Стильні купальники-2021 – які вони?

Сезон пляжів та відпусток починається буквально днями. І якщо починати худнути до літа вже пізно, то для вибору відповідного купальника у вас ще багато часу. Минулого року стилісти пророкували «повільну моду», у тому числі пляжну, коли одні й ті самі речі залишаються актуальними по кілька сезонів. Але зараз світ моди бурхливо реагує на поступове відкриття кордонів: тренди посипалися на нас як із відра. Деякі тенденції залишилися з минулого року, деякі з’явилися лише зараз. Ми розберемо найпопулярніші та найцікавіші знахідки дизайнерів, які прикрасили купальники сезону літо-2021.

1.Мінімалізм
Думаю, після торішньої тотальної ізоляції у цього стилю з’являтиметься все більше прихильників. Все, що вам потрібно для щастя на пляжі або біля басейну – це найпростіший крій, без декору і додаткових деталей на кшталт бантиків і зав’язок. При цьому моделі можуть бути різними. Так, окремі мінімалістичні купальники представлені комплектами “топ+шорти” (вони дуже схожі на спортивні), а також “топ+сліпи”. Суцільні купальники являють собою боді – класичні або з високими вирізами. block-image”> < !--wp:paragraph -->

Колірна гама також максимально стримана — наприклад, запорошена троянда або м’ята замість неонових рожевого та зеленого.


2. Ретро
“А ми могли б грати в кіно”, – швидше за все саме так ви заспіваєте в подібних купальниках. У категорію модних нині потрапляють плавки з високою посадкою, що закривають живіт, ліфи у стилі пін-ап. Актуальні також купальники з поясом, на зразок того, який носила «хороша дівчинка Ліда» з фільму «Операція Ы» (якщо раптом ви не знали, то це був саме червоний купальник, а ненижню білизну)



< figure class="wp-block-image">


Нітки ретро проявляються також у принтах. Забарвлення, які ви побачите на полицях і на сайтах, нагадають вам літній одяг мам і бабусь: в клітку, всмужку, горошок і квіточку…

image”>


3. «Звірячі» принти
Якщо ви фанатієте від леопардового візерунка у всіх проявах, значить, цього року на пляжі ви почуватиметеся у своїй тарілці. Хоч би що там говорили люди з консервативним смаком з приводу вульгарності «леопарда» — забудьте. На думку спадає старий анекдот: «Ви не любите котів? Ви просто не вмієте їх готувати. В даному випадку вчитися потрібно не готувати, а поєднувати анімалістичні малюнки.

До того ж у тренді не тільки плямисті хижаки, а будь-які тварини, які впізнаються за забарвленням хутра або тиснення шкірки. У модних каталогах 2021 року ви знайдете купальники “під зебру”, “під жирафа”, а також моделі з тканини, що імітує зміїну шкіру.


До речі, у своїх фантазіях дизайнери часто ігнорують кольори, що зустрічаються в природі. Але так, цього сезону дуже актуально виглядають, наприклад, бежева зебра, синій крокодил або рожевий пітон. Серйозно, бувають і такі купальники!

-! =”https://lh6.googleusercontent.com/HxyxiDM_z2jSI_0IRhq_YhAL4TU_0a5uo3XFrAkhg00T7GAY6vS3thzAwxX5YpLcEShKHAbrA3Ym-1jGrmrlSSRaIdB3hTTHuyf7itZ3IfQnymm5pT3MmGnlP110NmlE8QBoW4s” alt=””/>

Більше цікавих купальників з анімалістичними принтами ви знайдете, наприклад, у каталозі «Інтимо» за посиланням.


4. Прорізи та отвори
І це не просто монокіні з отворамиз боків – такими моделями на пляжі вже не здивувати навіть чоловіків (хоча у всьому, що стосується питань жіночої краси, вони, здається, завжди готові дивуватися). Вирізи та розрізи будуть зустрічатися вам у найнесподіваніших місцях.

Це можуть бути декольте типу планж, яке доходить майже до талії, квадратне декольте, фігурні вирізи на животі або грудях (залежно від того, суцільний цекупальник чи роздільний). Розміри також варіюються: від невеликої “дірочки”, наприклад, на спині, до повністю відкритої спини.


Наприклад, є моделі, де кілька отворів утворюють подобу квітки на спині або животі. Діагональне декольте, яке йде від плеча навскіс майже до талії. Втім, таку модель легше показати, ніж описати.

5. Асиметрія
Цей тренд дуже перегукується з попереднім. Найчастіше асиметричний крій обігрується в оформленні верхньої частини купальника – суцільного чи роздільного. Часто зустрічаються моделі на одне плече або прикрашені оборками тільки з одного боку.

Ще один пікантний варіант – горизонтальний проріз у суцільному купальнику під ліфом чи у районі талії. У такий спосіб створюється ілюзія роздільного купальника. Ідея сподобається тим леді, у яких любов до ґрунтовності поєднується з бажанням мати роздільний купальник. Звичайно, вам знадобиться багато розумових зусиль, щоб одягнути таку модель швидко і як належить, просунувши руки та ноги в потрібні отвори. Зате в результаті ви точно можете бути впевнені, що не втратите плавки під час шторму. “custom”} –>

7. Комфортні матеріали
Світовий карантин-2020 виробив у багатьох з нас потяг до комфорту не лише у повсякденному одязі, а й у пляжному. Звичайно, питання зручності купальників обговорювали вже достатньо: все-таки під час відпустки ми практично не вилазимо з них! Але погодьтеся, про м’якість тканини почали говорити вперше.

Так, зараз все частіше на вітринах з’являються купальники з жниварки або тканини в рубчик або ціла модель втакому виконанні, або вставки такого плану.

< !-- /wp:image -->


8. Збільшені плечі.
Відразу кажу, цей стилістичний хід підійде не всім — позначаться особливості фігури. Ефектдодаткового об’єму в купальниках, створюється як правило, за рахунок декору та оборок на плечах та в області декольте.


Зверніть увагу, що і крій, і форма можуть бути різними і при цьому відповідати стильному контексту. Буває, що один купальник поєднує в собі і два, і три тренди, так що відповідати модному рівню цього літа вам буде неважко. Бажаю вам відпочити як слід цього літа!
Залишайтесь стильними,
Ваша Капризуля

Модные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.