Все про колготки для вагітних

Серед відвідувачок нашого інтернет-магазину часто зустрічаються щасливі жінки, які чекають малюка. Як правило, вони звертаються до наших консультантів за порадою, які колготки краще вибрати, щоб їх носіння було комфортним і не завдало шкоди ні здоров’ю майбутньої матусі, ні крихті. Те, що вагітні жінки дбають про своє здоров’я, дуже вірно. Адже від правильного вибору та своєчасного переходу на особливу білизну та колготки для майбутніх мам залежить дуже багато. Але й виглядати їм хочеться не гірше, ніж решті дам. І з цимбажанням теж сперечатися неможливо. Епоха безформних балахонів минула. Сьогодні одяг для жінок в положенні – це ошатні сукні, блузки і сарафани, що ідеально сидять по плечах. Вони мають досить вільний крій від лінії грудей або забезпечуються еластичними вставками в ділянці живота. Нас же цікавлять колготки для , які повинні доповнювати вбрання та обов’язково враховувати анатомічні особливості жінок у положенні.

Усі колготки для вагітних маютьеластичну вставку, яка делікатно підтримує животик, не стискаючи його та надаючи додаткову свободу для малюка. Які колготки можна носити вагітним < Перший варіант - капронові колготки, які добре знайомі будь-якій жінці. Проблеми вибору немає, оскільки за щільністю вони поділяються так само, як і звичайні. Єдина рекомендація - за інших рівних умов для вагітних краще купувати вироби зластівкою з бавовни. Це гігієнічніше, і зручніше, і безпечніше для здоров'я. капронові колготки для вагітних Другий варіант – теплі колготки, до складу яких входять вовняні або бавовняні волокна та еластан. У холодну пору року вони незамінні, оскільки забезпечують збереження тепла. Крій їх також пристосований для живота, що збільшується. Крім еластичної вставки, такі колготки зазвичай виготовляються із завищеною талією та більшешироким еластичним поясом. Не тиснуть, не спадають, не викликають алергії, теплі – такими словами можна охарактеризувати ідеальні колготки для вагітних на осінь-зиму. легінси для вагітних Третій варіант – спеціальні компресійні (противоварикозні) колготки. Такі колготи можуть мати чотири різних ступені компресії (тягти сильніше або слабше). Верх таких виробів виконаний у вигляді бандажу, здатного легко підтримуватиживотик. У деяких моделей об’єм може регулюватися за допомогою спеціальних ремінців. Як би не хотілося нам уславитися всезнайками, але тут радити ми просто не маємо права. Вибір компресійних колготок для вагітних слід здійснювати на підставі рекомендацій лікаря флеболога. Тільки він може порадити категорію виробів, яка працюватиме найефективніше у кожному конкретному випадку.

Сигналом до того, що настав час переходити на колготки для вагітних, служить тоймомент, коли одяг раптом виявляється тісним у талії, а животик стає візуально помітним. Зазвичай це відбувається на початку другого триместру (у повних жінок до його середини). Як тільки з’явився дискомфорт при носінні звичних речей — спідниць, штанів, шортів, настав час вирушати за спеціальними колготками. Вибирайте їх за сезоном та за розміром. Щоб не помилитися, потрібно знати своє обхват по животу. Будьте готові до того, що протягом терміну вагітності, що залишився, вам доведеться в міру зростання животика два-три рази міняти колготки. Табличка розмірів (принцип доситьпростий – виходячи з обхвату живота в сантиметрах за стандартною шкалою від S до XXXL) представлена нижче:  Табличка розмірів при виборі колготок для вагітних І ще: не забудьте проконсультуватися з флебологом, якщо надумаєте придбати компресійні колготи. Не робіть це за порадою подружок, тому що ступінь компресії підбирається індивідуально, виходячи з особливостей організму. Ми ж бажаємо вам благополучних пологів та здорового малюка.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.