовкову текстуру.

А що ж робити з мереживом та сіткою?

Питання, яке турбує всіх прихильниць вишуканої білизни з мереживними бережками, вишивкою, 3D-квітами тощо. Поціновувачки прекрасного швидше за все не готові розлучатися з улюбленими фасонами в будь-яку погоду. Адже ми вже говорили, що рельєфні прикраси на білизну можуть створити додаткові перешкоди. Як же бути?

Є кілька вдалих рішень. По-перше, мереживо буває жорстким, а буває більш еластичним. Чи варто говорити, що від жорсткого краще відмовитися — принаймні на літо. Відмінним альтернативним рішенням будуть вироби з бавовняної тканини з перфорацією, що зовні нагадує мереживо.

Щодо трусиків з сіткою, то тут також слід бути обережним і для високих температур слід добирати ніжніші варіанти. Багато що залежить від особливостей вашої шкіри — врешті-решт, у кожного свій поріг чутливості.

Сезонна палітра: біле втрачає актуальність?

Влітку ми доволі часто надаємо перевагу світлому одягу, зокрема білому чи бежевому. Такі спідниці, штани чи літні шорти з легких тканин підвищують ризик небажаної уваги до трусиків з боку оточуючих. Отже, ідеальні трусики мають бути непомітними, і вибір кольору тут має вирішальне значення. Тому найкращим варіантом завжди буде колір, близький до вашого власного відтінку шкіри. Стовідсоткового співпадіння від вас ніхто не потребує: раптом з-за рогу не з’явиться поліція моди. Так що ваша оптимальна палітра розширюється. До неї увійдуть бежевий, тілесний, шампань, слонова кістка та світлі, приглушені відтінки рожевого – вони теж можуть гармоніювати зі шкірою.

Варіант «біле під біле» вже поступово відходить у небуття, тим паче, що якраз така біла білизна буде помітною, вона ніби кричить: «Дивіться всі, у мене є трусики». Хоча відмовлятися від неї вас ніхто не змушує. Існує, наприклад, категорія жінок, які мають пунктик щодо підбору бюстгальтера та трусів за кольором. До того ж білу білизну можна чудово носити з джинсами або просторим одягом.

Чітко за розміром

Здавалося б, дивно нагадувати про це, але є нюанси. Розпродажна лихоманка так чи інакше може трапитися багато з ким. І купити трусики, які «трохи менші, але неймовірно красиві» — це ж свята річ! Наприклад L замість XL або XS замість S. Така плутанина ще цілком можлива з огляду на відмінності у розмірних лінійках різних брендів. А деяким ще, буває, незручно повертати товар, що не підійшов (чого вже точно не варто боятися — варто лиш детально ознайомитися з умовами повернення).

Так ось, влітку тісна білизна може послужити вам погану службу. По-перше, у тісних трусах шкіра більше пітнітиме (а мокрі сідниці — таке собі задоволення). По-друге, така білизна натиратиме і перетягуватиме ще сильніше, що може призвести до появи небажаних слідів і навіть алергічної реакції.

А якщо між ногами натирає завжди?

Ця проблема знайома здебільшого пишним красуням, а також тим, хто має таку будову ніг, що внутрішні боки стегон так чи інакше тертимуться один об одний. Це питання легко вирішується за допомогою бандалеток — аксесуарів, що зовні нагадують верхні частини панчох. Вони бувають різних модифікацій, але для аномальної спеки краще обирати гладенькі, а не мереживні.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.