Трусики до та після пологів

Ми вже розповідали про те, які трусики краще носити під час вагітності. Якщо ви пам’ятаєте, то рекомендації медиків зводилися до того, щоб вони були пошиті з натуральних тканин, були зручними та гігієнічними. З погляду фасону перевага, починаючи з другого триместру вагітності, надавалася двом типам моделей – із завищеною талією та трусикам на стегнах. При цьому гумка не повинна була бути надто тугою (переважно м’яка і широка), щоб не завдавати незручностей. Вироби завжди вибираються на розмір або на розмір більше. Щоб забезпечити вільний кровообіг в органах малого тазу і не завдати шкоди майбутній дитині, не викликати, наприклад, гіпоксію плода. У каталозі «Інтимо» такі моделі є, і знайти їх можна ТУТ. які трусики краще носити під час вагітності Але багатьох наших відвідувачок цікавлять одноразові трусики. Справа втому, що, згідно з вимогами СанПіН (санітарних норм і правил), у пологових будинках заборонено користуватися звичайними трусиками. Замість них рекомендується використання одноразових виробів, що випускаються у стерильній упаковці. Справді, такі трусики у продажу є, і деякі матусі, судячи з коментарів на жіночих форумах, уже встигли скористатися новинкою.

Що таке одноразові трусики

Отже, одноразові трусики – це вироби, що виготовляються з нетканого матеріалу. Він має відмінну повітропроникність за рахунок своєї сітчастої структури. Трусики дуже тонкі, але досить еластичні. До них можна зручно і надійно прикріплювати звичайні поглинаючі прокладки, які так необхідні жінкам після пологів. Але трусики саме одноразові, і протримаються вони в цілості та безпеці максимум добу, і то при дуже дбайливому зверненні. Деякі жінки, які мають досвід використання цих виробів, попереджають, що трусики мають звичай трохи розтягуватися, що, втім, не викликає дискомфорту — тримаються вонивсе одно добре. Просто не потрібно купувати вироби на розмір більше. Виглядають трусики так: одноразові трусики До речі, про розміри: градація тут проста — M, L, XL, XXL, і визначитися з вибором легко зможе будь-яка майбутня матуся. У продажу можна знайти два фасони одноразових трусиків: сліпи та шортики. Купуючи упаковку, зверніть увагу на кількість трусиків в ній. Воно може змінюватись від однієї до десяти одиниць.

Переваги одноразових трусиків

Дізнавшись про заборону, майбутні мами часто запитують: чому не можна носити труси після пологів? Чи це не пов’язано якось з фізіологією, з можливістю післяпологових ускладнень? Поспішаємо заспокоїти: в принципі носіння трусиків у післяпологовому періоді безпечне. Обмеження накладаються лише на час перебування у пологовому будинку. Але й розмови про те, що заборону вигадали задля прискорення процедури огляду під час обходулікаря, не мають під собою жодного ґрунту. Причина лише у прагненні підтримувати ідеальний санітарний стан у закладах. І, погодьтеся: жінці, ослабленій пологами, запрати трусики важко, а передати їх чоловікові чи родичам незручно. Стерильна упаковка одноразових трусиків, що дихають, легко вирішує проблему. Немає незручності та незручності, але є чистота. А це головне у такий відповідальний момент, як відновлення організму після пологів. Купити одноразові трусики для пологового будинку сьогодні можна в аптеках. Але у зв’язку з великою кількістю запитів, що надходять до наших консультантів, ми вже замислюємося про те, щоб включити їх до асортименту нашого магазину нижньої білизни. А поки ви можете доглянути для себе симпатичні моделі гігієнічних та зручних бавовняних трусиків на післяпологовий період, які із задоволенням будете носити після виписки з пологового будинку. бавовняні трусики< /a>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.